Ben de artık istiyorum.babam onu arayacak şimdi ne olcak bilmiyorum inanmıyorum telefonu açsınAnladım konuyu okuyunca sanki o size yapma demiş siz yine de yapmışsınız gibi anlaşılıyor. Bide size şiddet uygulama potansiyeli var demekHerkes yazmıştır gerçi ama ben tekrar yazayım boşanmalısınız.
Nilu oyle bir yazmissin ki neyden korkacagim tam olarak? Ben sana guzel bir firsat sundum, yazdim anlattim ama sen direkt guvenilir bir insan mi diye sorunca yakisik kalmiyor bu durumda. Evet annenin dedigi gibi insanlari bilmek olmuyor, belki ben sana kapimi acacagim ama yaptigim iyilikten maraz dogacak, kim bilebilir ki. O yazdigini gordukten sonra kv birak bosver boyle soru soruyorsa dedi zaten. Ev onun nihayetinde. Benim yapabilecegim bir sey yok. Umarim kurtulursun o evden.Bu kadın korktu ama merak etmesin anneme dedim dedi sakın yapma insanları bilmek olmuyor .afferin ağzınızdan öperim sizin
Evet sorun da orada zaten, geldikten sonra en ufak sorunda kotu de olsa ailesini tutabilir, gunun sonunda baglari var iyi veya kotu. Dedigim gibi benim kv pabuc birakacak kadin degil ama durduk yere basina da bela alsin istemiyorum. Nilunun tam bir plani yok cunku, varsa da aksiyon almiyor hicbir sekilde.Nilu baba evinden koca evine gitmiş, bişey görmemiş, o çemberden çıkınca kurt kapacak sanıyor. Kolay olmayacak, evet o pis kocasına, dengesiz kaynanasına bile daha çok güvenir çünkü bildiği denizler. Sizi bilmiyor.
Nilu ölse de herkes kurtulsa…psikolojik çok çökmüşüm anlamıyor musunuzEvet sorun da orada zaten, geldikten sonra en ufak sorunda kotu de olsa ailesini tutabilir, gunun sonunda baglari var iyi veya kotu. Dedigim gibi benim kv pabuc birakacak kadin degil ama durduk yere basina da bela alsin istemiyorum. Nilunun tam bir plani yok cunku, varsa da aksiyon almiyor hicbir sekilde.
Fırsat sundun ama hemen geri çekildin ne bekliyorsun kızın dediği gibi bu evden çıkarsam geri dönüşüm yok.ne yaparım sokaklarda 2 çocukla?gelir çocukları alırlar benden,beni de bırakırlar yollarda kışın.böyle aşağılıklardan ne desen beklenilirNilu oyle bir yazmissin ki neyden korkacagim tam olarak? Ben sana guzel bir firsat sundum, yazdim anlattim ama sen direkt guvenilir bir insan mi diye sorunca yakisik kalmiyor bu durumda. Evet annenin dedigi gibi insanlari bilmek olmuyor, belki ben sana kapimi acacagim ama yaptigim iyilikten maraz dogacak, kim bilebilir ki. O yazdigini gordukten sonra kv birak bosver boyle soru soruyorsa dedi zaten. Ev onun nihayetinde. Benim yapabilecegim bir sey yok. Umarim kurtulursun o evden.
Nilu anliyorum ama surekli dert yanmakla hicbir yere varamazsin. Git polise anlat durumunu koruma altina alsinlar seni ve cocuklarini. Bir an once bosanma davasi acman lazim, hayat boyle sikayet ederek gecmez. Ne kadinlar var cocuklarini alip ailesi arkasinda olmadigi halde bosaniyorlar.Nilu ölse de herkes kurtulsa…psikolojik çok çökmüşüm anlamıyor musunuz
Sizden yukarıdakı arkadaş çok doğru açıklama yapmış.evet bu evden çıktımsa dönüşüm artık yok..gideceğim insanları da bilmiyorum belkide kızın dediği gibi kapı dışarı eder beni
Bu kadın korktu ama merak etmesin anneme dedim dedi sakın yapma insanları bilmek olmuyor .afferin ağzınızdan öperim sizin
Nilu ev benim degil. Kv o uslupla sordugun icin hoslanmadi. Senin polise gitmen lazim, anlat polise durumu eve gondermesinler bir sekilde.Fırsat sundun ama hemen geri çekildin ne bekliyorsun kızın dediği gibi bu evden çıkarsam geri dönüşüm yok.ne yaparım sokaklarda 2 çocukla?gelir çocukları alırlar benden,beni de bırakırlar yollarda kışın.böyle aşağılıklardan ne desen beklenilir
Rusya'da durumlar nasıl bilmiyorum. Devlet kadına sahip çıkıyor mu?Nilu ev benim degil. Kv o uslupla sordugun icin hoslanmadi. Senin polise gitmen lazim, anlat polise durumu eve gondermesinler bir sekilde.
Ben rusya’da yasamiyorum. Su an tatildeyiz kv’ye sorduktan sonra yazarim buraya.Rusya'da durumlar nasıl bilmiyorum. Devlet kadına sahip çıkıyor mu?
Bakın ben bir hukuk arkadaşımdan sordum Rus kendisi o bana yazdı ki onların şansı büyük senin burda evin falan yok çocukları omlara verirlerNilu anliyorum ama surekli dert yanmakla hicbir yere varamazsin. Git polise anlat durumunu koruma altina alsinlar seni ve cocuklarini. Bir an once bosanma davasi acman lazim, hayat boyle sikayet ederek gecmez. Ne kadinlar var cocuklarini alip ailesi arkasinda olmadigi halde bosaniyorlar.
Ben kv’ye okutayim bu mesaji. Bu konuda islerin nasil isledigini biliyorsa yardimi dokunur belki. Biliyorsa yazarim tekrar.Bakın ben bir hukuk arkadaşımdan sordum Rus kendisi o bana yazdı ki onların şansı büyük senin burda evin falan yok çocukları omlara verirler
Ailem ondan asla özür dilememiş.ben ne zaman böyle şey söyledim ?Nilu ailen bile yediğin dayaklardan sonra gitti kocandan özür diledi, ne yaşarsan yaşa gelip de başlarına iş çıkarma gibi bir beklentileri var, sen düşün kim güvenilir, sen karar ver artık.
Bi kere yine kavga ettiğinizde abin dilemişti. Ailen seni kesinlikle almayacak ordan, bunu sen de biliyorsun. Hayır sonra hayal kırıklığına uğrama diye diyorum, belli ki unutmuşsun.Ailem ondan asla özür dilememiş.ben ne zaman böyle şey söyledim ?
Hayır abim onunla konuşmuyor .asla abim ondan özür dilemez.abim bir keresinde ağzına gelenleri söylemiş bu susmuş cevap vermemiş sonra özür dilemiş bulursam şimdi yollarım o yazıyıBi kere yine kavga ettiğinizde abin dilemişti. Ailen seni kesinlikle almayacak ordan, bunu sen de biliyorsun. Hayır sonra hayal kırıklığına uğrama diye diyorum, belli ki unutmuşsun.
Bi kere yine kavga ettiğinizde abin dilemişti. Ailen seni kesinlikle almayacak ordan, bunu sen de biliyorsun. Hayır sonra hayal kırıklığına uğrama diye diyorum, belli ki unutmuşsun.
Bunu defin her halde bak o dilemiş abim değilkötü halde olduğunu görmüş,aramış bunu,bu telefonu kaldırmamış sonunda kaldırmış,onu da yazayım şuraya bana saldırdığı an “babama söylerim”dedim bu da babama küfür etti ettiği küfrü abime söyledim abim ona neler söylememiş ama o hiç bir cevap vermemiş abime özür dilemiş babama dedikleri için.abim ona bir kez daha Nile el kaldırma sana nasıl saygısızlık ederse bana söyle ama dövme o da güya söz vermiş yapmayacak diye...ondan
Özür dilerim aşkım yanlış hatırlamışım. Ama susup katlanmanı istedikleri kısım doğru. Fikirleri hiç kolay değişmeyecek bunu sen de biliyorsun.Bunu defin her halde bak o dilemiş abim değil
Eğer boşanırsan , kurtulduğuna sevin bence Nilu.Bakın halime işte.şu boşanmada üzüleceğim tek bir şey Moskova’dan ayrılmam olacak
O yazdigini gordukten sonra kv birak bosver boyle soru soruyorsa dedi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?