Onda anlayacak kafa yok böyle birisiyle ömür çürütmeye acıyorumA a deliye bak psikolojisi falan mı bozuk bu herifin uğraşmışsın etmişsinbundan sonra hastalandığında dahi yardim etmeyin anlasın ök*z.
Pastanın elle basılmış halini de koysanız merak ettim onu da çeksenize?Onun için yapmadım kanalım için kendimi geliştirmek için yaptım
Niye boşanmıyorsun?Onda anlayacak kafa yok böyle birisiyle ömür çürütmeye acıyorum
Siz dogum gunu icin hazirlik yapmissiniz emek verip ugrastiginiz pastayi mahvetmis pasta istemiyorum ne demek öküzlük yapmis resmen ben bilemiyorum etkilemek istememNe gibi mesela?
Pastanın elle basılmış halini de koysanız merak ettim onu da çeksenize?
Ya da çöpteyse şimdi onu koyun o da olur?
Bundan sonra benden ancak onu görürPasta yerine b*k yesin dağ ayısı
Onun ailesinde kayınvalide ne derse o olurmuş.Ne alaka ya hayat sizin değil mi? Sizi elinizden tutup boşanmaya mı götürecekler
Yeter artık ya sinirli halimde bulaşma bana bıktım sizlerden rahat bırak beniOnun ailesinde kayınvalide ne derse o olurmuş.
Kendi annesinin gelininin her şeyine-çocuğuna yapacağa bir etkinliğe bile- karışmasını normal görüyor konu sahibi eski konusundan konuştuğum için iyi hatırlıyorum.
Kendisi de buna inanan biri gelin beni bekleyecek tabii o etkinliği yapmak için diyecek biri.
Tamamen boşvermiş kendi gücünü
Evet yalan söylüyorum o kadar işsizim yalan söylüyorum git belanı başka yerde araBaya bıçakla düzgün kesilmiş pasta bu azıcık bastırmış herhalde kek kısmı olduğu gibi duruyor
???Onun için yapmadım kanalım için kendimi geliştirmek için yaptım
Yeter artık ya sinirli halimde bulaşma bana bıktım sizlerden rahat bırak beni
Kadin kötü birşey dememiş. Şuan kötü şeyler yaşıyorsan ayrılmadığın için. O dağ ayisina veremedigin tepkiyi burda kadınlara verme. Bu hayatı kendine reva gören sensin.Evet yalan söylüyorum o kadar işsizim yalan söylüyorum git belanı başka yerde ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?