meğerse başkasıymış

önce cep telefonunundan tüm rehbere hakaret ve küfür dolu mesajlar yazardım ona ne yapardım gözümün nekadar döndüğüne bağlı ona bilmemem şimdi.

onun o sinirle bi tekme sallardım ama ortaya anladnız siz onu oda inlemekten geberirdi pislik..

çiğ çiğ yerim onuÇok üzgünüm çoook.telefonunda aşkım yazan başkası olcak he.......kızıca kyamet koparrrrrklava:

öyle bi ihtimal vermem şakkıdı

ortada bi aşkım var ise,ya bu benimdir...

ya benimdir şakkıdı

eöööh düşündümde bi an naparım diye, önce telefonu bi güzel ezbere alırım ilerde lazım olabilir. ardından bu kim laaaaayyyyyyyyyn diye bir çığlık ardından o anki duruma göre tekme tokat. tükürük. yaparım yani. hem aldatcak hem bu kadar cesaretli olcak bravo.

büyük konuşmayayımda ihtimal bile vermek istemiyorum. çok kötü yaparım onu. önce o telefonu parça pimçik yaparım sonra kendisini yaparım. benim en çok hoşuma gidense bu gibi durumlarda yüzde gözde bir iz bırakmaktır:))) şimdiye kadar başıma gelmedi ama hep hayalimde vardır:)))))) yüzüne bi tırnak yada yumruk olabilir. bunları tamamladıktan sonra herkes yoluna daha tarafına bakmam.

aşkım yazan kişiyi ararım kim çıkacak bakalım kendimi tanıtır iyi günler der kapatırım.sonrada telini benim öküzün kafasına fırlatırım.kolundan tutup dışarı atarım eminimki benden eneyisini bulamayacağını bildiği için tekrar içeri girmek isteyecektir.boşanma davası açarım..boşar giderimmm...oda aşkıyla kaç gün yaşayacak bakalımmmm heh heh

Ben kızınca ve sinirlenince çok gariptirki gülerim yada şaşkınlıktan inanmam bazı olaylara buda otarz bi olay..
Sanırım bişey diyemez çeker giderdim..Yıkılırdım ama elden birşey gelmez herhalde:uhm:

bnm bı defa erk arkadasım telefonunu vermemıstı de zorla almaya calıstım aldıktansonra yere attım vurdum v urdum,
hemde yenı aldıgı taksıdını ödedıgı bı telefondu,
amaa senden daha kıymetlııı tabıı demıcekktııı hehe

neyse dedıgım gıbı ben genelde o aşkım yazan isme bakarım acıp bakarım numaraya,
son aramayaa sım hafızasındakı msjlara vs hepsıne bakarım

bıde hep bakmam ara ara alırım kontrol ederım, hep bakınca hep temız tutarlar.. arada bakınca yakalanabılırler.. naniknanik

Aynen beni anlatmissin.

Büyük konusmak istemiyorum, insallah basima gelmez öyle birsey.
Su an öyle birseye asla ihtimal vermiyorum ama insanoglu sasr beser hic belli olmaz.
Sanirim o anda cok fazla birsey söylemem, sadece uzaklasirim.
Sinirim sonradan gelir benim.
Zararim dokunmaz, tükürmem, tekme tokatta girismem, tükürügüme ve attigim tokata acirim.
Yapilabilecek en güzel sey hoscakal diyip izini kaybettirmek..

öncelikle cesaretinden dolayı onu kutlardım:))) sonra aşkının kim olduğunu öğrenirdim ve niye benim yanımda olduğunu öğrenirdim...daha sonra sakince benim ne diye kayıtlı olduğumu öğrenirdim.....şaka bir yana.....orda kıyamet kopardı galiba.....

telefonunu alıp arardım o aşkını, bakalım kimmiş diye konuşurdum, telefonunu atar giderdim sonra da, uğraşsın dursun artık.

askim yarin su cafede bulusalim diye msj cekerdim
ayni anda esimede orda randevu verirdim acil konuscaz sana bi süprizim var gibilerinden
bende ailemden birilerini onun ailesinden biirilerini tplar onlara baskin yapardim ki anlasinlar kimin ne mal oldugunu :))
sonrada ilk isim bosanma dvasi acmak olurdu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…