Meğer yedekteymişim

Merhaba kızlar,

daha önce burda iki kez konu açmıştım, 3 aylık ilişkimde erkek arkadaşımın sıkıntıları olduğunu bahane ederek benimle görüşmeyi azaltmasıyla alakalı. Ortak arkadaşlarımıza yasemingiller benim için çok değerli, sadece çok stresliyim bu ara deyip bana haftalarca yazmadı. Bende ona yazmadım, hatta kapatmıştım o defteri ve haftalar sonra beni arayıp banada ortak arkadaşlara söylediğinin aynısını söyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lütfen biraz daha sabret hepsini çözeceğim ve seni arayacağım dedi. Sakın başkası olduğu düşüncesi de gelmesin aklına dedi (benimle aynı anda tanıştığı bi kız var ve bu kız ara ara yazıyormuş ona) ben dürüst olayım o kız hala yazıyor, beni arıyor ama benim onunla işim olmaz, hatta seni biliyor, sen sakın kendini üzme böyle şeyleri düşünüp dedi ve kapattık. Üzerinden tekrar haftalar geçti ve bizim haftalardır tek bir iletişimimiz bile olmadı. Numaram hala duruyor onda, durumlarıma bakıyor arada. Ve ben öğrendim ki; bu bahsettiğim kızla zaten benimle görüşmeye başladığından beridir görüşüyormuş. Kızın sosyal medyada paylaştığı şeylerden öğrendim bunu ve meğer bana ve ortak arkadaşlara çok yoğun olduğunu söylerken o kızlaymış, üstelik kızı kötülediği halde. Hazmedemiyorum kızlar, aptal yerine koyulmuş olmayı, beni yedekte bekletip hala onu beklediğimi sanmasını kaldıramıyorum. Ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu yalnızca beni küçük düşürür ne desem için soğumayacak biliyorum. Öyle pişman olsun isterdim ki; bide dürüstlük abidesi tavırları, ben ona sitem ederken beni suçlamaları ve benim ondan başkasımı var diye şüphelenip suçladığım için özür dilemelerim. Aklımı oynatacağım ya, madem onunla olacaktı ki ben kaç kere dedim bak biz henüz çok yeniyiz aklında biri varsa bunu yapma, ne o kıza yap bunu ne de bana dediğimde bana saçmalıyormuşum gibi tavır takınması. Neden bana haftalar sonra seni kaybetmek istemiyorum yazıyor, onunla mutluysan neden beni de yedeğe alıyorsun a şerefsiz demek isterdim! Çok kötüyüm, tek tesellim gerçek yüzünü erkenden görmüş olmam.
yeminle aynı şeyleri yaşadım
Merhaba kızlar,

daha önce burda iki kez konu açmıştım, 3 aylık ilişkimde erkek arkadaşımın sıkıntıları olduğunu bahane ederek benimle görüşmeyi azaltmasıyla alakalı. Ortak arkadaşlarımıza yasemingiller benim için çok değerli, sadece çok stresliyim bu ara deyip bana haftalarca yazmadı. Bende ona yazmadım, hatta kapatmıştım o defteri ve haftalar sonra beni arayıp banada ortak arkadaşlara söylediğinin aynısını söyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lütfen biraz daha sabret hepsini çözeceğim ve seni arayacağım dedi. Sakın başkası olduğu düşüncesi de gelmesin aklına dedi (benimle aynı anda tanıştığı bi kız var ve bu kız ara ara yazıyormuş ona) ben dürüst olayım o kız hala yazıyor, beni arıyor ama benim onunla işim olmaz, hatta seni biliyor, sen sakın kendini üzme böyle şeyleri düşünüp dedi ve kapattık. Üzerinden tekrar haftalar geçti ve bizim haftalardır tek bir iletişimimiz bile olmadı. Numaram hala duruyor onda, durumlarıma bakıyor arada. Ve ben öğrendim ki; bu bahsettiğim kızla zaten benimle görüşmeye başladığından beridir görüşüyormuş. Kızın sosyal medyada paylaştığı şeylerden öğrendim bunu ve meğer bana ve ortak arkadaşlara çok yoğun olduğunu söylerken o kızlaymış, üstelik kızı kötülediği halde. Hazmedemiyorum kızlar, aptal yerine koyulmuş olmayı, beni yedekte bekletip hala onu beklediğimi sanmasını kaldıramıyorum. Ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu yalnızca beni küçük düşürür ne desem için soğumayacak biliyorum. Öyle pişman olsun isterdim ki; bide dürüstlük abidesi tavırları, ben ona sitem ederken beni suçlamaları ve benim ondan başkasımı var diye şüphelenip suçladığım için özür dilemelerim. Aklımı oynatacağım ya, madem onunla olacaktı ki ben kaç kere dedim bak biz henüz çok yeniyiz aklında biri varsa bunu yapma, ne o kıza yap bunu ne de bana dediğimde bana saçmalıyormuşum gibi tavır takınması. Neden bana haftalar sonra seni kaybetmek istemiyorum yazıyor, onunla mutluysan neden beni de yedeğe alıyorsun a şerefsiz demek isterdim! Çok kötüyüm, tek tesellim gerçek yüzünü erkenden görmüş olmam.
aynı şeyleri yaşadım üstelik 1 yıl boyunca hemde . sıkıldım demişti ara verelim dedi ilk kabul etmedim sonra tamam dedim aylarca konuşmadık neyse ailesini okulunu bahane etti kendimi iyi hissetmiyorum dedi bende inanmıştım belki düzelir bu ruh hali dedim. halbuki hepsi yalanmış doğrusunu bildiğim halde sustum. meğer kızlarla konuşuyormuş kendi gözlerimle gördüm aldatmış bile. o kadar sevmediğim için pek umursamadım. sürekli gelip gidiyordu aylarca konuşmayıp tekrar konuşuyorduk. yine gidiyordu bahanesi yine aynı . yalnız kalmak istiyorum dedi bende tamam dedim aylarca konuşmadık yine döndü bu bende aptal aşık dayanamadım yine biraz konuştuk güzel vakit geçirdk yine gitti :KK43: kendimi çok aptal yerine koydurdum değmeyen insan için egosu tavan yaptı . nasıl yapsamda bu yaptıklarından pişman olsa bilmiyorum dalga geçiyor benimle :( yedekte tutuyor bariz oyalayıp bekletti dalga geçti

Ohoo benim başıma çok geldi çok yedeklerdeydim bir ara bir eski sevgilim oyunlarda oynatmisti ama hakkını yiyemem ordada çocukluk işte yazan kızları buna asılıyor falan sanıyordum. Neyseki bunlar bir tecrübe istersen içinden geleni yaz dok ama bir işe yaramayacaktır ve sen sinir olacaksin. Tecrübe ile sabit.
aynen şu oyunlar yok mu orda ki yetme kızlar sevgilimin peşinde ha benimki az şerefsiz değilmiş ama yaptığı herşeyi öğrendim

Bende anlamıyorum okeyde tavlada kız tavliyormus bende beni düşünüyor falan sanıyordum 😂😂😂
çok var o tipler ya bende oyun oynarken birsürü erkek yazar hiç uğraşmam onların gücü anca küçük ergen kızlara yeter o kızlar saf oldukları için kolay kandırıyorlar :D

çok var o tipler ya bende oyun oynarken birsürü erkek yazar hiç uğraşmam onların gücü anca küçük ergen kızlara yeter o kızlar saf oldukları için kolay kandırıyorlar :D

Ben kendi yaşımdan büyüklerle savaştım valla dün gece bak beni aradı konuştuk gibi ekran resmi atiyorlardi ex te beni kandırmaya devam 😅 Burdakı saf kız benim ama asıl kızda bendim sonra ne oldu anlamadım yedeğe geçtim falan neyseki aradan baya zaman geçti ben artık anlıyorum kim ne kim ne değil en azından 😂😂

Ben kendi yaşımdan büyüklerle savaştım valla dün gece bak beni aradı konuştuk gibi ekran resmi atiyorlardi ex te beni kandırmaya devam 😅 Burdakı saf kız benim ama asıl kızda bendim sonra ne oldu anlamadım yedeğe geçtim falan neyseki aradan baya zaman geçti ben artık anlıyorum kim ne kim ne değil en azından 😂😂
valla dikkat etmek lazım onlar tilkiyse biz kuyruğu :D kendilerini çok zeki sanıyorlar ya biz genelde saf ayağına yatıyoruz aptal muamelesi gördüm bu yüzden ona yanarım :D

İşte bunlar hep venüs retrosu 🤦🏻‍♀️ Önceden aldatılma tarzı konular okuyunca çok sinirlenirdim şimdi ise ohhh ne güzel her şey ortaya dökülmüş diyorum. Kurtulduğun çok iyi olmuş, sabret öfken de geçecek. Hiçbir şey yapma engellemek dışında. Mutluluklar dilerim
Evet herşey ortaya döküldü geç olmadan. Yakında aileleri tanıştırmaktan söz eden biriydi, ben acele etmek istememiştim. Korona olmasaydı belki de aileler bile tanışırdı. Allah’ın sevgili kuluymuşsun diyorum kendime ama aldatılmak aptal yerine koyulmak gerçekten kötü bi hismiş

yeminle aynı şeyleri yaşadım

aynı şeyleri yaşadım üstelik 1 yıl boyunca hemde . sıkıldım demişti ara verelim dedi ilk kabul etmedim sonra tamam dedim aylarca konuşmadık neyse ailesini okulunu bahane etti kendimi iyi hissetmiyorum dedi bende inanmıştım belki düzelir bu ruh hali dedim. halbuki hepsi yalanmış doğrusunu bildiğim halde sustum. meğer kızlarla konuşuyormuş kendi gözlerimle gördüm aldatmış bile. o kadar sevmediğim için pek umursamadım. sürekli gelip gidiyordu aylarca konuşmayıp tekrar konuşuyorduk. yine gidiyordu bahanesi yine aynı . yalnız kalmak istiyorum dedi bende tamam dedim aylarca konuşmadık yine döndü bu bende aptal aşık dayanamadım yine biraz konuştuk güzel vakit geçirdk yine gitti :KK43: kendimi çok aptal yerine koydurdum değmeyen insan için egosu tavan yaptı . nasıl yapsamda bu yaptıklarından pişman olsa bilmiyorum dalga geçiyor benimle :KK43: yedekte tutuyor bariz oyalayıp bekletti dalga geçti
Ah canım ya hepte affetmişsin ama nerden bilecektin ben olsam bende belki öyle davranırdım. O hala bilmiyor benim bildiğimi, benim beklediğimi falan düşünüyor olsa gerek ama beklemediğimi benden öğrensin istiyorum Tabiki iletişime geçmeyeceğim ama yaptıklarını bildiğimi bilsin istiyorum. Seninki sonradan pişman oldumu aldattığı ortaya çıkınca?

Ohoo benim başıma çok geldi çok yedeklerdeydim bir ara bir eski sevgilim oyunlarda oynatmisti ama hakkını yiyemem ordada çocukluk işte yazan kızları buna asılıyor falan sanıyordum. Neyseki bunlar bir tecrübe istersen içinden geleni yaz dok ama bir işe yaramayacaktır ve sen sinir olacaksin. Tecrübe ile sabit.
Yok ya içimden geçeni yazsam anlayacak mı sanki, ben şimdi ne desem içim soğumaz ki! Vicdan ve merhamet sahibi bi insan olsa zaten böyle bi adilik yapmaz, e o olguları olmayan insana da ne söylesen boş boş bakar iyice çileden çıkarır insanı. Tek dileğim o kızla da mutlu olamasın, kimseyle olamasın. Çok kazık yedim ama kimse icin mutsuzluk dilememiştim ilk kez diliyorum

Ah canım ya hepte affetmişsin ama nerden bilecektin ben olsam bende belki öyle davranırdım. O hala bilmiyor benim bildiğimi, benim beklediğimi falan düşünüyor olsa gerek ama beklemediğimi benden öğrensin istiyorum Tabiki iletişime geçmeyeceğim ama yaptıklarını bildiğimi bilsin istiyorum. Seninki sonradan pişman oldumu aldattığı ortaya çıkınca?
aynen ondan vazgeçemeyeceğimi sanıyor şuan beklediğimi biliyor halbuki kafadan sildim nasıl yapsak hiçbirşey demeden ortadan mı kaybolsak intikam mı alsak, yaptığı herşeyi yüzlerine söyleyip aslında aptal olsan biz değilde onlarmış gibi duruma soksak nasıl olur bilemedim

benim bilmediğimi sanıyor hala halbuki saf ayağına yattım görmezden geldim. ayrılmak istedi bende takıntı olmuş bırakmadım peşini kestirip atsaydım keşke :( içim kaynıyor mutlu durduğuma bakma dedi pişman gibiydi eskiyi unutalım dedi bir gün iyi bir gün kötü çok dengesiz davranıyor . ama olmucak gibi kabul edemiyorum

Diyorum ya bu tipler böyledir. Amaçları takılmak daha fazla kız görmek. O da neden biliyor musun zamanında kız görmedikleri için bi süre bastrıp şimdi sağa sola saldırmalarından dolayı ben neler gördüm neler yaşattıı biz baya baya sevgili gibiydik kardeşleri bile biliyordu her dakika fotolaşıyorduk ona ragmen bile böyleydi. Valla kime inanıcaz şaştım kaldım bende
aynen bana da sevgili değilmişiz ayağı yapıyor kızlarla konuştu aldattı güya ben duyarsam kötü olacak ya ee sevgili değildik ki diyecek sevgiliyken eğlenecek kız durumuna soktu beni

Gecmis olsun. Konunuzu hatirliyorum ve baska bir kiz vardir diyenlerden biriydim yanlis hayirlamiyorsam.

Verilmis sadakaniz varmis ki Allah sizi bir serefi noksandan korumus.

şimdilik hiç bir şey yapmayın bir daha ki aramasında da yaa senin haberin yok muydu bir sevgilim var benim diyin. Tek flörtümün sen olduğunu düşünmüyordun heralde 🙄 falan.

Saçmaladım ama gerçekten şu gençliğin aklı nerede ya yazık değil mi bunca çakallığa.

aynen ondan vazgeçemeyeceğimi sanıyor şuan beklediğimi biliyor halbuki kafadan sildim nasıl yapsak hiçbirşey demeden ortadan mı kaybolsak intikam mı alsak, yaptığı herşeyi yüzlerine söyleyip aslında aptal olsan biz değilde onlarmış gibi duruma soksak nasıl olur bilemedim
Ayy aynı durumdayım. Hiç bişey söylemek içimden gelmiyor hayatımda bugüne kadar kimseyle ağız dalaşına girmedim ama böyle durmakta canımı fena sıkıyor, hiç böyle bi kazık yememiştim aptal yerine koyduğunu ama benim aptal olmadığımı bilsin istiyorum, harbi ne yapsak?

Zaman herşeyin ilacı. Bende yedekte tutulduğumu buraya yazdıktan sonra anlamıştım aslında ama arayıp benim vicdanıma öyle güzel oynadı ki, nerdeyse ben suçlu çıkacaktım. Aklım mantığım biliyor aslında ama insan duygularına yenik düşüp bekliyor bi ümit
Arkadaşıma aynısı yapıldı netten el ele tutuşmuş foto indirdi hikayede paylaştı /❤️ tek gerçeğim/ yazdı yedekte tutan kişi hemencecik aradı saydırdı ben sana demedimmi bekle diye bizimki gayet sakin bir şekilde /ulan sen bekle dedim diye ben seni mi bekliyecem kimsin sen sehzademi tip desen yok para desen paran yok sence ben okadar fekadar bir insan değilim dedi ve sonuç adam yıllarca peşinden koştu şimdi ama arkadaş bu yaz başkası ile evleniyor

Arkadaşıma aynısı yapıldı netten el ele tutuşmuş foto indirdi hikayede paylaştı /❤ tek gerçeğim/ yazdı yedekte tutan kişi hemencecik aradı saydırdı ben sana demedimmi bekle diye bizimki gayet sakin bir şekilde /ulan sen bekle dedim diye ben seni mi bekliyecem kimsin sen sehzademi tip desen yok para desen paran yok sence ben okadar fekadar bir insan değilim dedi ve sonuç adam yıllarca peşinden koştu şimdi ama arkadaş bu yaz başkası ile evleniyor
İnanmıyorum ya ne sanıyor bunlar kendilerini, bekle demedim mi ne demek ya sen kimsin! Benimkide parasına güveniyor ama bilmiyor ki ben onun parasına tamah edecek kadar açgözlü değilim şükür. Parasından başka bişeyi olmayan zavallı bi model

İnanmıyorum ya ne sanıyor bunlar kendilerini, bekle demedim mi ne demek ya sen kimsin! Benimkide parasına güveniyor ama bilmiyor ki ben onun parasına tamah edecek kadar açgözlü değilim şükür. Parasından başka bişeyi olmayan zavallı bi model
Seni sevmedikten aldatıltan sonra para önemini kaybediyor insan aşk ve tutku istiyor boynuz değil.. ayrıca tek zengin ve paralı o değil zengin kıtlığı yok ülkede

Back
X