Meğerse boşa kürek çekmişim

Ben de artık istiyorum.babam onu arayacak şimdi ne olcak bilmiyorum inanmıyorum telefonu açsın

Bu kadın korktu ama merak etmesin anneme dedim dedi sakın yapma insanları bilmek olmuyor .afferin ağzınızdan öperim sizin
Nilu oyle bir yazmissin ki neyden korkacagim tam olarak? Ben sana guzel bir firsat sundum, yazdim anlattim ama sen direkt guvenilir bir insan mi diye sorunca yakisik kalmiyor bu durumda. Evet annenin dedigi gibi insanlari bilmek olmuyor, belki ben sana kapimi acacagim ama yaptigim iyilikten maraz dogacak, kim bilebilir ki. O yazdigini gordukten sonra kv birak bosver boyle soru soruyorsa dedi zaten. Ev onun nihayetinde. Benim yapabilecegim bir sey yok. Umarim kurtulursun o evden.

Evet sorun da orada zaten, geldikten sonra en ufak sorunda kotu de olsa ailesini tutabilir, gunun sonunda baglari var iyi veya kotu. Dedigim gibi benim kv pabuc birakacak kadin degil ama durduk yere basina da bela alsin istemiyorum. Nilunun tam bir plani yok cunku, varsa da aksiyon almiyor hicbir sekilde.

Nilu ölse de herkes kurtulsa…psikolojik çok çökmüşüm anlamıyor musunuz

Fırsat sundun ama hemen geri çekildin ne bekliyorsun kızın dediği gibi bu evden çıkarsam geri dönüşüm yok.ne yaparım sokaklarda 2 çocukla?gelir çocukları alırlar benden,beni de bırakırlar yollarda kışın.böyle aşağılıklardan ne desen beklenilir

Nilu ölse de herkes kurtulsa…psikolojik çok çökmüşüm anlamıyor musunuz
Nilu anliyorum ama surekli dert yanmakla hicbir yere varamazsin. Git polise anlat durumunu koruma altina alsinlar seni ve cocuklarini. Bir an once bosanma davasi acman lazim, hayat boyle sikayet ederek gecmez. Ne kadinlar var cocuklarini alip ailesi arkasinda olmadigi halde bosaniyorlar.

Bu kadın korktu ama merak etmesin anneme dedim dedi sakın yapma insanları bilmek olmuyor .afferin ağzınızdan öperim sizin

Nilu ailen bile yediğin dayaklardan sonra gitti kocandan özür diledi, ne yaşarsan yaşa gelip de başlarına iş çıkarma gibi bir beklentileri var, sen düşün kim güvenilir, sen karar ver artık.

Nilu ev benim degil. Kv o uslupla sordugun icin hoslanmadi. Senin polise gitmen lazim, anlat polise durumu eve gondermesinler bir sekilde.

Nilu ev benim degil. Kv o uslupla sordugun icin hoslanmadi. Senin polise gitmen lazim, anlat polise durumu eve gondermesinler bir sekilde.
Rusya'da durumlar nasıl bilmiyorum. Devlet kadına sahip çıkıyor mu?

Buraya surekli konu acmak yerine parka gidiyorum de al cocuklari polise git anlat. Neler yapabileceklerini seni nasil koruyacaklarini dusunurler sana yol gosterirler en azindan.

Bakın ben bir hukuk arkadaşımdan sordum Rus kendisi o bana yazdı ki onların şansı büyük senin burda evin falan yok çocukları omlara verirler

Eklentiler

• E45067D2-D1C1-4C0F-B649-18C4C1CCCAD4.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 50
Bakın ben bir hukuk arkadaşımdan sordum Rus kendisi o bana yazdı ki onların şansı büyük senin burda evin falan yok çocukları omlara verirler
Ben kv’ye okutayim bu mesaji. Bu konuda islerin nasil isledigini biliyorsa yardimi dokunur belki. Biliyorsa yazarim tekrar.

Nilu ailen bile yediğin dayaklardan sonra gitti kocandan özür diledi, ne yaşarsan yaşa gelip de başlarına iş çıkarma gibi bir beklentileri var, sen düşün kim güvenilir, sen karar ver artık.
Ailem ondan asla özür dilememiş.ben ne zaman böyle şey söyledim ?

Ailem ondan asla özür dilememiş.ben ne zaman böyle şey söyledim ?
Bi kere yine kavga ettiğinizde abin dilemişti. Ailen seni kesinlikle almayacak ordan, bunu sen de biliyorsun. Hayır sonra hayal kırıklığına uğrama diye diyorum, belli ki unutmuşsun.

Bi kere yine kavga ettiğinizde abin dilemişti. Ailen seni kesinlikle almayacak ordan, bunu sen de biliyorsun. Hayır sonra hayal kırıklığına uğrama diye diyorum, belli ki unutmuşsun.
Hayır abim onunla konuşmuyor .asla abim ondan özür dilemez.abim bir keresinde ağzına gelenleri söylemiş bu susmuş cevap vermemiş sonra özür dilemiş bulursam şimdi yollarım o yazıyı

Bunu defin her halde bak o dilemiş abim değil

O yazdigini gordukten sonra kv birak bosver boyle soru soruyorsa dedi zaten.

Rus kv Türkçe biliyor mu? Hemen nereden okudu da bırak boşver dedi. Parmağınızın ucuyla iyilik yapıyorsunuz en ufak bir şeyde arkanızı dönüyorsunuz. Siz sadece bir "güvenilir mi?" Sorusuna hemen yardımdan vazgeçecek kadar alıngansanız demek ki kadın ipleri koparıp çoluk çocuk ile size gelse iki gün sonra başka bir şeye sorun çıkarıp kadını yarıyolda bırakabilirmişsiniz. Allah'tan olmamış bu iş yani. Ayrıca güvenilir mi sorusunu tabii ki soracak kadın çocuklarıyla gelecek bilmediği maceraya niye atılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…