meğer ne zormuş içinden geçenleri yazıya dökmek..

aslı adlı arkadaşın yorumu güzel. bencede ilk önce bi nasılsın falan de işten güçten konu aç sonra esas konuya gir.. ayy çok heyecanlı. sonucu yaz mutlaka :51:

Eğer işinden memnunsan böyle bir şeyi yapma ...çünkü onu tamamen görememe kaybetme riskinde var...Hadi ona mesaj attın o da dediki benim aklımda bi başkası var..o zaman üzülmeyecekmisin ? Bi daha seni arayıp sormama senden kaçma ihtimalide var... Tecrübe konuşuyo emin ol...

Bence duygularını açıklamak yerine bunu hareketlerinle belli etmek ne biliyim bahaneyle bir yerlere gidip vakit geçirmek olabilir..tiyatro , konser gibi sana ilgisi varsa o belli eder bunu...

tabi yine sen bilirsin..

Bence direk duygularını anlatan bir mesaj yerine nasılsın neler yapyosun gibi mesajlar atarak muhabbet kurabilirsin böylece aldıgın cevaplarla tepkisini tahmin edebilirsin

Asla ve asla yapma.Yaşın gereği normal böyle hissetmen.Yaşın gereği cesaret göstermen de normal.Ama yapma.Niyeti varsa da kendini birşey sanır.Senden hoşlanıyorum diye mesaj atman ne Allah aşkına.Bırakın şu Türk filmi senaryolarını.Bak güzelim,bir insandan hoşlanabilirsin.Normal birşey.Onu etkilemek için ufak çaplı hareketlerinde olabilir bu da normal.Ama aşkını itiraf etmek ne?
Senin ekmek parandan ,ekmek kapından daha mı önemli.Hayttaki hedefin bu mu da,kabul etmezse işten çıkarım diyorsun.Varsa sana karşı birşeyi,zaten harekete geçerBelki başka biri vardır hayatında.Söylemiyordur.Olmasa bile,varsa niyeti gelir açıklar.Hem 4-5 aYLIK BİR HOŞLANTI.

Bence yazma , karsi taraf eger isteseydi sana coktan yazardi biseyleri ilan ederdi . Seni uzmek icin demiyorum ama yasinda kucuk zaten bu yaslarda olur oyle seyler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben böyle şeylerin yapmazsa aklında kalacağına, büyüyeceğine inanıyorum. Yapmadığı için aklında hep bi 'keşke' yada 'acaba?' olacak ve bu büyüyecek diye düşünüyorum.
Hani derler ya sahnede bir silah gözüktüyse o kesin patlar diye bu arkadaşta bugün demezse aklında büyüte büyüte bugün olmasada bir gün diyecek.. Olmayacağı varsa şimdi olmasın zaten memnun değilmiş ortamdan, işten çıkmak sorun değilmiş ve gençmiş zaten. Olmazsa olmaz.
Ama ya olursa?
Nazım H. ne demiş ' Ve dövüşebilirim,haklı bulduğum herşey ve herkes için,yaşım başım buna müsait'
Bu yaşlarda yapmayacaksan da ne zaman yapacaksın arkadaşım ya?

Buradaki herkes üzülmemen için diyor haklılar da evet ama birde bu yönü var diye yazayım dedim.
hayırlısı. detay beklemekteyiz

nasılsın gece? var mı gelişme falan?

Hayatta aklında kalacağı tek şey bu olsun.Keşke yapmasaydımı da var bu işin.Şu an kabul etmezse ayrılırım diye düşünüyor ama,cesaret gösterip açılacak kadar,işi bırakacak kadar yoğun yaşıyorsa hislerini,reddedilmenin ağırlığı şu an hissettiği şeyden daha acı olabilir.Mücadele etmek,teklif edeyim olmazsa giderim demek değildir.Her yaş,herşeyi yapmaya muktedir ve müsait değildir.
İşinden memnun olmayıp bırakması ayrı birşey,bir erkek için bıraktı izlenimi ayrı şey.İş hayatında referans çok önemlidir.

Ben bu konulara dediğim gibi bakıyorum arkadaşım ya sana bişey demedim bu da benim düşüncem. yaptığının pişmanlığı geçici yapmadığının ki kalıcı işte bana göre.
düşüncem yani sana ters düşmek için demedim.
her iki yönü de düşünsün.

öncelikle biraz sakin olmanı tavsiye ederim. yaşın daha çk küçük sana abla tavsiyesi olsun hiç bi erkeğin poposunu kaldrma. eğer onun sana karşı ilgisi varsa zamanla yoluna girer bişeyler ama ilgisi yoksa zaten kimseye rezil olmadan çıkarsın işin içinden.
bişeylerin tadı olmalı gizli kaçamak bakışlar olsun konuşurken bir mimik birşey olsun belli edebilirsin. hep bi lafım vardır kaçan balık kovalanır diye.
sen adamın kucağına atarsan kendini bayılıyorum diye hiçbir erkek buna arkasını dönmez.
bence işe devam et muhabbet et sohbet et zamanla eğer bir mesajlaşma falan başlarsa aranızda o zaman belki belli edebilirsin.
ama şu anda muhabbet anında mesela hangi şehirdesin bilmiyorum ama ist daysan akvaryumu çk görmek istiyorum hiç gittinmi nasıl biyer bende gitmek istiyorum gibi kendini davet ettirici cümleler kurabilirsin.
eğer sana ilgiisi varsa zaten ben seni götürüyim falan diyebilir. birlikte biraz zaman geçirin bakalım bi önce belki adamı özel hayatta beğenmiceksin.
uzun yazdım ama bence kız tarafı gerçekten biraz geride durmalı diye düşünüyorum. tavsiylerimi dinlersen kazançlı çıkarısn. ben daha hiç kaybetmedim

Bence hiç mesaj atıp açılmaya falan kalkma. Hele öyle senden hoşlanıyorum falan hiç yazma.Onun yoğun duyguları varsa
zaten sana açılması senden daha kolay olurdu emin ol..
Bence illaki yazmak istiyorsan .Merhaba deyip ..neler yaptığını sorarsın. Ben yokken beni özlediniz mi falan diyerek
onun sana olan hislerini anlamaya çalışırsın. Hoşlanıyor ise zaten ona göre cevaplar verecektir...

konu sahibi umarım istediğin gibi olur her şey.
bence biraz muhabbet kurduktan sonra açılabilirsin. yani çok muhabbetiniz yoksa, hiç mesajlaşmadıysan hemen olaya girme derim ama bir iki mesaja güzel karşılık alırsan da açıl bence.

Ben böyle şeylerin yapmazsa aklında kalacağına, büyüyeceğine inanıyorum. Yapmadığı için aklında hep bi 'keşke' yada 'acaba?' olacak ve bu büyüyecek diye düşünüyorum....

ben de asli 'ya katılıyorum. bazı arkadaşlar poposunu kaldırma, rezil olma filan demiş te bu rezil olunacak bişi değil ki bence. ona yatak teklif etmiyeceksin ki ya da iş yerinde bir yolsuzluğa bulaştırmayacaksın ki...

poposu da azıcık kalkar ama durum negatif te olsa zaman geçtikçe iner o popo merak etme sen. poposu kalkıp ta napacak? iş yerinde panoya"bu kız bana aşık" diye ilan mı asacak? en fazla bir iki gün senden kaçar sonra geçer zaten. sen başka yola, o başka yola.

10 yaş büyüğüm senden ve usturubuyla, edebiyle hani sazan gibi atlamadan, akıllıca bir yol izlersen bence açılmanda bir rezillik yok.

ama dediğim gibi önce biraz muhabbet kur, baktın mesajlarına bile dönmüyor ya da soğuk, çevirirsin yönünü başka yere ama dilediğin gibi yaklaşırsa sana söyle gitsin. işten filan da çıkma bu yüzden.

erkeklere çok yüz vermek onlarda ters etki yaratıyor.. kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar...

ben eşimle evlenmeden önce; tanıştığımızdan itibaren reddetmeden görüştüm. aslında süründürseydim keşke içimde kaldı...

Erkekler ( istisnaları dışında ) biri duygularını açınca bir garip havaya giriyorlar
Bak bak bak 18lik çıtır bana yanıkmış...
Bence yaşın bu tür cesaretler için küçük yani işinden bile vazgeçecek kadar..
Sonuçta bir yere girip 5 ay sonra çıkmak işverenler tarafından tasvip edilen bir şey değil
Hiç değilse 1 yılını doldur
O süreçte de duygularını ona hissettirmeye çalış
Ama kesinlikle seviyorum deyip işten ayrılma
Ömrün boyunca unutamazsın, içine oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…