- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi gmzylmzzzz
-
Anlamadığım şey,ben de benim dediğim gibi bakıyorum.Benim yorumumu ilk alıntılayan sensin ama ben alıntıladığın için bana cevap hakkı doğup sana cevap verdiğim zaman da "YA sana bişey demedim bu benim düşüncem " diyen de sensin.Ben gerçekten burdaki bazı üyleri anlayamıyorum.Konu açılıyor kendi bakış açıma göre yorum yapıyorum.Alıntılıyorsunuz sonra ben cevap verince de bu bewin düşüncem.....diyorsunuz.Eeeeee bu da benim düşlüncem.:44:Ben bu konulara dediğim gibi bakıyorum arkadaşım ya sana bişey demedim bu da benim düşüncem. yaptığının pişmanlığı geçici yapmadığının ki kalıcı işte bana göre.
düşüncem yani sana ters düşmek için demedim.
her iki yönü de düşünsün.
Teshekkur ederim bana turkce ogrettiginiz icin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Gorunen o ki ise yaramamis...
Anlamadığım şey,ben de benim dediğim gibi bakıyorum.Benim yorumumu ilk alıntılayan sensin ama ben alıntıladığın için bana cevap hakkı doğup sana cevap verdiğim zaman da "YA sana bişey demedim bu benim düşüncem " diyen de sensin.Ben gerçekten burdaki bazı üyleri anlayamıyorum.Konu açılıyor kendi bakış açıma göre yorum yapıyorum.Alıntılıyorsunuz sonra ben cevap verince de bu bewin düşüncem.....diyorsunuz.Eeeeee bu da benim düşlüncem.:44:
Ayyy yorumuna çok güldüm canım da merak etme bendeki de terzi sökük meselesi
Teshekkur ederim bana turkce ogrettiginiz icin
Şikayetiniz hayırlı uğurlu olsun inşALLAH bu şikayet size yol su elektrik olarak geri döner
Konuya gelirsem.
Çok kritik bi durum aslında.
Çocuk küçük gösteriyorsa eğer ılımlı bakabilir ama büyük gösteriyorsa olumsuzluk oranı artar.
Çünkü büyük gösterenlerde daha bi hava oluyor.
18 yaş civarını küçük buluyor.
Ama minyon tipliler yaş farkına pek takılmıyor..
Bu senin içinde geçerli 18den büyük duruyorsa oda aynı şekildeyse bi ihtimal olabilir.
Birde kişilik meselesi
önceki konumdan belki okuyanlar vardır. hiç olmayacak insana aşık olmak diye bir konu açmıştım. okumayanlar için özet geçiyim. biz aynı iş yerinde çalışıyorduk. benden 7 yaş büyük, benim müdürüm olmasa bile ona yakın bir makamdaydı. ben ise daha 4-5 ay oluyordu işe gireli. ve ben ondan çok etkilenip aşık oldum..ben 18 yaşındayım, o 25 yaşında. şimdi işten çıktım. daha doğrusu izne çıktım ve bu süreçte ona duygularımı anlatan bir mesaj atmak istiyorum. eğer ters tepki verirse işten çıkacağım. dediğim gibi müdüre yakın bir pozisyonda çalışıyor eğer olumsuz olursa yüzüne bakamam bir daha. asıl soruma geliyim. nasıl bir mesaj atmalıyım. nasıl giriş yapayım. fikirlerinizi bekliyorum :))
Şikayetiniz hayırlı uğurlu olsun inşALLAH bu şikayet size yol su elektrik olarak geri döner
Konuya gelirsem.
Çocuk küçük gösteriyorsa eğer ılımlı bakabilir ama büyük gösteriyorsa olumsuzluk oranı artar.
Bu senin içinde geçerli 18den büyük duruyorsa oda aynı şekildeyse bi ihtimal olabilir.
Birde kişilik meselesi
Hayiirrr, benim adimin altinda gozukuyor bir de o yazi, alintilama sacmaligi yuzunden, ne olur sunu alintilmayin, ben yazmisim gibi gozukuyor
yahu ben sana yazdım hani alıntı sana ya sana yazdım da beni yanlış anladın, kırıldın, üzüldün diye algılayaıp açıklama yaptım sadece .
hani sana ters gitmek için değil, alıntı yaptığıma bakma son yazanı alıntıladım kişisel sana yazmadım demekti amacım ama çok negatifsin kusura bakma .
önceki konumdan belki okuyanlar vardır. hiç olmayacak insana aşık olmak diye bir konu açmıştım. okumayanlar için özet geçiyim. biz aynı iş yerinde çalışıyorduk. benden 7 yaş büyük, benim müdürüm olmasa bile ona yakın bir makamdaydı. ben ise daha 4-5 ay oluyordu işe gireli. ve ben ondan çok etkilenip aşık oldum..ben 18 yaşındayım, o 25 yaşında. şimdi işten çıktım. daha doğrusu izne çıktım ve bu süreçte ona duygularımı anlatan bir mesaj atmak istiyorum. eğer ters tepki verirse işten çıkacağım. dediğim gibi müdüre yakın bir pozisyonda çalışıyor eğer olumsuz olursa yüzüne bakamam bir daha. asıl soruma geliyim. nasıl bir mesaj atmalıyım. nasıl giriş yapayım. fikirlerinizi bekliyorum :))
Konuya gelirsem.
Birde kişilik meselesi
Ne demek istiyorsun anlamadim, bana ne geri donmeli
Hayiirrr, benim adimin altinda gozukuyor bir de o yazi, alintilama sacmaligi yuzunden, ne olur sunu alintilmayin, ben yazmisim gibi gozukuyor
Ne demek istiyorsun anlamadim, bana ne geri donmeli
Bence gercekten hoslaniyorsan konus. Ilk once biraz daha muhabbet et ama mesaj at ne bileyim ilgilenecek mi ona gore davran. Hem olmazsa da nolacak rezil falan olmazsin ki benim erkek arkadasimda benden 8 yas buyuk ben 17 o 25 yasindayken tanistik hicte kucuk falan dememisti simdi ben 20 olmak uzereyim 20 li yaslara geldikce aradaki yas farkida goze batmiyor
Sanki ben yazıyorum bunları
ben 24 idim o 33. Ben departman sekreteri o müdürü idi.
Bundan tam 12 yıl önce ben de benden 7 yaş büyük müdürüme aşık olmuştum, ilk aşkımdı. 9 ay bekledim ama o bana açılmadı. Bende senin gibi yaptım açıldım ve işten çıkmak zorunda kaldım, hiç iyi şeyler olmadı.
Sakın açılma bence, ilgileniyorsa o açılsın, kız dediğin kendini ağırdan satmalı, bende olur mu öyle şey aşkıma sahip çıkmalıyım dedi ama aşkım elimde patladı
canım bence msj atma
biraz gözlemle sana nasıl davranıyor
ayrıca nerde çalışıyorsun yani nasıl müdür gibi bi şey
gerçekten ne kadar benziyor kaderimiz..
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah öncelikle.. :) umarım bende yıllar sonra böyle bir konu açanlara böyle bir cevapta bulunabilirim :))
yani ben işe yeni girdiğim için benden sorumlu olan birisi. müdürüm gibi bişey derken ondan bahsettim.. :)
bana iyi davranmasından cesaretlenip mesaj atma düşüncesine kapıldım sanırım :)
ama burdaki çoğu bayanın dediği gibi eğer onun içinde bir şey olsaydı zaten o mesajı atardı..
Bir cevap aldınız mı karşı taraftan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?