Meğerse boşa kürek çekmişim

İnan ki ne anlatıyorsam hepsi doğru

Siz neden sürekli dogum günü pastası atıyorsunuz buraya ve neden sürekli pasta konusunda bir olay yaşıyorsunuz ?

Evde 10 kişi yaşadıkları için her ay birinin doğum gününü kutluyorlardır
Çok saygıdeğer kocası ve ailesine tek kelime edemediği her olayda "gidip kkya konu açayım da elaleme çemkirip rahatlayayım" diye düşündüğünü düşünüyorum ben artık. Sonuç ortada zaten.

Şu mağara insanına değil pasta yapmak dolaptan gofret çıkarıp uzatmam. Minimum 7 senelik kocanla daha dün tanışmışsın gibi davranmak garip.

Moskova’nın neresinde yaşıyor?güvenilir biri mi ?
Nilu boyle cevaplar verdigine gore senin yardima ihtiyacin yok. Sana yardim kapisi acan insani bir de guvenilir mi diye sorguluyorsun. Bu tavrindan hoslanmadigimiz icin yardim teklifimi geri cekiyorum. Bir daha birisi yardim eli uzatirsa onlara da boyle yersiz cevaplar verme de insanlar kacmasin benim gibi.
Ayrica ilk sorunun cevabi da zengin muhitte yasiyor ama artik ihtiyacin olmadigina gore ustune dusunup sorgulamana da gerek yok.

Allah'ım beni ateşlerden aldığın gibi Nilu'yu da al.
Bu insanların düzeni bu arkadaşlar, koloni gibiler. Allah kurtarsın. En içten şekilde söylüyorum. İçlerine düşmeyen bilemez. Ben çeyreğini bile yaşamadım direklerden döndüm ama 1 ayda uzaktan uzağa da olsa bozulmuştu psikolojim. Yaşamayan bilemez. Ah Nilu ah...

Neden alınıyorsunuz?ciddi bir iş bu.herşeyi bilmem gerek.annemle az önce konuştum dedim birşeyler yapın artık dayanacak gücüm kalmadı artık

Bakın halime işte.şu boşanmada üzüleceğim tek bir şey Moskova’dan ayrılmam olacak

Bu haraket varya anlayana cok fazla sey anlatır okadar söyliyim size eşim böyle birşey yapsa ne çeşit bir manyak bu der derhal giderdim umarim cocugunz falan yoktur bugun bunu yapan yarin hangi manyaklikla gelir bilinmez öncelikle vicdanı yok merhameti yok insanligi yok hicbirsey olmaz o adamdan

Evet o yüzden annemle konuştum babama söylesin boşanmak istiyorum Artık.maalesef 2 çocuk var

Yani bilemiyorum ki herkesin psikolojisi bir ayrı. Böyle davranan adama oturup bir kek yapmam . Gösteriş için mi nedir yani amaç

Pastanın geri kalanını alır suratına yapıştırırdım çok ciddiyim. Nankörlük terbiyesizlik bu Eşinizin pasta istememesindeki sebep ne bu arada? Baştan istemiyorum dediyse keşke yapmasaydınız. Hak etmeyen insan için kendinizi yormayın bu kadar.

Ne bekliyorsunuz ki kadın bavulunu kaptığı gibi direkt gelsin mi? Elbet soruları olacak.
O evden çıktı mı kadının geri dönüşü yok çünkü. İnsan çocuğu oldu mu daha da temkinli yaklaşıyor her şeye.
İnsanoğluyuz sonuçta. Eminim iyi insanlarsınızdır ama gel kal deyip iki gün sonra kapı dışarı edecek insanlar da çıkmaz mı? Çıkar elbet.

Nilu baba evinden koca evine gitmiş, bişey görmemiş, o çemberden çıkınca kurt kapacak sanıyor. Kolay olmayacak, evet o pis kocasına, dengesiz kaynanasına bile daha çok güvenir çünkü bildiği denizler. Sizi bilmiyor.

Neden böyle dediniz ki? Sormasında bir sıkıntı yok bence, sanki sormadan tamam dese daha sıkıntılı olur

Yapıştıramadım şoke oldum.hem annesi bana diyordu sus bir şey söyleme hem de bana şiddet göstere bilirdi.bana demedi pişirme.yaz ayarıydı ona dedim canıö pasta yapmak istiyor bana dedi doğum günümde yaparsın .alın işte

Bu kadın korktu ama merak etmesin anneme dedim dedi sakın yapma insanları bilmek olmuyor .afferin ağzınızdan öperim sizin

Sizden yukarıdakı arkadaş çok doğru açıklama yapmış.evet bu evden çıktımsa dönüşüm artık yok..gideceğim insanları da bilmiyorum belkide kızın dediği gibi kapı dışarı eder beni

Anladım konuyu okuyunca sanki o size yapma demiş siz yine de yapmışsınız gibi anlaşılıyor. Bide size şiddet uygulama potansiyeli var demek Herkes yazmıştır gerçi ama ben tekrar yazayım boşanmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…