Benim başıma geldi buna benzer bişey..
Eski erkek arkadaşım çok kıskançtı,sürekli telefonumu kurcalardı.ben de bir gün fırsatını bulup onun telefonunu karıştırdım.Aşkım diye biri kayıtlı..benim sandım,sevindim salak gibi.Ama bir baktım no başkasının:1shok: hemen noyu kaydettim kendi telime..Kim bu dedim..Annem dedi..neden anneni aşkım diye kaydediyorsun ki dedim..ben annemi öyle kaydediyorum dedi..Tabi o zamanlar safım,fazla tecrubem de yoktu..çok inanmamakla birlikte inanmış gibi görünüp konu kapattım.ama aklımın bir köşesinde bu konu vardı.Aradan geçen bir zaman sonra şüphelerimi yenemeyerek bana yolladığı bir mailden bayan olduğunu düşündüğüm msn adreslerini kendime ekledim..meğer bizimki tam bir horozmuş..hangi kızla konuşsam eski sevgilisi çıktı..kafamçokkarıştı..Başka bir kız da aşkım yazısından şüphelenmiş.ona da ablam yalanını uydurmuş..sonra kaydettiğim nodaki kızı aradım.kız beni baya tersledi o an.sevgilisiymiş.beni de kuzeni diye yutturmuş Allahın salağı..neyse aradan baya şeyler geçti..Sonunda kız bir gün beni aradı..Haklıymışsın keşke seni dinleseymişşim dedi..Özür diledi.Ben zaten çoktan terketmiştim bu adamı.Kız da terketmiş onu sonunda..Ama baya manevi zarar aldıktan sonra gözü açılmış..Gözü açık olmakta fayda var..Şüphelenince peşine düşeceksin..
İsterdim ki o kişi ile hiç tanışmış olmasaydım..Ama herşey tecrube insana bu hayatta..
Ben bu konuyu açarken gerçekten birisi bununla ilgili anısı olur düşüncesi ile açmadım ama maalesef ki bu erkekler bize en acıyı da en tatlıyı da sunuyorlar bizde onlardan yana herşeyin nasibini almış oluyoruz.Biraz acı biraz tatlı bir anı ama tam bir trajikomik hikaye olarak kalsın senin içinde gerçekten çok zor durum ama biz her zaman tedbirli olalım 2 gözümüz varsa dört gözümüz var mış gibi yapalım ve erkeklerimizin gözünde hep akıllı ve işi takip eden ,her zaman soluğumuzu ensesinde hissettiren bir kadın olalım bu her zaman daha çok işe yarar!
ELLERİNE ,YÜREĞİNE SAĞLIK, MUTLULUKLAR...
İnsanın en iyi bildiği kendi yaşadığı örnektir..bu sebeple bunu anlattım..şimdi zaten bu olay çok geçmişte kaldı..Şu an evliyim ve hayatını bana adadığını her fırsatta söyleyen ve bunu belli eden bir adamla evliyim..Darısı başına ..
BURADA KONU OLARAK ELE ALDIĞIMIZ HERŞEYİN İLLA BAŞIMIZA GELMİŞ OLMASI MI GEREKİYOR CANIM YA BENDE ÇÖZEMEDİM VALLA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ...KRONİK SAPLANTILARI OLAN İNSANLAR GİBİ BİR ÖLE BİR BÖLE DAVRANMIYORUM HABERİN OLSUN AMA BURADA BİR ARKADAŞININ GAY EŞİNİN HİKAYESİ DE VAR YADA ALDATILAN BOŞANAN KADIN YADA DİRENEN AMA BUNLAR GERÇEK VE BUNLAR İLLABİZİM BAŞIMIZA GELMİŞ OLMASI GEREK MİYOR HERHALDE DEMİ?sihirsensin kardeş ben seni çözemedim vallafisfisfis
bir topiğine giriyorum,mutluluktan ayakları yere basmayan,her odası için ayrı dizeler yazan birisin.diğer topikte eşinin telefonunda aşkım diye kayıtlı kişinin sen değil bir başkası olduğunu yazıyorsun.başka bir topikte ise boşanmak istediğinden ama eşinin yanaşmadığından dem vuruyorsun.
son açtığın topikte ise başdenetçi olan eşinden gel aşkım,gel eşim vs... diye bahsediyorsun.
eşi telefonuna başkasını aşkım diye kaydeden bir kadın;baş denetçi değil başbakanda olsa bu şekilde anlatmaz.
yazdıklarında ciddi bir tutarsızlık ve çok değişken ruh halleri görüyorum.
hangisi doğru?hangisi gerçek sen.?
(hakkında yanılıyor olabilirim ama üzgünüm böyle hissediyorum...)
BURADA KONU OLARAK ELE ALDIĞIMIZ HERŞEYİN İLLA BAŞIMIZA GELMİŞ OLMASI MI GEREKİYOR CANIM YA BENDE ÇÖZEMEDİM VALLA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ...KRONİK SAPLANTILARI OLAN İNSANLAR GİBİ BİR ÖLE BİR BÖLE DAVRANMIYORUM HABERİN OLSUN AMA BURADA BİR ARKADAŞININ GAY EŞİNİN HİKAYESİ DE VAR YADA ALDATILAN BOŞANAN KADIN YADA DİRENEN AMA BUNLAR GERÇEK VE BUNLAR İLLABİZİM BAŞIMIZA GELMİŞ OLMASI GEREK MİYOR HERHALDE DEMİ?
BİRİ OTOBÜS ŞÖFÖRÜNDEN BİRİ DOKTORDAN BİRİ EVSAHİBİNDEN BİRİİ KOMŞUSUNDAN ŞİKAYET EDİYOR VE BUNLARI BURADA DUYDUKLARINI YADA YAŞADIKLARINI PAYLAŞIYOR AMA BENDE ANLAM VEREMEDİM NEYE NEDEN BU KADAR TAKILDIĞINA BEN BU ARADA AKLIMA NE YAZAMKA GELİYORSA TOPİĞE KONU OLARAK ONU YAZIYORUM ...MESELA DİLENCİLERİ DE YAZDIM A YOKSA BEN DİLENCİ MİYİM...YADA NE BİLİM BAŞKALRINA YAPTIĞIM YORUMLARDA VAR AMA SEN BİDE ONLARI OKU CANIM YA AKLIM ERMEDİ VALLA BAZEN HİKAYELERİ YA ANLAMAK İSTEDİĞİN ŞEWKİLDE ANLARSIN YADA ANLATMAK İSTEDİĞİN ŞEKLE BÜRÜNÜRSÜN BENDE GENELDE BUNU YAPIYORUM BURADA ÖZEL HAYAT SÖZ KONUSU OLMAMAMLI SADECE FİKİRLER OLMALI SANA SAYGI DUYAR VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİRİM ARKADAŞIM.....a.s.
belkide buradaki konuda haklısın çok ateşli bir tartışmamızın ardından ağlayarak ve mutsuzluğumla yazdığım bir olaydı ama tamamen bir sıkıntımın ardından yazılmış ve abartarak ve üzgün olarak ama bu demek oluyor ki herşey bitti dediğim anda bile onu çok seviyorum sadece sinirlenmiş ve çok ağlamıştım zoruma gitmişti sebepsiz kavgamız ve bunlar doğmuş ortaya ... aslında ben çok uçlarda yaşayan bir insanım !ya çok mutluyum yada çok mutsuz ve ben ortası duyguları hayatta hiç yaşamamış ve bececmemiş bir insanım yani demek oluyor ki ben bunutam dipteyken yazdım ama çok şükür sabahına yada akşamına gönlümü alacak bir eşim ona sahip çıkacak bir sevgimiz var evlilik bu bir dargın bir barışık ama asla haksızlığa gelinemeyen duygular bütünlüğü içinde yok olmaya hazır bir durumda yada tamamen yeniden doğuşa izin veren bir müessese içinde oluyorsun bana göre ama bilidiğim bir tek şey sevgiden geçen bu duygular bütünlüğü içinde bir anlık tartışman bile seni bu denli bunlaıma yada kuruntulara itebiliyor ve sevginden değil eşinin sözlerinden bu denli öfke saçabiliyorsun umarım açık ve net anlatabildim canım ...belki de haklısın mutlu evlilikler bir anlık tartışmaları bazen göğüslemektense öfkenden delirmene bile yol açabilecek kadar güçlü sevgiler üzerine kurulabiliyor...hemen anlatayım ne demek istediğimi:)
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/217440-onemli-olan-hayatimiz-diil-mi-2.html
bu topikte yer alan aşağıdaki mesaj senin değil mi?
BEN KOCAMAN DÜNYANIN İÇİNDE KENDİMİ BOŞ Bİ İNSAN OLARAK GÖRMEK İSTEMİYORUM ARTIK BEN ETRAFIMDAKİ HERKES İÇİN DEĞERİ PAHA BİÇİLMEZ İKEN EŞİM TAFAFINDAN ÇOK DEĞERSİZ GÖRÜYORUM KENDİMİ ...BUGÜNE KADAR EŞİME DEFALARCA AYRILALIM DEDİM HATTA1 KERESİNDE YALVARDIM AMA NE BENDEN VAZGEÇİYOR NEDE BENİ ÜZMEKTEN BEN KENDİMİ, HAYATIMI YAŞAMAK İSTİYORUM ARTIK !
TAMAM ARADA BİR ÇOCUK VAR AMA BEN MUTSUZ OLUNCA KIZIMA NE KADAR MUTLULUK VEREBİLİRİM Kİ YA...AYRICA ŞUNU DA DEMEK İSTİYORUM :EŞİM BENDEN ALDIĞI BÜTÜNGÜZELLİKLERİ KIZIMA VA BAŞKA İNSANLARA VERİYOR VE BEN EN ÇOK BUNA KIZIYORUM AMA BAŞKALARI DA BENDE EŞİMİN GÖREMEDİĞİ GÜZELLİKLERİ GÖRÜYOR ..
BU BOŞLUKTA OLMAKTAN VE HAYATTA NEREDE ROL ALDIĞIMI KENDİME VE EŞİME SORMAKTAN SIKILDIM ..BU BOŞLUK BENİ YİYOR BİTİRİYOR DAHA FAZLA GÜCÜM OLSAYDI EĞER BEN BUNLARI YAŞAMAKTAN KAÇARDIM AMA KAÇMIYORUM HALA BEKLİYORUM GÜCÜMÜN BİTTİĞİ SON NOKTADAYIM VE BEN BU HAYATA BİR KEZ GELİYORUM AMA MUTSUZ OLMAKTAN ARTIK NEFRET EDİYORUM...
BEN AŞKLA DEĞİL MUTLUKLA DOĞDUM VE ÖYLEDE ÖLMEK İSTİYORUM ACILARLA DEĞİL
sanırım yukardaki olay senin başına geldi.(topiktede bu dert yanış devam etmiş).
başka topiklerdede eşine aşkı ilan edişin...
neyse özel hayatın kimseyi ilgilendirmez tabi.ama seninde belirttiğin gibi burda herkes hayatını paylaşıyor ve diğerleri canla başla ona destek olmaya çalışıyor.yazılanlar arasında bir çelişki olduğu zaman sanırım kibar bir dille cevap istemek hakkımız.
sanada sevgiler CADIARZU
sadece erkekler değil bu düzenbalığı kadınlarda yapabiliyor gerçeğini asla untmayalım lütfen ... ama adamların yaptığı daha çok gün yüzüne çıkyor tabii ki...pes yaaaa.ne biçim adamlar varrr..şaşırdım valla okuyunca..ayrıca 40 yıl düşünsem öle bşy yapamazdım bulamam yani okdr fesat bi beynim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?