Meğerse boşa kürek çekmişim

Neden istemiyormuş pastayı?kafadan kırık herhalde.pastayi suratına yapistirsaydin keşke

Pasta istemiyorsa neden yapıyorsun? Bırak ne hâli varsa görsün. Hep diyorum yine diyeceğim sizin ev tımarhane gibi ayrı mesele de. Sen de kuralına göre oynamıyorsun. Onca seçenek arasından seni en çok üzecek seçeneği seçiyorsun. Pasta bu davarın neyine ya. Önüne bir soğan kır ekmekle önüne koy yeter de artar bile.

Pasta yerine b*k yesin dağ ayısı

Ne alaka ya hayat sizin değil mi? Sizi elinizden tutup boşanmaya mı götürecekler
Onun ailesinde kayınvalide ne derse o olurmuş.
Kendi annesinin gelininin her şeyine-çocuğuna yapacağa bir etkinliğe bile- karışmasını normal görüyor konu sahibi eski konusundan konuştuğum için iyi hatırlıyorum.
Kendisi de buna inanan biri gelin beni bekleyecek tabii o etkinliği yapmak için diyecek biri.
Tamamen boşvermiş kendi gücünü

Yeter artık ya sinirli halimde bulaşma bana bıktım sizlerden rahat bırak beni

Aa yine de kesmişsiniz. Ben olsam çöpe basardim. Allah affetsin nimet ama yedirmezdim kimseye.

Yeter artık ya sinirli halimde bulaşma bana bıktım sizlerden rahat bırak beni

Evet yalan söylüyorum o kadar işsizim yalan söylüyorum git belanı başka yerde ara
Kadin kötü birşey dememiş. Şuan kötü şeyler yaşıyorsan ayrılmadığın için. O dağ ayisina veremedigin tepkiyi burda kadınlara verme. Bu hayatı kendine reva gören sensin.

Yani pastacılık kursuna gidiyorum, orada pastaları yemek için keserken bile içim gidiyor. Bu elini basmış.
Ama canım benim yani bu adam da harbiden insan değil sen niye hala böyle çabalar hayır sana yazık valla

Evet bu pastaya ilkin yorum yapmıştım.
Hatırlıyorum çok emekli pasta eşiniz saçma davranıp ayıp etmiş.

Vallahi bunu eşim yapsa pastayı onun münasip yerine... Neyse.. Siz onun için çaba harcarken bu saygısızlık niye! Hayır bazı insanlar özel anlamlar yüklemeyi sevmezler hazırlık yapılsın kutlanılsın falan istemezler anlarım. Ama burda bir emek var teşekkürler de geç çok mu zor. Düpedüz saygısızlık ve evde başka yaşanlarda varken onların yanına sizi tencide etmiş değersiz göstermiş ne kadar üzücü. Kabul edilir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…