- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Hayırlısı olsun inşallah sizin için, ben en çok şeyi merak ettim bu ayrılık sonrası sevgiliniz ne tepki verdi eski bir olay büyütme ayrılmayalım falan dedi mi yoksa direkt kabul mu etti?
Sevgilin bulusmak istememis ben burdan bir sey çıkardim. Dayanamayıp arkadasina mesaj atmış olabilir mi peki ? Kız arkadssin da agzinin payini verip olayi kapatmis olmasin. Hatta bi ihtimal daha var da iyice seneryoya baglamayayim
Neden uzatayım cevap verdiğinizi gördüm alıntıladım cevap yazdım,ekstra bişey duymak istemiyorsanız konuyu kilitleyin,kimse bişey yazamasın.Hanfendi hala niye uzatıyorsunuz ki ben bu şekilde kabullenemedim ayrıldım diyorum hala trip atmışsınız ayrılık değil bu diyorsunuz...
Ben ilerde eşim ile arkadaşımı aynı ortama sokmaktan kaçinacağım bir hayat istemiyorum ki. Eşim olacak kişi yakın arkadaşımı kardeşi gibi dostu gibi gormeli, öbür gözle baktığını bilmek ayrılık için yeterli. Ben yokken dahi olsa.
Sonuçta siz de eşinizin siz yokken etkilendiği insanlarla sık görüşmesini istemezsiniz.
Ortada yaşanmış ilişki bile yok olayı dramatize etmiş abartmış da abartmışsınız
Tam da ben bu mesajinizi gormeden yazdim azevvel denk gelmis. Ne yazik ki oyle bir kardeslik duygusu belki ancak milyonda birdir. O kadar cok benzer hikaye duydu ki bu kulaklar ve yakin cevremden de. Dilerim ki karsiniza hep iyi insanlar ciksin.Hanfendi hala niye uzatıyorsunuz ki ben bu şekilde kabullenemedim ayrıldım diyorum hala trip atmışsınız ayrılık değil bu diyorsunuz...
Ben ilerde eşim ile arkadaşımı aynı ortama sokmaktan kaçinacağım bir hayat istemiyorum ki. Eşim olacak kişi yakın arkadaşımı kardeşi gibi dostu gibi gormeli, öbür gözle baktığını bilmek ayrılık için yeterli. Ben yokken dahi olsa.
Sonuçta siz de eşinizin siz yokken etkilendiği insanlarla sık görüşmesini istemezsiniz.
Nasıl yani ben de suçluyorsunuz demedim zaten, dürüst davrandığı için takdir ettim.
Nereden tanıştığınızı da şunun için sordum, acaba arkadaşınızı çok beğenip onun listesine falan mı bakıp buldu sizi ya da fotoğraflarda mı gördü, öyle bir şey şu durumda imkansız.
Yani, seviyorsanız ayrılmayın bence, aralarında duygusal bir şey zaten olmamış, kızın haberi bile yok, çocuk da sadece beğenmiş, üzerinden yıllar geçmiş.
Ayrilik karari belki biraz daha dusunulebilir miydi bilmiyorum ama sanirim erkek arkadasinizla birlikteliginiz yeni gibi, yoksa hemen koparip atmak kolay olmazdi. Simdi de kolay olmamistir eminim ama bilemedim yao cocugun yerine kendimi koyuyorum, cok sebepsiz bir terkedis gibi geliyor once. Ama sonra dusununce de kac yil once ekleme talebi yolladigi birini bugun gayet net hatirlayip bir de ustuste sosyal medyadan aratip bakiyor. Zaten can yakan kismi da bu. Sanirim en dogru karari verdiniz. Bir de dikkatimi ceken ayrica bisey oldu, pek cok kez su ifadeyi kullanmissiniz, arkadasimla esimle sık sık ayni ortamda olucaz vs gibisinden..arkadasiniza veya arkadaslik iliskilerine deger vermeniz cok guzel, ama size nacizane tavsiyem hayatta hicbir zaman esiniz ve kiz arkadasinizı sık sık ayni ve samimi ortamlarda biraraya getirmeyin. Sadece bunu soylemek istedim.
Aramasaymış onı sosyal medyada. Güveni derinden zedeledi. Doğru yaptığını düşünüyorum.
Neden uzatayım cevap verdiğinizi gördüm alıntıladım cevap yazdım,ekstra bişey duymak istemiyorsanız konuyu kilitleyin,kimse bişey yazamasın.
Tam da ben bu mesajinizi gormeden yazdim azevvel denk gelmis. Ne yazik ki oyle bir kardeslik duygusu belki ancak milyonda birdir. O kadar cok benzer hikaye duydu ki bu kulaklar ve yakin cevremden de. Dilerim ki karsiniza hep iyi insanlar ciksin.
sizcede haklı değil mi? yıllar önce olmuş. aslında olmuş olan bişey bile yok ki. çok fazla anlam yüklemişsiniz.Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....
İyi yapmışsınız ozamanBen evlenmeyi düşündüğüm insanın yakın arkadaşımdan hoşlandığını bile bile devam edemem ki. Sonuçta bu iki insan sık sık aynı ortamda bulunacak. Benim içim hep huzursuz olurdu ..
Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?