aaaa evet supermis bu baslik aklima yatti valla...ama diger kalan iki gunde bozmaya tesfik ediyor sanki insani bu da
bir yasina daha girdin dimi
e heralde kizim acikiyorsun miden yediklerini iyice hazmetmis oluyor ondan
yarısacagm zayıflayacagım guzel bencede
ben sımdı 70-79 arası gruba takılıyorum bu hafta yarıs duzenendı herkes nasıl motıve oldu gormenız lazım kımse bısey yemıyor kacamak yok dusunsenıze :)
artık o yapan kişininin vicdanına kalmış tatil gibi ben hep haftasonları bozduğum için aklım öyle çalışıyo üstüne düşünmek lazım ben çıkıyorum kızlar siz halledin isim işini görüşürüz yarın iyi geeler
ya mehayım ya zaten yaş geçtı dıye uzulup duruyordum subatta 33 olacaktım daa bıde bu oldu 34 o zmn bu gee uzun olacakkkkk :)))
artık o yapan kişininin vicdanına kalmış tatil gibi ben hep haftasonları bozduğum için aklım öyle çalışıyo üstüne düşünmek lazım ben çıkıyorum kızlar siz halledin isim işini görüşürüz yarın iyi geeler
yukardaki daha hoş gelıyor gıbı kulaga bence
hade hayırlı olsun bakalım eee bızı oraya elınlemı tasıncan yoksam arabamı tutacan ben elle gıtmem ona gore tören de ısterım hem
oyy kıyamamben sana ben nasıl senın sırtına bınerım hem sen benı nasıl taısrsın hem ben tam 70.1kıloyum bugune bugun bi 69.9bılem olamadım o kadarda yemedım bu sabah tartılmadım yrn sabah ne gostercek bakalım
benım opelı ahmet kerem vermezde ben senın elınden tutar gelırım yanına aşgum benım
canım benımkıler benım yataga geldı kudurmaya basladılar ben cıkayımda bı sıraya dızeyım enünü cicünü:) öpüyorum yrn gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?