- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Dediğim gibi. Güven yokmuş bitmiş.İyi de ben sevgilim benden once "birinden" hoslandiği için ayrılmadım. Yıllar önce yakın arkadaşımı eklediği ve hatta yıllar sonra görünce hatirlayıp stalklayacak kadar etkilendiği icin ayrıldım. Sonucta ayrılmasam ve bu ilişki evliliğe gitse, ömür boyu sık sık aynı ortama girecek bu iki insan. Benim içime asla sinmezdi. Sizin siner miydi?
Nasıl yani ben de suçluyorsunuz demedim zaten, dürüst davrandığı için takdir ettim.
Nereden tanıştığınızı da şunun için sordum, acaba arkadaşınızı çok beğenip onun listesine falan mı bakıp buldu sizi ya da fotoğraflarda mı gördü, öyle bir şey şu durumda imkansız.
Yani, seviyorsanız ayrılmayın bence, aralarında duygusal bir şey zaten olmamış, kızın haberi bile yok, çocuk da sadece beğenmiş, üzerinden yıllar geçmiş.
Ben arkadaşımdan hoşlandığını bile bile devam edemem ki. Bu kış sözlenmeyi düşünüyorduk aile arasında. Biri yakın arkadaşım biri sözlüm olacak ve hep ayni ortamlarda bulunulacak ve ben hep sevgilimin arkadasimi begendigini dusunecegim. Yasayamam bu sekile. Col uzgunim
Ben o kızla görüşmek için girişimde bulunacağını düşünüyorum. Tecrübeyle sabitHayırlısı olsun inşallah sizin için, ben en çok şeyi merak ettim bu ayrılık sonrası sevgiliniz ne tepki verdi eski bir olay büyütme ayrılmayalım falan dedi mi yoksa direkt kabul mu etti?
çocuk için yıllar geçmemiş ama sıkıntılı da kısmı o bence. Fotoğrafında görüp üstüne tıklayıp baksa son aramalarında görülmez ama başlığı açan arkadaş demiş zaten beni bile aratmamış tekrar tekrar onu aratmış diye. ilkokul arkadaşını aratmıyor ki bir de yıllar önce nasıl beğendiyse kızı unutamamış işte böyle bir durumda nasıl kabullenir ki insan bunu.
buluşmak da istememiş hem kızla buluacaklarında belli ki hala bir hoşlantı bir şey var kız arkadaşının yanında fire vermekten korktu. cidden hoş değil eski sevgilisi falan olsa neyse de bir kere görüp unutamadıysa daha büyük problemler doğurabilir bu ileride.
kıskançlık falan da değil bu şahsen kendimi bu olayı yaşayan arkadaşın yerine koyuyorum ne kadar zor olsa da ben de bitirirdim. arkamı döndüğümde kafam rahat olsun isterim hayatımdaki kişiden yana.
Öyle mi dersiniz? Umarım aklından bile geçirmezBen o kızla görüşmek için girişimde bulunacağını düşünüyorum. Tecrübeyle sabit
Ben öyle hissettim.hemen yapmasa da olacak sanki. Umarim olmaz tabi. Konu sahibi daha da üzülürÖyle mi dersiniz? Umarım aklından bile geçirmez
E peki madem başınıza gelirse siz sevgilinizi daha önceden etkilendiği ama karşılık bulamadığı kadınlarla aynı ortama sokarsınız.
Tabii ki sizden önceydi tabii ki sizi tanımıyorken arkadaşınızı beğenebilirdi. Ama siz bunu bilmeyecektiniz. Artık biliyorsunuz ve onu beğendiğini bile bile devam edemediniz. Bence doğru karar verdiniz, bende böyle yapardım. İnsan arkadaşını durduk yere atamaz, siz ne zaman bi ortama girseniz hep aklınıza gelirdi bu. Bence kesinlikle doğrusunu yaptınız.
Birde o kızla iletişime geçeceğini düşünüyorum diyen arkadaşlar olmuş ben katılmıyorum sizin ısrarınız üzerine bir zamanlar swarm dan beğendiğini söyleyen itiraf eden erkek böyle bişey yapmaz.
Aynı ortama sokmazdın ilişkine devam ederdin bariz trip atmışsın gerçek bi ayrılık olduğunu düşünmüyorum,yahu senin esamen bile okunmuyormuş adam görmüş begenmiş yıllar sonra senin arkadaşın olduğunu farketmiş ne var bunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?