ya sadece evli yazsa önemsemezdim böyle yazanlar çok herkes hergün evli dul yazıp duruyo ama isim olarak belirtilmiş şekilde yazıyo birde her ikisindede aynı resim var beraber çekilmiş bir resim
ozaman kesin evilidir bence
yalnız arkadaş listesi herikisinkide herkeze açık ve her ikisindede sadece birbirleri ekli başka kimse ekli degil buda biraz tuhah degilmi face açılmış evli oldukları yazılmış ve ikisine de birbirlerini eklemişler okadar başka hiç bir şey yok sizce etkin bir face böyle mi olur biraz tuhaf degil mi?
Sohbete baslayin vede konuyu facebooka getirin söyle mesela 'cok güzel bir yazi okudum sözleri tam aklima gelmiyor ama öyle anlamli ibret vericiydiki cok etklendim, ayrica face kullaniyormusun ekleyebilirim gönderirim sana ordan ?' sonra hareketlerine bakin, durgunmu rahatsiz bir yüz ifadesimi olusuyor fln.. ekleyin dediginde bakin evlilik durumunu degistircekmi belki bile kullanmiyorum bile der..
ya basit ama ne bilim faceden ögrendigimi söylemek çok basitçe geliyo onu önemseyip peşine düşmüş araştırmış gibi görünmek istemiyorum tamam onu önemsiyorum ama o bnu çakmasın yine de malüm durumu öyleyseARANIZDA BISI YOKKEN YÜZ CEVIR GITSIN... illaki konusmaya calisirsada sorarsin emin olmak icinde nufs cuzdanina bakarsin.
eger evliyse bi tokat yapistirirsin yok degilse devam edersin...
nebiliyim yaa....basit isler
ne yapman gerektigi belli güzelim.
o cocuktan elini ayagini cek. belli ki seninle sadece zaman gecirmek icin ilgileniyor. sende kendini ucuza satmazsin heralde? bos ver gitsin. sana erkek mi yok?
aaaa çok mantıklı bu yol çok makul bunu kesinlikle denemeliyim :)walla evlıymıs gıbı geldı bana..
ben senın yerınde olsam o msaya sıparıse geldıgınde arkadaşlara..
yaa ıste adam evlıymıs bızım kıza sölememiş.
erkek mılletı işte hepsi aynı derdım ''
surat ıfadesıne bakardım ..
sonra ona donupp aa ahmet nasılsın !
derıdm ımalı bır sekılde
zaten evlıyse emın ol o lafın uzerıne bıdaha yanalmaz o kadr
Öbür kıza ne dileyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?