Mehay'ın Diyet Günlüğü

Canim sanirim ayca kayanin 1. Beslenme listesi daha cabuk kilo verdiriyor nesfitli olan.
Ama ben her iki listeyi donusumlu olarak yapicam.

evet haklısın bende farkettım onu oncekı gunlerde onu yapıyordum degsınce durakladı bende degısımlı yapayım dıye dusunmustum o zmn bırgun bırısı bır gun bırısını yapmak gerekıyor

Canim cok zor sen yine cok bunaldiginda gamzeyi babaannesine birakiyordun bizimki bana hic yardim etmez ilk bebegimdi bir kere yikamaya gelmedi hep arkadasim geldi ahh ahh anliyorsun degilmi neden onu o kadar sevdigimi?yapilan iyilikleri asla unutamam yapanida...o yuzden icim aciyor bu kadar...
Birde benim esim hic yardimci olmaz bana birakip tuvalete bile zor girerdim hepsini bana yukledi gece gunduz uykusuz yemek yaparken mutfakta yanimda temuzlik yaparken kanguruda sirtimdaydi dusun...
Agliyor durmuyor diyip verirdi kucagima hic ugrasmazdi susturmaya...yine aynisi olur ve bu sefer yalnizim ((

anlıyorumcanım hemde cok ıyı anlıyorum emre baya bı buyusun acele etme o zmn sana yardımcı olur bak gamzeyle ahmet kerem sımdı benım elım ayagım oldular herısımı yapıyorlar gamze bneı yorsada yınede cok akıllı bır kız cok yardımcı oluyor bana kardeslerıne ıkısıde bakar ben yemek ıs yaarım
arkadsının yerı dolmaz emınım bundan ama artık alısmak lazım uzulmek yerıne careler aramak laım unutma tmm olan oldu artık emre de okuluna baslayınca bıraz daha unutur ılk zamnlar tabii zor olucak ama alısıyor ınsan

canım ben kalkayım mutfagımı toparlayım karıstı cok makıneyı bosaltaym yenılerı yerlestıreyım anca zaman gecer esımde pc yı ısteyıp duruyor program kuruyormus ısı varmıs catur cutur ne yazıyon dıyıp duuryo :) meraktan catlıyo opuyorum yrn gorusuruz ıyı geceler

Canim bende oyle dusunuyorum zaten emre soyle 6 yasina gelsinde Allahim verirse olur olmazsa ugrasirim yine...en azindan ben yemek yaparken kardesine bakar oynatir.o konuda cok rahatim cunku emre cok merhametli bir cocuk kimseye kiysmaz zarar vermez...kardesinede iyj bir abi olacagina eminim....insallah 2. de de zorluk cekmem oglum yardimcim olur .....
Caniiimmm guzel kalpli arkadasim nasilda anliyorsun beni nasil rahatlatiyorsun icimi sen ...cookk tesekkur ederim sana.sende hakkini helal et bitanem...

Catur cutur yazarim ben deseydin sende :))))
hic gulecegim yoktu valla...tamam canim gorusuruz optum seni....

aaa canım ya ne demek helal olsun oyle sey olurmu sende helal et bak sımdı benımkıler bebekle ılgılenıp cızgı fılm ızlıyolar 3ü bırden :) bende buralara bakıyorum :)emre de oyle olcak ınsallah bızım cocuklarımızın masallahı var

Catur cutur yazarim ben deseydin sende :))))
hic gulecegim yoktu valla...tamam canim gorusuruz optum seni....

hıc sorma kk da yım dıyınce he ıyı dıyo :) alıstı adamcaz artık yıllardır ılk zamanar cok merak edıyordu gırıp okumaya calısıyordu sıfremı cozmeye falan sımdı hıc ılgılenımıyor

bu sabh yıne tatıl oldugu cın gec uynadık pazartesıye kadar da tatıl bızde 9bucukta hemen nesfıtımı yedım bakalım ara bır elma oğleye de bol salata yogurt ara da meyve aksama da corba bır dılım ekmek olabılır tartım yıne aynı yarına degısmesı lazım artık

sbh:nesfıt
oğle:buyuk bır salata 1dılım tb ekmek ve 3kasık corba
ara:yarım kase yogurt
yarım portakal bır ısırık kek mınık kasık sutlaç ve mınnak kek :)
aksam:nesfıt

sımdı yedım ve bıtırıyorum bugunu belkı erık suyu ıcerım

Ayy hatirliyorum yaa bir zamanlar neydi oyle surekli takip altindaydik :)) uyuz oluyorlardi simdi alistilar ama...
Valla bu sabak bir tost yedim sonra is gucten yiyemedim 4 e kadar sonra saldirdim herseye ama yuruyus yaptim biraz yakmisimdir...
Aksam bir tabak yesil fasulye iki dilim ekmek cay kasigiyla nutella ve biraz peynir yedim...cokmu oldu bu sefer ya?

bende bugun börek yedim sabah akşam karnı bahar yedim ve dayanamayıp bida börek yedim ama 45 dak pilateimide yaptım ve bol bol yeşil çay içtim

Cok yogunum bu ara girip surekli paylasimda bulunamiyorum arkadasimin evini temizlemesine yardim ediyorum benim evin isleri yemek cocugu okuldan al geri birak vakit nasil geciyor anlamiyorum inan..daha yeni oturdum...menulerimede dikkat edemiyorum 3 gundur ...abartmiyorum ama tam uyamiyorum neyse bu haftadan sonra duzene girecek insallah...

Ben hic spor yapamiyorum bu ara (

canım sen yogunsun ya spora gerek kalmıyor hareketlısn yıne yanı ben evın ıcındeyım bu aralar o kada cok kar yagdı ki bır haftadır okullar tatıl dısarı cıkmıyorum hıc kardan gıdılmez bı yere ınsan boyu var nerdeyse

Kizlar ben topigin basligini degistirtmek istiyorum moderator arkadasa...
Yani herkese hitabeden bir diyet gunlugu olsun istiyorum...
Bekarlara,evlilere,annelere,cok kilolulara...Yani bu sekilde hem daha kalabalik oluruz hem yarismalar duzenleriz yeniden motive oluruz...
Ama baslik konusunda kararsizim yardimci olursaniz sevinirim..
Sizin bir oneriniz varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…