- 19 Nisan 2020
- 240
- 511
- 18
- 36
- Konu Sahibi yasemingiller
Çok doğru ama birileriyle paylaşmak insanı hafifletiyor, kendimi berbat hissediyorum çünkü, geçeceğini biliyorumBöyleleri için konu açıp düşündüğün okuduğun zamana yazık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru ama birileriyle paylaşmak insanı hafifletiyor, kendimi berbat hissediyorum çünkü, geçeceğini biliyorumBöyleleri için konu açıp düşündüğün okuduğun zamana yazık
Bir erkek açık açık aldatanlara sallıyorsa aldatıyordur. Ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksız aslında odur. Eski eşim aldatan erkeklere hakaret eder, kızardı. Ben bunlaeı babamda da eski eşimde de yaşadım. Böyle tiplerden kurtulduğuna dua et. Ayrıca üzgünüm ama asla pişman olmaz bunlar. Çünkü hep yedekleri vardır. Biri gelir biri giderMerhaba kızlar,
daha önce burda iki kez konu açmıştım, 3 aylık ilişkimde erkek arkadaşımın sıkıntıları olduğunu bahane ederek benimle görüşmeyi azaltmasıyla alakalı. Ortak arkadaşlarımıza yasemingiller benim için çok değerli, sadece çok stresliyim bu ara deyip bana haftalarca yazmadı. Bende ona yazmadım, hatta kapatmıştım o defteri ve haftalar sonra beni arayıp banada ortak arkadaşlara söylediğinin aynısını söyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lütfen biraz daha sabret hepsini çözeceğim ve seni arayacağım dedi. Sakın başkası olduğu düşüncesi de gelmesin aklına dedi (benimle aynı anda tanıştığı bi kız var ve bu kız ara ara yazıyormuş ona) ben dürüst olayım o kız hala yazıyor, beni arıyor ama benim onunla işim olmaz, hatta seni biliyor, sen sakın kendini üzme böyle şeyleri düşünüp dedi ve kapattık. Üzerinden tekrar haftalar geçti ve bizim haftalardır tek bir iletişimimiz bile olmadı. Numaram hala duruyor onda, durumlarıma bakıyor arada. Ve ben öğrendim ki; bu bahsettiğim kızla zaten benimle görüşmeye başladığından beridir görüşüyormuş. Kızın sosyal medyada paylaştığı şeylerden öğrendim bunu ve meğer bana ve ortak arkadaşlara çok yoğun olduğunu söylerken o kızlaymış, üstelik kızı kötülediği halde. Hazmedemiyorum kızlar, aptal yerine koyulmuş olmayı, beni yedekte bekletip hala onu beklediğimi sanmasını kaldıramıyorum. Ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu yalnızca beni küçük düşürür ne desem için soğumayacak biliyorum. Öyle pişman olsun isterdim ki; bide dürüstlük abidesi tavırları, ben ona sitem ederken beni suçlamaları ve benim ondan başkasımı var diye şüphelenip suçladığım için özür dilemelerim. Aklımı oynatacağım ya, madem onunla olacaktı ki ben kaç kere dedim bak biz henüz çok yeniyiz aklında biri varsa bunu yapma, ne o kıza yap bunu ne de bana dediğimde bana saçmalıyormuşum gibi tavır takınması. Neden bana haftalar sonra seni kaybetmek istemiyorum yazıyor, onunla mutluysan neden beni de yedeğe alıyorsun a şerefsiz demek isterdim! Çok kötüyüm, tek tesellim gerçek yüzünü erkenden görmüş olmam.
Vallahi öyle doğru ki. Dürüstlük abidesi gibi davranıp, yalan söylesem dahamı iyi ne yalancılar var biliyor musun sen deyip beni anlayışsızlıkla suçlayan biri bana en büyük kazıgı attı. Pişman olması bana bişey kazandırmaz aslında ben sadece mutlu olmasın istiyorum, hayatımda kimseye beddua etmedim ama tek hakkım varsa onuda buna kullanıyorumBir erkek açık açık aldatanlara sallıyorsa aldatıyordur. Ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksız aslında odur. Eski eşim aldatan erkeklere hakaret eder, kızardı. Ben bunlaeı babamda da eski eşimde de yaşadım. Böyle tiplerden kurtulduğuna dua et. Ayrıca üzgünüm ama asla pişman olmaz bunlar. Çünkü hep yedekleri vardır. Biri gelir biri gider
Buradan sonrasini okumaya gerek yok. Hepimiz zamaninda birinin yedegi olmusuzdur ya da birini yedeğe almisizdir bu kadar dünyaniz yikilmasın....beni arayıp banada ortak arkadaşlara söylediğinin aynısını söyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lütfen biraz daha sabret hepsini çözeceğim ve seni arayacağım dedi.
Ben kimseyi yedeğe almadım hayatımda kimseninde yedeği olmadım o yüzden sanırım ağır geldi bunu yaşamak. Zaten onu burda konu açtıktan sonra anlamıştım açıkcası ama insan yine de öğrenince bi dumura uğruyormuşBuradan sonrasini okumaya gerek yok. Hepimiz zamaninda birinin yedegi olmusuzdur ya da birini yedeğe almisizdir bu kadar dünyaniz yikilmasın.
Ve ayrıca böyle diyen biri açık açık sen baskasiyla olma ben yazana kadar bekle demiş. Bunu anlamak icin iliski uzmanı olmaya gerek yok.
Çok gıcık oldum vasıfsız elemana. WhatsApp Durumunu sadece onun göreceği şekle ayarlayarak hayatında biri olduğuna dair şeyler paylaş bence. Normalde böyle şeylerle uğraşmak doğru gelmez bana, ama bu adam hak ediyor.Çok doğru ama birileriyle paylaşmak insanı hafifletiyor, kendimi berbat hissediyorum çünkü, geçeceğini biliyorum
Evet hatta buradaki yorumlardan sonra bende öyle olduğuna ikna olmuştum ama ben sormadan o kendi sakın başkasını falan düşünme aklına öyle şeyler getirme diye öyle güzel vicdanıma oynadıki, hastalıktan tuttu maddi sıkıntıdan çıktı, aptal gibi dua ettim birde onun içinEski konunuzu hatırlıyorum. Ben de yazmıştım o konuda, sorunu olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen ya sıkıldı yada başkası var diye. Üzgünüm ama bu çok belliydi. Önünüze bakın, başkasıyla mutlu olmaya bakın o zaman intikamınızı almış olacaksınız zaten.
Sanırım şöyle, siz mantık olarak uygun geliyorsunuz , diğer kızla da iyi zaman geçiriyor, eğleniyor sanırım. O kız gider, başka kızla görüşür, böyleleri hep yapar bunu. Bundan sonra o size yazarsa da hiçbir şey yazmayın bence, onu tamamen görmezden gelin ve hayatınıza uygun başka birini sokun.Evet hatta buradaki yorumlardan sonra bende öyle olduğuna ikna olmuştum ama ben sormadan o kendi sakın başkasını falan düşünme aklına öyle şeyler getirme diye öyle güzel vicdanıma oynadıki, hastalıktan tuttu maddi sıkıntıdan çıktı, aptal gibi dua ettim birde onun için
Ay bunu yapmak isterdim ama küçük düşmem dimi? Bide sinir olduğum şey, arkasından atıp tuttuğu kızla olması! A şerefsiz madem o kız vardı bana neden haftalar sonra yazıyorsunÇok gıcık oldum vasıfsız elemana. WhatsApp Durumunu sadece onun göreceği şekle ayarlayarak hayatında biri olduğuna dair şeyler paylaş bence. Normalde böyle şeylerle uğraşmak doğru gelmez bana, ama bu adam hak ediyor.
+1Buradan sonrasini okumaya gerek yok. Hepimiz zamaninda birinin yedegi olmusuzdur ya da birini yedeğe almisizdir bu kadar dünyaniz yikilmasın.
Ve ayrıca böyle diyen biri açık açık sen baskasiyla olma ben yazana kadar bekle demiş. Bunu anlamak icin iliski uzmanı olmaya gerek yok.
Hiç ona ima eder gibi bir paylaşım değil. Onu beklemediğini, yalanını tutmadığını gösteren birşey olması yeterli. Zaten durumun sadece kendisine göründüğünü bilme imkanı yokAy bunu yapmak isterdim ama küçük düşmem dimi? Bide sinir olduğum şey, arkasından atıp tuttuğu kızla olması! A şerefsiz madem o kız vardı bana neden haftalar sonra yazıyorsun
Bende ya böyle insanlar varmı ya diye hayretle buradaki konuları okurken başıma gelmesi cok garip :) nerden buluyorlar bu tipleri diyordum ben en şerefsizini seçmişim+1
Bunaldım ara verelim = ben yeni birini buldum. Sen bekle
biraz uzak kalalım =ben yeni birini buldum. Sen bekle
Bazı sorunlarımız var. Onları aşmamız laızm = ben yeni birini buldum. Sen bekle
Seven insan ara verir mi? Uzak kalabilir mi? Buram buram bahane kokuyor zaten adamın cümleleri. Arkadaşımın sevgilisi sürekli ara verelim diyordu. İlk ara verişte yeni sevgili, ikincisinde nişan, son ara verme faslında evlilik yapmış ve düğün resmini yollayıp ayrılmıştı. O zaman üniversitedeydim. Hayatımda duyduğum ilk büyük kazıktı bu. İkincisinş de ben yedim zaten![]()
Ya yaşınız küçük o zaman ya da iliskielrde yenisiniz. İnsanı dumura uğratan aşkından ölüp bitmek değil de buna layık görülmek. 3 ay sonra ay bu tipsiz mi beni yedeğe aldı diyeceksiniz. Komik gelecek :) Siz mükemmelsiniz bence kimsenin aksini düşündürmesine izin vermeyinBen kimseyi yedeğe almadım hayatımda kimseninde yedeği olmadım o yüzden sanırım ağır geldi bunu yaşamak. Zaten onu burda konu açtıktan sonra anlamıştım açıkcası ama insan yine de öğrenince bi dumura uğruyormuş
Bende hiç beddua etmedim, çok kazık yedim ama asla kimsenin mutsuz olmasını istemedim ilk kez istiyorum hazmedemiyorum yedeğe alıp bide benim vicdanıma oynamasına. Vicdanım maalesef cok pis benim ve ben gecelerce onun sıkıntılarını atlatması icin dua ettim aptal gibi hissediyorum kendimiBirgün Allahım ben naptım da başıma geldi diye düşündüğünde ben aklına gelsin seni Allaha havale ediyorum yaz engelle. Beddua etmem çok zordur gerçekten canım yanmadan hayatımda 2 kişiye beddua ettim 2si de gördü. Birine yüzüne söyledim bu ettiklerini çekersin inşaallah o an aklına geleyim diye daha bin beterlerini çekti içimde bi soğudu sen Allaha havale et ilahi adalet herzaman halleder![]()
Bunu düşüneyim ben iyi fikirmişHiç ona ima eder gibi bir paylaşım değil. Onu beklemediğini, yalanını tutmadığını gösteren birşey olması yeterli. Zaten durumun sadece kendisine göründüğünü bilme imkanı yok
Hemen atlayacaktır zaten durumuna. Birşey yazarsa da ara vermenin sana çok iyi geldiğini, birbirinize uygun olmadığınızı anladığını söylersin. Böylelikle o süper egosu güzel bir çakılma yaşarBunu düşüneyim ben iyi fikirmiş![]()
Ya çok teşekkür ederim aslında küçük değilim 32 yaşındayım ve cok saygın bi mesleğe sahibim. Gören 22 sanıyor ve fiziğim giyim kuşamım karakterim herzaman övgü alan biriyim. Hatta senin gibi birini tanıdığım icin dünyanın en şanslı insanıyım diyen biri,1 hafta sonra uzaklaşmaya başladı. Bende aşkından ölmüyorum ama herkes bana akıl danışıp aklıma cok güvenirlerken kendimi aptal durumuna düşürmeme kızuyorumYa yaşınız küçük o zaman ya da iliskielrde yenisiniz. İnsanı dumura uğratan aşkından ölüp bitmek değil de buna layık görülmek. 3 ay sonra ay bu tipsiz mi beni yedeğe aldı diyeceksiniz. Komik gelecek :) Siz mükemmelsiniz bence kimsenin aksini düşündürmesine izin vermeyin![]()
Bunu deneyeceğim teşekkür ederimHemen atlayacaktır zaten durumuna. Birşey yazarsa da ara vermenin sana çok iyi geldiğini, birbirinize uygun olmadığınızı anladığını söylersin. Böylelikle o süper egosu güzel bir çakılma yaşar![]()