Meğerse boşa kürek çekmişim

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
73
Selam hanımlar!bugun saygıdeğer eşimin doğum günüydü kaç gündür pasta için seferber olmuşum bunu alıyordum onu alıyordum ki güzel pasta çıkarayım ortaya (tabi gösteriş için)akşam oldu bu geldi eve keyfi yerindeydi.yedik içtik sıra geldi pasta kesmeye.annesi çağırdı gel pastayı kes.bu delirdi nasıl delirdi hem de.”kim benim için pasta yaptı?nerde o pasta?demedimmi pasta yapmayın bana!”diyerek gitti buzdolabını açtı eliyle pastayı bastı mahvetti.şöyle manevi şiddet sanki yaşadım.hiç bir şey yok ta evdekilerin onun bana yaptığı saygıyı görmesi,onca çabamın bola gitmesi zoruma gitti.ağladım abimle konuştum bana güzel sözler söyledi şimdi biraz iyiyim..bu arada pasta şudur:

Eklentiler

• CFB5866E-B5BA-4ED7-AF65-9C9F6F72A91F.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 817
  • BEA742AD-C0E4-4F57-8022-815EF4D8075B.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 807
pasta yapılmasını neden istemiyor

Şunu benim kocam yapsa o pastayı bi yerine monte ederdim ömür boyu onunla yaşamak zorunda kalırdı. Ne ağlıyorsunuz bu kıymet bilmezler için. Burnundan getirin o ağlasın allahın manyağı.
Yapamıyorum işte kv elti var evde

Kafasında her halde sorun
onu anladık da yani bu adam bunu söylerken bir soran olmadı mı
ne alaka yani neden pasta istemiyorsun yapılsa nolur yapıldı da noldu
sormadan etmeden gidip ağladınız mı

A a deliye bak psikolojisi falan mı bozuk bu herifin uğraşmışsın etmişsin bundan sonra hastalandığında dahi yardim etmeyin anlasın ök*z.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…