meğerse başkasıymış

çok tAtlisin sana bunu daha önce söleyen oldumu ayrica o an sana bunu sölese yine ayni tepkiyi veRİR Miydin cnm:içelim:

eöööh düşündümde bi an naparım diye, önce telefonu bi güzel ezbere alırım ilerde lazım olabilir. Ardından bu kim laaaaayyyyyyyyyn diye bir çığlık ardından o anki duruma göre tekme tokat. Tükürük. Yaparım yani. Hem aldatcak hem bu kadar cesaretli olcak bravo.

erkek bu güzelim herşey yaparrrrrrrr
sende az bile yaparsin bu yaptiklarina bence yaaaaaaaaaaaaa

büyük konuşmayayımda ihtimal bile vermek istemiyorum. çok kötü yaparım onu. önce o telefonu parça pimçik yaparım sonra kendisini yaparım. benim en çok hoşuma gidense bu gibi durumlarda yüzde gözde bir iz bırakmaktır:))) şimdiye kadar başıma gelmedi ama hep hayalimde vardır:)))))) yüzüne bi tırnak yada yumruk olabilir. bunları tamamladıktan sonra herkes yoluna daha tarafına bakmam.

ELLERİNE SAĞLIK CNM BNMa.s.

öncelikle cesaretinden dolayı onu kutlardım:))) sonra aşkının kim olduğunu öğrenirdim ve niye benim yanımda olduğunu öğrenirdim...daha sonra sakince benim ne diye kayıtlı olduğumu öğrenirdim.....şaka bir yana.....orda kıyamet kopardı galiba.....[/QUOBU SEFER BENİ ANLADIN GALİBA DAHA ÖNCEKİLERİ ANLAYAMADIĞIN İÇİN ÜZÜLDÜM CNM YA
AMA ELLERİNE SAĞLIKa.s.

öncelikle cesaretinden dolayı onu kutlardım:))) sonra aşkının kim olduğunu öğrenirdim ve niye benim yanımda olduğunu öğrenirdim...daha sonra sakince benim ne diye kayıtlı olduğumu öğrenirdim.....şaka bir yana.....orda kıyamet kopardı galiba.....

QUOBU SEFER BENİ ANLADIN GALİBA DAHA ÖNCEKİLERİ ANLAYAMADIĞIN İÇİN ÜZÜLDÜM CNM YA
AMA ELLERİNE SAĞLIKa.s.

Hayatı boyunca unutamayacağı derin yaralar bırakıp, ardıma bile bakmadan çeker giderdim.:1closedeyes:

kötükedihüsokızlar partnerinizin telefonunda aşkım die siz yazıorsunuz ve bakın ki hiçbir zaman kendinizi partnerinizin telefonundan aramıyorsunuz ve bakın ki aaaaaaaaaaaa oda neymiş aşkım die kaydedilen isim siz diilde meğerse başkasıymış naparsınızzzzzzz?kötükedihüso

:1shok::1shok::1shok:valla öncelikle şok olurum:1shok::1shok::1shok:
sonrasında düşünürüm bişeyler heral:oklava:

Ben bu konumu çok severek çok umut bekleyerek açmıştım ama taa tozlu rafların arkasından alıp yeniden çıkardım sizler için yeniden.
İyi yapmışmıyım arkadaşlar sizin için acaba?

ben erkek arkadaşımın telefonunu çok kurcalamam
ama oldu ki "aşkım" diye başkasını kaydettiğini fark ettim.
önce gülerim..
"bu ne be" derim.
yine gülerim.(sinirlerim bozulur) afallarım.:roflol:
"kim bu?" derim..
muhtemelen kuzenim yeğenim bir şey uydurur o anda.
atarım telefonu yere. kendimde bırakır giderim..
ama bence aldatan erkek bu kadar kolay belli etmez.:kahve:

Açıklama yapmasını bile istemem,gerek yok.Bana aşkım canım diyen adam annesini,kuzenini,ablasını,kardeşimi aşkım diye kaydettim diyorsa bence buna sadece gülünür ve arkana bakmadan gidilirkaydirigubbakcemile4

ben erkek arkadaşımın telefonunu çok kurcalamam
ama oldu ki "aşkım" diye başkasını kaydettiğini fark ettim.
önce gülerim..
"bu ne be" derim.
yine gülerim.(sinirlerim bozulur) afallarım.:roflol:
"kim bu?" derim..
muhtemelen kuzenim yeğenim bir şey uydurur o anda.
atarım telefonu yere. kendimde bırakır giderim..
ama bence aldatan erkek bu kadar kolay belli etmez.:kahve:

Bu kadar kolay belli etmez demeni bende anlamak isterdim ama sadece dikkat çekmemek için bu tür yazıları yazan bir çok erkek var hatta çoğunluğu böyle yapıyor çünkü sen yanındayken onu neden arayasın yada telefonunu kurcalayısın ki diye şüphelerini ortadan kaldırmak için yapıyorlarmış ne yazık ki!
erkekler çok iyi bir yalancı iş karşılık almaya gelince de çok akıllı oluyorlar buda dipnotumuz olsun!

öyle bir şey olmaz....
bir başkasıyla telefonu karışmıştır...
ihtimal vermem bile....

bence çok iyimsersinsengözlerimebaksanabhayatta herşey olabilirkötükedihüsotedbirli olmakta ve açık kapı bırakmakta yarar var:oklava:

bende başkasına aşkım diye yazacak :1shok:sanıırm o tlf onun kafasında parçalnır :mymeka:

Ben yanlış yerdeyim,çağır aşkınıda biraz yemeğini ütünü yapsın gönlünü hoş etsin derim,sonra karşı tarafı arar,rahat ol aşkın yalnız ben arada çekiliyorum derim,sonra onların filmini izlerim.

bence çok iyimsersinsengözlerimebaksanabhayatta herşey olabilirkötükedihüsotedbirli olmakta ve açık kapı bırakmakta yarar var:oklava:

bir de halk dilinde şöyle derler:eşeğini sağlam kazıya bağla derler aslında kötü bir benzetme ama bneim hep aklımda olan bir söz biz her zaman tedbirli olalım 2 gözümüz varsa dört gözümüz var mış gibi yapalım ve erkeklerimizin gözünde hep akıllı ve işi takip eden ,her zaman soluğumuzu ensesinde hissettiren bir kadın olalım bu her zaman daha çok işe yarar!:hooray:

yolarım vallahi de billahide yolarım...
kafasında bi tane tüy bırakmam....
gezer durur öyle nohut kafa haliyle...

Son düzenleme:
şok olur bakakalırdım önce:1shok:
sonra o sinirle teli kütt diye kafasına patlatırdım :mymeka:
onun halide aynen böyle olurdu :tomato:
öyle kuru kuruya ayrılmak olmaz içimde kalır patlarım ben patlycağıma onun kafası patlasınsırnaşık şey

Benim başıma geldi buna benzer bişey..

Eski erkek arkadaşım çok kıskançtı,sürekli telefonumu kurcalardı.ben de bir gün fırsatını bulup onun telefonunu karıştırdım.Aşkım diye biri kayıtlı..benim sandım,sevindim salak gibi.Ama bir baktım no başkasının:1shok: hemen noyu kaydettim kendi telime..Kim bu dedim..Annem dedi..neden anneni aşkım diye kaydediyorsun ki dedim..ben annemi öyle kaydediyorum dedi..Tabi o zamanlar safım,fazla tecrubem de yoktu..çok inanmamakla birlikte inanmış gibi görünüp konu kapattım.ama aklımın bir köşesinde bu konu vardı.Aradan geçen bir zaman sonra şüphelerimi yenemeyerek bana yolladığı bir mailden bayan olduğunu düşündüğüm msn adreslerini kendime ekledim..meğer bizimki tam bir horozmuş..hangi kızla konuşsam eski sevgilisi çıktı..kafamçokkarıştı..Başka bir kız da aşkım yazısından şüphelenmiş.ona da ablam yalanını uydurmuş..sonra kaydettiğim nodaki kızı aradım.kız beni baya tersledi o an.sevgilisiymiş.beni de kuzeni diye yutturmuş Allahın salağı..neyse aradan baya şeyler geçti..Sonunda kız bir gün beni aradı..Haklıymışsın keşke seni dinleseymişşim dedi..Özür diledi.Ben zaten çoktan terketmiştim bu adamı.Kız da terketmiş onu sonunda..Ama baya manevi zarar aldıktan sonra gözü açılmış..Gözü açık olmakta fayda var..Şüphelenince peşine düşeceksin..

İsterdim ki o kişi ile hiç tanışmış olmasaydım..Ama herşey tecrube insana bu hayatta..

ay ben kesin oturup ağlarım hemde onun yanında başlarım ağlamaya artık gurur diye bşy kalmadı bende

Back
X