Meğerse boşa kürek çekmişim

O seni milletin içinde bu duruma düşürürken düşünmüyor sen onu düşünüyorsun kv var elti var. Senin gururunda var anlıyor mu peki karşındaki barzo?

Kadin kötü birşey dememiş. Şuan kötü şeyler yaşıyorsan ayrılmadığın için. O dağ ayisina veremedigin tepkiyi burda kadınlara verme. Bu hayatı kendine reva gören sensin.
Kocasına ve kayınvalideye tepki veremiyor. Gücü eltiye yetiyor sadece dövmüşlüğü var.

Yani pastacılık kursuna gidiyorum, orada pastaları yemek için keserken bile içim gidiyor. Bu elini basmış.
Ama canım benim yani bu adam da harbiden insan değil sen niye hala böyle çabalar hayır sana yazık valla
Kendimi geliştirmek YouTube için

Yeterrrrrrrrrrrrr!!!!rahat Bırak beni eskileri buraya dökmekle eline me geçiyor?!siz yıkılana balta vuransınız.ne halde olduğumu görüyorsunuz hele
İyi de gelip aynı mevzulardan konu açan sensin. Herkes de yorum yapmakta özgür. Ee ne bekliyorsun. Şu asi tavrını kocana kocanın ailesine gösterebilsen keşke

Tamamen haklısınız

O seni milletin içinde bu duruma düşürürken düşünmüyor sen onu düşünüyorsun kv var elti var. Senin gururunda var anlıyor mu peki karşındaki barzo?
O ne anlar?!hem ben onun umrunda mıyım ki?!benden istifade etmeye iyi

Bu hareketinden sonra valla bırakın afedersinizde bok yesin. Bir teşekkür edemeyen üstüne saygısızlık yapan insana katlanmak bile haksızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…