Meğer sevgilim benden önce arkadaşımı beğenmiş

Hayırlısı olsun inşallah sizin için, ben en çok şeyi merak ettim bu ayrılık sonrası sevgiliniz ne tepki verdi eski bir olay büyütme ayrılmayalım falan dedi mi yoksa direkt kabul mu etti?

Seni tanımıyoken hoşlanmişım nesi suç bunun ayrıldığina pişman olacaksın yapma dedi. Bu kadar...

Sevgilin bulusmak istememis ben burdan bir sey çıkardim. Dayanamayıp arkadasina mesaj atmış olabilir mi peki ? Kız arkadssin da agzinin payini verip olayi kapatmis olmasin. Hatta bi ihtimal daha var da iyice seneryoya baglamayayim

Arkadaşımın ekleme olayıni hatirladigini dahi sanmiyorum ama simdi icime bo kurt dustu acaba daha sonra herhangi bi konusma oldu mu.. yakin arkadasim olduysa bile bana soylemesi gerekirdi

Neden uzatayım cevap verdiğinizi gördüm alıntıladım cevap yazdım,ekstra bişey duymak istemiyorsanız konuyu kilitleyin,kimse bişey yazamasın.

Tam da ben bu mesajinizi gormeden yazdim azevvel denk gelmis. Ne yazik ki oyle bir kardeslik duygusu belki ancak milyonda birdir. O kadar cok benzer hikaye duydu ki bu kulaklar ve yakin cevremden de. Dilerim ki karsiniza hep iyi insanlar ciksin.

Ben kendimi taniyorum omur boyu ikisi de birbirini sık sık görecek ben mutsuz olurum kesinlikle hep aklıma gelir..

Bugün bu cümleyi ablam da kullandi bana. Neden bilmiyorum sanirim olasi bi aldatilma olayindan korumaya calisti beni.. ama bu yakin arkadasim dedigim kisiyle yuksek lisans biterbitmez ayni isi yapmayi planliyoruz ortak. Simdi bile haftada 3 gun gorusuyoruz hele ki ayni isi uaparsak tum haftaici beraber olucaz. Evlenince de her dakika esim arkadasimi gormese de illaki ailece yemeklere vs gidip gelinir yani. O yuzden hep endiseyle bi hayat surdurmek istemedim

Tam da ben bu mesajinizi gormeden yazdim azevvel denk gelmis. Ne yazik ki oyle bir kardeslik duygusu belki ancak milyonda birdir. O kadar cok benzer hikaye duydu ki bu kulaklar ve yakin cevremden de. Dilerim ki karsiniza hep iyi insanlar ciksin.

Dogru diyosunuz ben de yillar sonra burda esim arkadasima asik olmus vs basliklar acmamak icin cok uzulsem de ayrilmaya karar verdim... umarim hepimiz hep iyi huylu insanlarla karsilasiriz cok tesekkirler

Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....
sizcede haklı değil mi? yıllar önce olmuş. aslında olmuş olan bişey bile yok ki. çok fazla anlam yüklemişsiniz.

Ay cok komim bir ayrilma sebebi olmus bence
Ne var ki bunda sizin arkadasjniz oldugunu bilmiyormus acik bir uygulamadan gormus begenmis eklemis kabul olmamis
Sonra sizinle tanismis siz berabersiniz
Dunya hali bazen kuzeniyle cikip diger kuzeniyle evlenen insanlar var
Iyi bir tesaduf degil elbet ama adamin herhangi bir yanlisi yoksa bunda alinip bozunulacak bisey yok bence
Hani tatile gidip eski kiz arkadasina askini anlatilmasi gibi bir konu degil bu bence

Bence sevgilin konusunda doğrusunu yapmışsınız ama arkadaşınla aranı bozma. Onun bu işte bir suçu yok. Eğer devam etseydiniz her zaman içinizde bir "acaba" sorusu olucaktı. Aynı ortamlarda falan "acaba ona bakıyor mu? Acaba ona karşı tekrar birşeyler hisediyor mu" falan.

Açıkçası konu sahibi olayı biraz abartmışsınız gibi gözüküyo.. Tanışmamışlar bile tipini beğeniği biri sadece.. Güzel bi kızı herkes beğenebilir ve bu sizden önce olmuş bişey.. Bence siz sevgilinizin karakterine falan güvenmemişsiniz bu kadar basit bi durumdan ayrıldığınıza göre.. Benim 15 yıllık iş arkadaşım var erkek günde 8 saat 1 odada sadece ikimiz oturuyoruz.. Bu kişi benden 1 yıl sonra işe başladı ve 5 yıl falan bana deli gibi aşıktı ama ben onu hep kardeşim gibi gördüm.. Çok acılar çekti sonunda pes etti.. Bi gün onu en yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım ve birbirlerine aşık olup 6 ay sonra evlendiler.. Şimdi de hala aynı odada oturuyoruz günde 8 saat.. Onlar 8 yıldır evliler güzel bi kızları var.. Ben de bu süre içinde evlendim boşandım yeniden evlendim falan.. Hiç bana karşı bi meyilini bişeyini görmedim 8 yıldır çok şükür.. Ailecek görüşürüz birbirimizin evine falan gideriz.. Kimseye bişey olmadı yani.. Bu beğeni olaylarını bu kadar abartmayın derim.. Çok sevdiğiniz iyi biriyse bu kadar kolay kestirip atmayın

kararınızdan eminsiniz anladığım kadarıyla. o zaman kesinlikle dönmeyiniz ve devam ediniz. sonuçta ilişki sizin hayat sizin.

şahsen benim için ayrılma sebebi olmazdı. Dürüst, birlikte olmaktan memnun olduğum birini sırf bir zamanlar arkadaşıma ilgi duydu diye terk etmezdim.

Gorusmemisler , nette görmüş , arkadaşınız eklemenis , muhabbet bile olmamış. Çok detaylı düşünüyorsunuz.

Aklıma takılan , yıllar onceyi hatırlayıp araştırma yapması. Bir araya gelmesi , sürekli görüşecek olmaları değil bu sebep olurdu ayriligima.

Daha inanılmazı var bu ne ki iki samimi kız arkadaş var, ikide samimi erkek arkadaş,bunlarin ikiside aynı kızı beğeniyor neyse kız birini seçiyor onlar çıkıyor bir sure, diğer boşta kalan kizida diğeri hadi olsun diyip onunla çıkıyor boşta kalmamak için ve bunlar evleniyor ve o kız sürekli bu samimi kızın evine girip çıkıyor evli olan kızda biliyor kocasının daha önce arkadaşını beğendiğini hiç umursamiyor ne kafalar var görüşüyorlar sürekli ve hala içli dişlilar adamin gözü göz değil zaten ucana kaçana nasıl hayatlar var anliycaginiz

Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....

Ayy sevgiliniz ne kadar mantıklı cümleler kurmuş.. Kelime kelimesine katılıyorum senden önce başkasını beğendi diye kimseyi suçlayamazsın. Görmüş beğenmiş eklemiş, 2 gün sonra unutmuştur. Sanki deli gibi aşık olmuş gibi bahsediyosunuz. Helal olsun dürüst çocukmuş. Saklancak bir şey görmemiş anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…