- Konu Sahibi gmzylmzzzz
-
Soylemeden gecemeyecegim, lutfen kabalik olarak algilamayin ama Turkece'de "ş" sesi icin "sh" seklinde bir kullanim yok, eminim siz de biliyorsunuz, sadece s yazsaniz bile "ş" olarak kullanmak istediginiz yerleri anlariz biz, emin olun
Konuya donersem, konumu, mevkisi, gucu vs. mi etkilendiniz, yoksa gercek bir hoslanma mi bu? Iyi tartin bunu ama denemekten zarar gelmez, en guzel yontemi asli vermis, alintiladim hatta, umarim sonucu iyi olur
Teshekkur ederim bana turkce ogrettiginiz icin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
önceki konumdan belki okuyanlar vardır. hiç olmayacak insana aşık olmak diye bir konu açmıştım. okumayanlar için özet geçiyim. biz aynı iş yerinde çalışıyorduk. benden 7 yaş büyük, benim müdürüm olmasa bile ona yakın bir makamdaydı. ben ise daha 4-5 ay oluyordu işe gireli. ve ben ondan çok etkilenip aşık oldum..ben 18 yaşındayım, o 25 yaşında. şimdi işten çıktım. daha doğrusu izne çıktım ve bu süreçte ona duygularımı anlatan bir mesaj atmak istiyorum. eğer ters tepki verirse işten çıkacağım. dediğim gibi müdüre yakın bir pozisyonda çalışıyor eğer olumsuz olursa yüzüne bakamam bir daha. asıl soruma geliyim. nasıl bir mesaj atmalıyım. nasıl giriş yapayım. fikirlerinizi bekliyorum :))
En iyisi buydu, vay arkadas ben mi bos vites giriyorum bu islere, helal olsun, cok guzel yol gostermissin
Asla ve asla yapma.Yaşın gereği normal böyle hissetmen.Yaşın gereği cesaret göstermen de normal.Ama yapma.Niyeti varsa da kendini birşey sanır.Senden hoşlanıyorum diye mesaj atman ne Allah aşkına.Bırakın şu Türk filmi senaryolarını.Bak güzelim,bir insandan hoşlanabilirsin.Normal birşey.Onu etkilemek için ufak çaplı hareketlerinde olabilir bu da normal.Ama aşkını itiraf etmek ne?önceki konumdan belki okuyanlar vardır. hiç olmayacak insana aşık olmak diye bir konu açmıştım. okumayanlar için özet geçiyim. biz aynı iş yerinde çalışıyorduk. benden 7 yaş büyük, benim müdürüm olmasa bile ona yakın bir makamdaydı. ben ise daha 4-5 ay oluyordu işe gireli. ve ben ondan çok etkilenip aşık oldum..ben 18 yaşındayım, o 25 yaşında. şimdi işten çıktım. daha doğrusu izne çıktım ve bu süreçte ona duygularımı anlatan bir mesaj atmak istiyorum. eğer ters tepki verirse işten çıkacağım. dediğim gibi müdüre yakın bir pozisyonda çalışıyor eğer olumsuz olursa yüzüne bakamam bir daha. asıl soruma geliyim. nasıl bir mesaj atmalıyım. nasıl giriş yapayım. fikirlerinizi bekliyorum :))
önceki konumdan belki okuyanlar vardır. hiç olmayacak insana aşık olmak diye bir konu açmıştım. okumayanlar için özet geçiyim. biz aynı iş yerinde çalışıyorduk. benden 7 yaş büyük, benim müdürüm olmasa bile ona yakın bir makamdaydı. ben ise daha 4-5 ay oluyordu işe gireli. ve ben ondan çok etkilenip aşık oldum..ben 18 yaşındayım, o 25 yaşında. şimdi işten çıktım. daha doğrusu izne çıktım ve bu süreçte ona duygularımı anlatan bir mesaj atmak istiyorum. eğer ters tepki verirse işten çıkacağım. dediğim gibi müdüre yakın bir pozisyonda çalışıyor eğer olumsuz olursa yüzüne bakamam bir daha. asıl soruma geliyim. nasıl bir mesaj atmalıyım. nasıl giriş yapayım. fikirlerinizi bekliyorum :))
Asla ve asla yapma.Yaşın gereği normal böyle hissetmen.Yaşın gereği cesaret göstermen de normal.Ama yapma.Niyeti varsa da kendini birşey sanır.Senden hoşlanıyorum diye mesaj atman ne Allah aşkına.Bırakın şu Türk filmi senaryolarını.Bak güzelim,bir insandan hoşlanabilirsin.Normal birşey.Onu etkilemek için ufak çaplı hareketlerinde olabilir bu da normal.Ama aşkını itiraf etmek ne?
Senin ekmek parandan ,ekmek kapından daha mı önemli.Hayttaki hedefin bu mu da,kabul etmezse işten çıkarım diyorsun.Varsa sana karşı birşeyi,zaten harekete geçerBelki başka biri vardır hayatında.Söylemiyordur.Olmasa bile,varsa niyeti gelir açıklar.Hem 4-5 aYLIK BİR HOŞLANTI.
Eğer işinden memnunsan böyle bir şeyi yapma ...çünkü onu tamamen görememe kaybetme riskinde var...Hadi ona mesaj attın o da dediki benim aklımda bi başkası var..o zaman üzülmeyecekmisin ? Bi daha seni arayıp sormama senden kaçma ihtimalide var... Tecrübe konuşuyo emin ol...
Bence duygularını açıklamak yerine bunu hareketlerinle belli etmek ne biliyim bahaneyle bir yerlere gidip vakit geçirmek olabilir..tiyatro , konser gibi sana ilgisi varsa o belli eder bunu...
tabi yine sen bilirsin..
Ben böyle şeylerin yapmazsa aklında kalacağına, büyüyeceğine inanıyorum. Yapmadığı için aklında hep bi 'keşke' yada 'acaba?' olacak ve bu büyüyecek diye düşünüyorum.
Hani derler ya sahnede bir silah gözüktüyse o kesin patlar diye bu arkadaşta bugün demezse aklında büyüte büyüte bugün olmasada bir gün diyecek.. Olmayacağı varsa şimdi olmasın zaten memnun değilmiş ortamdan, işten çıkmak sorun değilmiş ve gençmiş zaten. Olmazsa olmaz.
Ama ya olursa?
Nazım H. ne demiş ' Ve dövüşebilirim,haklı bulduğum herşey ve herkes için,yaşım başım buna müsait'
Bu yaşlarda yapmayacaksan da ne zaman yapacaksın arkadaşım ya?
Buradaki herkes üzülmemen için diyor haklılar da evet ama birde bu yönü var diye yazayım dedim.
hayırlısı. detay beklemekteyiz
nasılsın gece? var mı gelişme falan?
yok canım ne gelişmesi yaw... Ha deyince olsaydı...şimdiye ohoooooo
Hayatta aklında kalacağı tek şey bu olsun.Keşke yapmasaydımı da var bu işin.Şu an kabul etmezse ayrılırım diye düşünüyor ama,cesaret gösterip açılacak kadar,işi bırakacak kadar yoğun yaşıyorsa hislerini,reddedilmenin ağırlığı şu an hissettiği şeyden daha acı olabilir.Mücadele etmek,teklif edeyim olmazsa giderim demek değildir.Her yaş,herşeyi yapmaya muktedir ve müsait değildir.
İşinden memnun olmayıp bırakması ayrı birşey,bir erkek için bıraktı izlenimi ayrı şey.İş hayatında referans çok önemlidir.
Ben böyle şeylerin yapmazsa aklında kalacağına, büyüyeceğine inanıyorum. Yapmadığı için aklında hep bi 'keşke' yada 'acaba?' olacak ve bu büyüyecek diye düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?