Meğer yedekteymişim

+1
Bunaldım ara verelim = ben yeni birini buldum. Sen bekle
biraz uzak kalalım =ben yeni birini buldum. Sen bekle
Bazı sorunlarımız var. Onları aşmamız laızm = ben yeni birini buldum. Sen bekle
Seven insan ara verir mi? Uzak kalabilir mi? Buram buram bahane kokuyor zaten adamın cümleleri. Arkadaşımın sevgilisi sürekli ara verelim diyordu. İlk ara verişte yeni sevgili, ikincisinde nişan, son ara verme faslında evlilik yapmış ve düğün resmini yollayıp ayrılmıştı. O zaman üniversitedeydim. Hayatımda duyduğum ilk büyük kazıktı bu. İkincisinş de ben yedim zaten 😂
Ay ben de anlaticammm ilkimi belki konu sahibine teselli olur lisedeydim okuldan tipsiz bir cocuga ölüp bitiyordum sırf mavi gözlü ve benimle ilgileniyor diye , ilk sevgilimdi öpüp öpüp ayrildım demisti arkamdan pislik. Cocuğu da görsen şeytan gibi derdi herkes. Kısa boylu zayıf bakimsiz yamuk dişli. Daha sonra hic yedege alınmadım.Ama ben cok tedbirli davrandigim icin bana yazan birinin ayni zamanda baskasina yazıp yazmadığını araştırıp yazıyorsa anında muhabbeti kestim. Genede yedek kulübesine aldılarsa onların ayıbı be :KK53:

Ya çok teşekkür ederim aslında küçük değilim 32 yaşındayım ve cok saygın bi mesleğe sahibim. Gören 22 sanıyor ve fiziğim giyim kuşamım karakterim herzaman övgü alan biriyim. Hatta senin gibi birini tanıdığım icin dünyanın en şanslı insanıyım diyen biri,1 hafta sonra uzaklaşmaya başladı. Bende aşkından ölmüyorum ama herkes bana akıl danışıp aklıma cok güvenirlerken kendimi aptal durumuna düşürmeme kızuyorum
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş

Bu ara verme olaylarını oldum olası samimiyetsiz buldum. Ara vermek ne yahu, bir şey ya devam eder ya biter. Gerçekten sıkıntıları olan bir insan karşı tarafı oyalamaz, ümit vermez, bitirir direkt. Ya da sıkıntı olan şey neyse bunu hayatındaki insanla paylaşır. Beraber aşılır her şey. Sen bunca zaman bilmediğin bir sıkıntının bitmesini mi bekledin yani?
Her yerden engelle, yok ol kaybol. Ortak arkadaşlarınız anlatsın durumu. Sakın sakın cıngart çıkartıp kendini değersizleştirme. Usulca git, emin ol bu daha çok koyacak ona.

Ay ben de anlaticammm ilkimi belki konu sahibine teselli olur lisedeydim okuldan tipsiz bir cocuga ölüp bitiyordum sırf mavi gözlü ve benimle ilgileniyor diye , ilk sevgilimdi öpüp öpüp ayrildım demisti arkamdan pislik. Cocuğu da görsen şeytan gibi derdi herkes. Kısa boylu zayıf bakimsiz yamuk dişli. Daha sonra hic yedege alınmadım.Ama ben cok tedbirli davrandigim icin bana yazan birinin ayni zamanda baskasina yazıp yazmadığını araştırıp yazıyorsa anında muhabbeti kestim. Genede yedek kulübesine aldılarsa onların ayıbı be :KK53:
Önceden hep yakısıklı erkekler aldatır düşüncesi vardı ve şimdiki erkek arkadaşım tip olarak benden baya altta, hatta şurama şunu yaptıracak Burama bunu yaptıracam sen benden cok daha genç duruyorsun yanına yakışmam lazım diyen biri. Yedeğe alınmak nedir ya derdim cok merak etmişim galiba yaşayarak öğrendim :)

Gel durust olalim sen bu adama cok az da olsa birseyler hissediyordun. Ondan bu kadar kinlendin ofkelendin. Nerden mi biliyorum aynisin 3 model ust serefsizini tanidim da ondan oncesinden birseylerin olma ihtimaline karsi konusuyorduk arkadasca ama bi elektrik ve onun net adimlari vardi. Nikahindan bir gun once geyik yapmak icin yazdi , nikah gunu ve sonrasinda sacma sapan resimleri begenen sizofren nikahtan sonra yazmalara devam etti. Allah kurtarmis bence sizi oyle dusunun.

Bu ara verme olaylarını oldum olası samimiyetsiz buldum. Ara vermek ne yahu, bir şey ya devam eder ya biter. Gerçekten sıkıntıları olan bir insan karşı tarafı oyalamaz, ümit vermez, bitirir direkt. Ya da sıkıntı olan şey neyse bunu hayatındaki insanla paylaşır. Beraber aşılır her şey. Sen bunca zaman bilmediğin bir sıkıntının bitmesini mi bekledin yani?
Her yerden engelle, yok ol kaybol. Ortak arkadaşlarınız anlatsın durumu. Sakın sakın cıngart çıkartıp kendini değersizleştirme. Usulca git, emin ol bu daha çok koyacak ona.
Zaten hiç tarzım değildir ben sesimi bile yükseltmem asla kırıcı konuşamam karşımdaki insana. O yüzden arasam bile ne diyeceğimi bilmiyorum ki, sadece o beni böyle oyaladıgı icin mutsuz olsun istiyorum, yaptığı yanına kalmasın

Gel durust olalim sen bu adama cok az da olsa birseyler hissediyordun. Ondan bu kadar kinlendin ofkelendin. Nerden mi biliyorum aynisin 3 model ust serefsizini tanidim da ondan oncesinden birseylerin olma ihtimaline karsi konusuyorduk arkadasca ama bi elektrik ve onun net adimlari vardi. Nikahindan bir gun once geyik yapmak icin yazdi , nikah gunu ve sonrasinda sacma sapan resimleri begenen sizofren nikahtan sonra yazmalara devam etti. Allah kurtarmis bence sizi oyle dusunun.
Tabiki hissediyorum yoksa neden bekleyeyim ki. Kör kütük aşık değilim elbette ama o yolda ilerliyordum, seviyordum yani. Ya insan başına gelmeyince anlayamıyor ne şerefsizler var diye aklının sınırları zorlanıyor

Zaten hiç tarzım değildir ben sesimi bile yükseltmem asla kırıcı konuşamam karşımdaki insana. O yüzden arasam bile ne diyeceğimi bilmiyorum ki, sadece o beni böyle oyaladıgı icin mutsuz olsun istiyorum, yaptığı yanına kalmasın
Direkt söyleyeceksin işte, '' ayrı kaldığımız zamanlarda neler yaptığını biliyorum. Beni rahat bırak. '' diye. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Zaten her yerden engelle, arayamasın. Şu saatten sonra sana ulaşmaya bile hakkı yok ki.

Önceden hep yakısıklı erkekler aldatır düşüncesi vardı ve şimdiki erkek arkadaşım tip olarak benden baya altta, hatta şurama şunu yaptıracak Burama bunu yaptıracam sen benden cok daha genç duruyorsun yanına yakışmam lazım diyen biri. Yedeğe alınmak nedir ya derdim cok merak etmişim galiba yaşayarak öğrendim :)
Bende de öcneden o düşünce vardı yakisikli erkeklerden uzak dururdum. Kaslıysa beyinsiz derdim. Ama bunda tip farketmiyor. Cok güzel kızlar da aldatılıyor. Bunun dış görünüsle hicbir alakası yok

Tabiki hissediyorum yoksa neden bekleyeyim ki. Kör kütük aşık değilim elbette ama o yolda ilerliyordum, seviyordum yani. Ya insan başına gelmeyince anlayamıyor ne şerefsizler var diye aklının sınırları zorlanıyor
Bak hatta bana ne zaman geleceksin merak ettim vs diye yazmisti (baska illerdeyiz) ahahha 3 gun sonra onun ile sevgilisinin resmini baska bir arkadas paylasmisti. Mal bide beni engellemis hikayelerinden herkes goruyo bir ben goremiyordum. Anlamaz ki baska insanlar, senin derdin o insan degil aslinda yada serefsizligi. Derdin incinen duygularin. Ama kendine sure ver bir kac haftaya toparlayacksin bile.

Merhaba kızlar,

daha önce burda iki kez konu açmıştım, 3 aylık ilişkimde erkek arkadaşımın sıkıntıları olduğunu bahane ederek benimle görüşmeyi azaltmasıyla alakalı. Ortak arkadaşlarımıza yasemingiller benim için çok değerli, sadece çok stresliyim bu ara deyip bana haftalarca yazmadı. Bende ona yazmadım, hatta kapatmıştım o defteri ve haftalar sonra beni arayıp banada ortak arkadaşlara söylediğinin aynısını söyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lütfen biraz daha sabret hepsini çözeceğim ve seni arayacağım dedi. Sakın başkası olduğu düşüncesi de gelmesin aklına dedi (benimle aynı anda tanıştığı bi kız var ve bu kız ara ara yazıyormuş ona) ben dürüst olayım o kız hala yazıyor, beni arıyor ama benim onunla işim olmaz, hatta seni biliyor, sen sakın kendini üzme böyle şeyleri düşünüp dedi ve kapattık. Üzerinden tekrar haftalar geçti ve bizim haftalardır tek bir iletişimimiz bile olmadı. Numaram hala duruyor onda, durumlarıma bakıyor arada. Ve ben öğrendim ki; bu bahsettiğim kızla zaten benimle görüşmeye başladığından beridir görüşüyormuş. Kızın sosyal medyada paylaştığı şeylerden öğrendim bunu ve meğer bana ve ortak arkadaşlara çok yoğun olduğunu söylerken o kızlaymış, üstelik kızı kötülediği halde. Hazmedemiyorum kızlar, aptal yerine koyulmuş olmayı, beni yedekte bekletip hala onu beklediğimi sanmasını kaldıramıyorum. Ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu yalnızca beni küçük düşürür ne desem için soğumayacak biliyorum. Öyle pişman olsun isterdim ki; bide dürüstlük abidesi tavırları, ben ona sitem ederken beni suçlamaları ve benim ondan başkasımı var diye şüphelenip suçladığım için özür dilemelerim. Aklımı oynatacağım ya, madem onunla olacaktı ki ben kaç kere dedim bak biz henüz çok yeniyiz aklında biri varsa bunu yapma, ne o kıza yap bunu ne de bana dediğimde bana saçmalıyormuşum gibi tavır takınması. Neden bana haftalar sonra seni kaybetmek istemiyorum yazıyor, onunla mutluysan neden beni de yedeğe alıyorsun a şerefsiz demek isterdim! Çok kötüyüm, tek tesellim gerçek yüzünü erkenden görmüş olmam.
Bence sosyal medya hesaplarınızdan hiçbirşey demeden silin hatta numarasınıda hiçbir açıklama yapmadan silin olurda size yazarsa bunlardan haberiniz yokmuş gibi konuşmak istemiyorum artık diyip irtibatı kesin.

Böyle bir insanla ciddi bir şekilde birliktelik kurmadığınız içinde sevinin derim.

Bende de öcneden o düşünce vardı yakisikli erkeklerden uzak dururdum. Kaslıysa beyinsiz derdim. Ama bunda tip farketmiyor. Cok güzel kızlar da aldatılıyor. Bunun dış görünüsle hicbir alakası yok
Kesinlikle bence de. Çünkü diğer kız asla onun tipi değil ne giyimi kuşamı ne hali tavrı nede dış görünüşü ama karaktersiz olunca insan, o önemli değil demek ki

Bak hatta bana ne zaman geleceksin merak ettim vs diye yazmisti (baska illerdeyiz) ahahha 3 gun sonra onun ile sevgilisinin resmini baska bir arkadas paylasmisti. Mal bide beni engellemis hikayelerinden herkes goruyo bir ben goremiyordum. Anlamaz ki baska insanlar, senin derdin o insan degil aslinda yada serefsizligi. Derdin incinen duygularin. Ama kendine sure ver bir kac haftaya toparlayacksin bile.
Ay ne ahlaksızlar var ya tek yaşayan ben değilim gerçekten. İnsan sadece kendi başına gelmiş gibi hissediyor. Ben onu kaybettiğim için zerre üzülmüyorum, benim vicdanımı sonuna kadar sömürdüğü için kendimi kötü hissediyorum. Biliyorum 1-2 aya belki aklıma bile gelmeyecek ama bugün ögrendim ve ne yapacağımı bilemedim

Bence sosyal medya hesaplarınızdan hiçbirşey demeden silin hatta numarasınıda hiçbir açıklama yapmadan silin olurda size yazarsa bunlardan haberiniz yokmuş gibi konuşmak istemiyorum artık diyip irtibatı kesin.

Böyle bir insanla ciddi bir şekilde birliktelik kurmadığınız içinde sevinin derim.
Zaten sildim whatsapp kullanıyor sadece. Numarasını sildim ve ortak arkadaşlara da söyledim kesinlikle benimle ilgili konu da konuşmayın asla istemiyorum diye. Ben ailemin karşısına çıkardıktan sonra ortaya çıksaydı bunlar ne olurdu, iyice mahcup hissederdim kendimi, öyle haklısınız ki

Biz sana ilk yazdığında söyledik canım kesinlikle başkası var seni yedekte tutuyor dedik yedekte olmadığını hayatına başkasını alarak göster hayatına bak onuda zaman halletsin
Zaman herşeyin ilacı. Bende yedekte tutulduğumu buraya yazdıktan sonra anlamıştım aslında ama arayıp benim vicdanıma öyle güzel oynadı ki, nerdeyse ben suçlu çıkacaktım. Aklım mantığım biliyor aslında ama insan duygularına yenik düşüp bekliyor bi ümit

İşte bunlar hep venüs retrosu 🤦🏻‍♀️ Önceden aldatılma tarzı konular okuyunca çok sinirlenirdim şimdi ise ohhh ne güzel her şey ortaya dökülmüş diyorum. Kurtulduğun çok iyi olmuş, sabret öfken de geçecek. Hiçbir şey yapma engellemek dışında. Mutluluklar dilerim

Ohoo benim başıma çok geldi çok yedeklerdeydim bir ara bir eski sevgilim oyunlarda oynatmisti ama hakkını yiyemem ordada çocukluk işte yazan kızları buna asılıyor falan sanıyordum. Neyseki bunlar bir tecrübe istersen içinden geleni yaz dok ama bir işe yaramayacaktır ve sen sinir olacaksin. Tecrübe ile sabit.

Back
X