- 7 Haziran 2017
- 2.922
- 3.299
- 133
Aile bir şey demez ki. Aksine adamı haklı bulurlar kesinAilesi bi şey demedi mi sen napıyorsun diye ?
Kocasına ve kayınvalideye tepki veremiyor. Gücü eltiye yetiyor sadece dövmüşlüğü var.Kadin kötü birşey dememiş. Şuan kötü şeyler yaşıyorsan ayrılmadığın için. O dağ ayisina veremedigin tepkiyi burda kadınlara verme. Bu hayatı kendine reva gören sensin.
Eski çöpleri niye ortaya döküyor ?!Kadin kötü birşey dememiş. Şuan kötü şeyler yaşıyorsan ayrılmadığın için. O dağ ayisina veremedigin tepkiyi burda kadınlara verme. Bu hayatı kendine reva gören sensin.
Yeterrrrrrrrrrrrr!!!!rahat Bırak beni eskileri buraya dökmekle eline me geçiyor?!siz yıkılana balta vuransınız.ne halde olduğumu görüyorsunuz heleKocasına ve kayınvalideye tepki veremiyor. Gücü eltiye yetiyor sadece dövmüşlüğü var.
Kendimi geliştirmek YouTube içinYani pastacılık kursuna gidiyorum, orada pastaları yemek için keserken bile içim gidiyor. Bu elini basmış.
Ama canım benim yani bu adam da harbiden insan değil sen niye hala böyle çabalar hayır sana yazık valla
Annesiydi.o da çok kötü olduAilesi bi şey demedi mi sen napıyorsun diye ?
İyi de gelip aynı mevzulardan konu açan sensin. Herkes de yorum yapmakta özgür. Ee ne bekliyorsun. Şu asi tavrını kocana kocanın ailesine gösterebilsen keşkeYeterrrrrrrrrrrrr!!!!rahat Bırak beni eskileri buraya dökmekle eline me geçiyor?!siz yıkılana balta vuransınız.ne halde olduğumu görüyorsunuz hele
Tamamen haklısınızVallahi bunu eşim yapsa pastayı onun münasip yerine... Neyse.. Siz onun için çaba harcarken bu saygısızlık niye! Hayır bazı insanlar özel anlamlar yüklemeyi sevmezler hazırlık yapılsın kutlanılsın falan istemezler anlarım. Ama burda bir emek var teşekkürler de geç çok mu zor. Düpedüz saygısızlık ve evde başka yaşanlarda varken onların yanına sizi tencide etmiş değersiz göstermiş ne kadar üzücü. Kabul edilir şey değil
Burda ne kadar da haklısınızAile bir şey demez ki. Aksine adamı haklı bulurlar kesin
Çünkü eski çöpleriniz profilinizde hala yazılı, birinin dökmesine gerek yok.Eski çöpleri niye ortaya döküyor ?!
O ne anlar?!hem ben onun umrunda mıyım ki?!benden istifade etmeye iyiO seni milletin içinde bu duruma düşürürken düşünmüyor sen onu düşünüyorsun kv var elti var. Senin gururunda var anlıyor mu peki karşındaki barzo?
Nasıl onları gizleye bilirim?!dökmeye gerek yok diyorsun da ama döküyorÇünkü eski çöpleriniz profilinizde hala yazılı, birinin dökmesine gerek yok.
Etmesine izin verme o zamanO ne anlar?!hem ben onun umrunda mıyım ki?!benden istifade etmeye iyi
Nerdeyse 1 aydı konuşmuyordum doğum günü için barıştım.barışmamız 1 gün bile sürmedi.yine yatakları ayırmışımEtmesine izin verme o zaman
Hayır ona yapmasaydın keşke canım, hani doğum günü için özel yapmasaydınKendimi geliştirmek YouTube için
Bundan sonra b.. yaparım onaHayır ona yapmasaydın keşke canım, hani doğum günü için özel yapmasaydın
Yaparsın gibi bir izlenim aldımBundan sonra b.. yaparım ona
Bu hareketinden sonra valla bırakın afedersinizde bok yesin. Bir teşekkür edemeyen üstüne saygısızlık yapan insana katlanmak bile haksızlık.Pasta istemiyorsa neden yapıyorsun? Bırak ne hâli varsa görsün. Hep diyorum yine diyeceğim sizin ev tımarhane gibi ayrı mesele de. Sen de kuralına göre oynamıyorsun. Onca seçenek arasından seni en çok üzecek seçeneği seçiyorsun. Pasta bu davarın neyine ya. Önüne bir soğan kır ekmekle önüne koy yeter de artar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?