Meğerse boşa kürek çekmişim

Oncelikle kv’ye cevirdigimi akil edemeyecek kadarsaniz size aciklama geregi bile yok. Sanalda tanimadigim insana kendimi aciklayacak vaktim de yok. Size bos ve suclayici dusuncelerinizle mutlu hayatlar diliyorum.

Ayrica nilu’nin eski konularina da baktim. Katibin Ruhu ‘nun dedigi gibi kotu de olsa ailesi, simdi gelse kalsa en ufak sorunda yine ailesini savunacak. E boyle olacaksa neden dertsiz basina dert alayim? Ustelik kendisinin sikayet etmek disinda attigi herhangi bir adim da yok goruldugu uzere. Bu kadar sikayetciyse tanimadigi insanlarin oldugu foruma degil polise gider, bu kadar basit.

Lütfen artık hiç bir iyilik yapma bana gerek yok.hem aile aile diyorsun da aile böyle olmuyorve ben hiç bir zaman bu “aile”yi tutmam!

Şikayet etmek dışında bir şey yapmıyormuşum yeter ne yaşadığımı bilmiyorsunuz hele bi beni çocuk gibi azarlıyorsunuz da siz de sıkmayın beni artık bu konuşma da burda bitsin uzatmaya gerek yok

Oncelikle kv’ye cevirdigimi akil edemeyecek kadarsaniz size aciklama geregi bile yok. Sanalda tanimadigim insana kendimi aciklayacak vaktim de yok. Size bos ve suclayici dusuncelerinizle mutlu hayatlar diliyorum.

Binlerce dansöz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…