Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eöööh düşündümde bi an naparım diye, önce telefonu bi güzel ezbere alırım ilerde lazım olabilir. Ardından bu kim laaaaayyyyyyyyyn diye bir çığlık ardından o anki duruma göre tekme tokat. Tükürük. Yaparım yani. Hem aldatcak hem bu kadar cesaretli olcak bravo.
büyük konuşmayayımda ihtimal bile vermek istemiyorum. çok kötü yaparım onu. önce o telefonu parça pimçik yaparım sonra kendisini yaparım. benim en çok hoşuma gidense bu gibi durumlarda yüzde gözde bir iz bırakmaktır:))) şimdiye kadar başıma gelmedi ama hep hayalimde vardır:)))))) yüzüne bi tırnak yada yumruk olabilir. bunları tamamladıktan sonra herkes yoluna daha tarafına bakmam.
öncelikle cesaretinden dolayı onu kutlardım:))) sonra aşkının kim olduğunu öğrenirdim ve niye benim yanımda olduğunu öğrenirdim...daha sonra sakince benim ne diye kayıtlı olduğumu öğrenirdim.....şaka bir yana.....orda kıyamet kopardı galiba.....[/QUOBU SEFER BENİ ANLADIN GALİBA DAHA ÖNCEKİLERİ ANLAYAMADIĞIN İÇİN ÜZÜLDÜM CNM YA
AMA ELLERİNE SAĞLIKa.s.
öncelikle cesaretinden dolayı onu kutlardım:))) sonra aşkının kim olduğunu öğrenirdim ve niye benim yanımda olduğunu öğrenirdim...daha sonra sakince benim ne diye kayıtlı olduğumu öğrenirdim.....şaka bir yana.....orda kıyamet kopardı galiba.....
kötükedihüsokızlar partnerinizin telefonunda aşkım die siz yazıorsunuz ve bakın ki hiçbir zaman kendinizi partnerinizin telefonundan aramıyorsunuz ve bakın ki aaaaaaaaaaaa oda neymiş aşkım die kaydedilen isim siz diilde meğerse başkasıymış naparsınızzzzzzz?kötükedihüso
ben erkek arkadaşımın telefonunu çok kurcalamam
ama oldu ki "aşkım" diye başkasını kaydettiğini fark ettim.
önce gülerim..
"bu ne be" derim.
yine gülerim.(sinirlerim bozulur) afallarım.:roflol:
"kim bu?" derim..
muhtemelen kuzenim yeğenim bir şey uydurur o anda.
atarım telefonu yere. kendimde bırakır giderim..
ama bence aldatan erkek bu kadar kolay belli etmez.![]()
öyle bir şey olmaz....
bir başkasıyla telefonu karışmıştır...
ihtimal vermem bile....
bence çok iyimsersinsengözlerimebaksanabhayatta herşey olabilirkötükedihüsotedbirli olmakta ve açık kapı bırakmakta yarar varklava: