meğer ne zormuş içinden geçenleri yazıya dökmek..

Anlamadığım şey,ben de benim dediğim gibi bakıyorum.Benim yorumumu ilk alıntılayan sensin ama ben alıntıladığın için bana cevap hakkı doğup sana cevap verdiğim zaman da "YA sana bişey demedim bu benim düşüncem " diyen de sensin.Ben gerçekten burdaki bazı üyleri anlayamıyorum.Konu açılıyor kendi bakış açıma göre yorum yapıyorum.Alıntılıyorsunuz sonra ben cevap verince de bu bewin düşüncem.....diyorsunuz.Eeeeee bu da benim düşlüncem.:44:

yahu ben sana yazdım hani alıntı sana ya sana yazdım da beni yanlış anladın, kırıldın, üzüldün diye algılayaıp açıklama yaptım sadece .
hani sana ters gitmek için değil, alıntı yaptığıma bakma son yazanı alıntıladım kişisel sana yazmadım demekti amacım ama çok negatifsin kusura bakma .

Bence gercekten hoslaniyorsan konus. Ilk once biraz daha muhabbet et ama mesaj at ne bileyim ilgilenecek mi ona gore davran. Hem olmazsa da nolacak rezil falan olmazsin ki benim erkek arkadasimda benden 8 yas buyuk ben 17 o 25 yasindayken tanistik hicte kucuk falan dememisti simdi ben 20 olmak uzereyim 20 li yaslara geldikce aradaki yas farkida goze batmiyor

Son düzenleme:

Güzelim kim kime kırılmış üzülmüş darılmış filan filan.sen beni alıntılayarak benim gibi düşünmediğini kendi yorumunu yazdın şu sebepten dolayı diye.Ben sana kızmadım kırılmadım sadece cevap olarak sana neden öyle düşündüğüm hakkında açıklama yaptım.Sonra kalkıp bana BEN SANA BİŞEY DEMEDİM YA BU BENİM DÜŞÜNCEM diye yazan sensin.Hala da NEGATİFSİN diye suçlayıcı cümle kullanan da sensin.Nryse senin dediğin gibi olsun.Hoşçakal

Sanki ben yazıyorum bunları
ben 24 idim o 33. Ben departman sekreteri o müdürü idi.
Bundan tam 12 yıl önce ben de benden 7 yaş büyük müdürüme aşık olmuştum, ilk aşkımdı. 9 ay bekledim ama o bana açılmadı. Bende senin gibi yaptım açıldım ve işten çıkmak zorunda kaldım, hiç iyi şeyler olmadı.
Sakın açılma bence, ilgileniyorsa o açılsın, kız dediğin kendini ağırdan satmalı, bende olur mu öyle şey aşkıma sahip çıkmalıyım dedi ama aşkım elimde patladı

Son düzenleme:
bence mesaj atmayın o sizin için çırpınsın onun mücadele vermesi bu aşkın kalıcı olmasında daha sağlam olacak eğer siz adım atarsanız hem kalbiniz kırılacak hem işten çıkacaksınız ama bece ona yakınlaşın konuşun eminim onun akşam rüyalarına gireceksiniz acele etmeyen

canım bence msj atma
biraz gözlemle sana nasıl davranıyor
ayrıca nerde çalışıyorsun yani nasıl müdür gibi bi şey

allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah öncelikle.. :) umarım bende yıllar sonra böyle bir konu açanlara böyle bir cevapta bulunabilirim :))

gerçekten ne kadar benziyor kaderimiz..

canım bence msj atma
biraz gözlemle sana nasıl davranıyor
ayrıca nerde çalışıyorsun yani nasıl müdür gibi bi şey

yani ben işe yeni girdiğim için benden sorumlu olan birisi. müdürüm gibi bişey derken ondan bahsettim.. :)
bana iyi davranmasından cesaretlenip mesaj atma düşüncesine kapıldım sanırım :)
ama burdaki çoğu bayanın dediği gibi eğer onun içinde bir şey olsaydı zaten o mesajı atardı..

biraz bekle ve nasıl davrandığını izle
sana ve etrafındaki kişilere
belli etmesi için msj atmasına da gerek yok
davranışlarıyla belli
edbilir ama iyi gözlemle herkese davrandığı gibi mi davranıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…