Mehay'ın Diyet Günlüğü

aaaa evet supermis bu baslik aklima yatti valla...ama diger kalan iki gunde bozmaya tesfik ediyor sanki insani bu da

artık o yapan kişininin vicdanına kalmış tatil gibi ben hep haftasonları bozduğum için aklım öyle çalışıyo üstüne düşünmek lazım ben çıkıyorum kızlar siz halledin isim işini görüşürüz yarın iyi geeler

yarısacagm zayıflayacagım guzel bencede

ben sımdı 70-79 arası gruba takılıyorum bu hafta yarıs duzenendı herkes nasıl motıve oldu gormenız lazım kımse bısey yemıyor kacamak yok dusunsenıze :)

canim kural bu aslinda yarisma yapip hirslanmak yoksa zor verilir bu kilolar

ıyı geceler.......

sanada iyi geceler yarin belki mehayin diyet gunlugu olmaz baslik haberin olsun :))

aaa kizlar su nasill????

Birkaç gunde diyetimi bozmam yarisarak zayiflarim diyenlerin diyet gunlugu...

yada sadece

Birkaç gunde diyetimi bozmam diyenlerin diyet gunlugu....

hade hayırlı olsun bakalım eee bızı oraya elınlemı tasıncan yoksam arabamı tutacan ben elle gıtmem ona gore tören de ısterım hem

hade hayırlı olsun bakalım eee bızı oraya elınlemı tasıncan yoksam arabamı tutacan ben elle gıtmem ona gore tören de ısterım hem

yok ikiside degil canim seni sirtimda tasiycam o da olmadi senin otomatik vitesliyi odunc alirim senden bir gunlugune
ama bu bolumun yoneticisini bulamadim ben yaa :26:

oyy kıyamamben sana ben nasıl senın sırtına bınerım hem sen benı nasıl taısrsın hem ben tam 70.1kıloyum bugune bugun bi 69.9bılem olamadım o kadarda yemedım bu sabah tartılmadım yrn sabah ne gostercek bakalım
benım opelı ahmet kerem vermezde ben senın elınden tutar gelırım yanına aşgum benım

ben ahmet kereme bir opucuk veririm ,opeli de verir buyuyunce bana son model arabada alir merak etme sen annesi

canım benımkıler benım yataga geldı kudurmaya basladılar ben cıkayımda bı sıraya dızeyım enünü cicünü:) öpüyorum yrn gorusmek uzere

Bir hevesle girdim ama hala degismemis basligimiz (
neyse...gormediler sanirim....

bu sabah yine listeye uymadim 1 dilim ekmek , 50 gr peynir ve 2 tatli kasigi bal yedim....
o kadar yogunumki bu ara listede ne vardi bakacak vaktim bile yok birazdan cikicam yardima ihtiyaci olan bir arkadasima bir ev esyasi goturucem arabayla insallah geldigimde baslik degismis olur....

gnydnlar bızde henuz yeenı kalktık nesfıt dusunuyorum bu aatten sonra artık ve bende sükür 69.9 u gordum cok mutluyum hemen cızelgemı degısıcem bugun kacamak yapıcaktım ama vazgectım pazara saklıyorum kendımı ve bu hafta daha cok lısteye uyacagım

günaydın kızlar 57.4 çıktım bende geçen hafta 56.8 dim ama biliyodum böyle olacağını neyse

Kizlar ben unuttum bu sabah tartilmayi ya kahvaltidan sonra aklima geldi yarin sabah tartilip bildiririm bu seferlik...

ben tartıldın sandım canım yoksa hatırlatırdım sana

bugun
sbh:nesfıt
oğlen:buyukce bır tabak yogurtlu brokolı 3-4 catal makarna 1dılım tb ekmegı
ara:2mınık sımıt ve bır portakal
aksam:mercımek corbamı ıctım yrm dılım tb ekmek kapanıs verılmısbulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…