Canim sanirim ayca kayanin 1. Beslenme listesi daha cabuk kilo verdiriyor nesfitli olan.
Ama ben her iki listeyi donusumlu olarak yapicam.
olur canım olur yaparsın onada oyla alısrsın ozmn bak bana 3cocukla neler yapıyrum gecen yıl bu zamanlar nasıldım sen bılıyorsun paylasmıstım senınnle sımdı nasılım rabbım kolaylıgını verıyor
evet haklısın bende farkettım onu oncekı gunlerde onu yapıyordum degsınce durakladı bende degısımlı yapayım dıye dusunmustum o zmn bırgun bırısı bır gun bırısını yapmak gerekıyor
anlıyorumcanım hemde cok ıyı anlıyorum emre baya bı buyusun acele etme o zmn sana yardımcı olur bak gamzeyle ahmet kerem sımdı benım elım ayagım oldular herısımı yapıyorlar gamze bneı yorsada yınede cok akıllı bır kız cok yardımcı oluyor bana kardeslerıne ıkısıde bakar ben yemek ıs yaarım
arkadsının yerı dolmaz emınım bundan ama artık alısmak lazım uzulmek yerıne careler aramak laım unutma tmm olan oldu artık emre de okuluna baslayınca bıraz daha unutur ılk zamnlar tabii zor olucak ama alısıyor ınsan
canım ben kalkayım mutfagımı toparlayım karıstı cok makıneyı bosaltaym yenılerı yerlestıreyım anca zaman gecer esımde pc yı ısteyıp duruyor program kuruyormus ısı varmıs catur cutur ne yazıyon dıyıp duuryo :) meraktan catlıyo opuyorum yrn gorusuruz ıyı geceler
aaa canım ya ne demek helal olsun oyle sey olurmu sende helal et bak sımdı benımkıler bebekle ılgılenıp cızgı fılm ızlıyolar 3ü bırden :) bende buralara bakıyorum :)emre de oyle olcak ınsallah bızım cocuklarımızın masallahı varCanim bende oyle dusunuyorum zaten emre soyle 6 yasina gelsinde Allahim verirse olur olmazsa ugrasirim yine...en azindan ben yemek yaparken kardesine bakar oynatir.o konuda cok rahatim cunku emre cok merhametli bir cocuk kimseye kiysmaz zarar vermez...kardesinede iyj bir abi olacagina eminim....insallah 2. de de zorluk cekmem oglum yardimcim olur .....
Caniiimmm guzel kalpli arkadasim nasilda anliyorsun beni nasil rahatlatiyorsun icimi sen ...cookk tesekkur ederim sana.sende hakkini helal et bitanem...
Catur cutur yazarim ben deseydin sende :))))
hic gulecegim yoktu valla...tamam canim gorusuruz optum seni....
ben bugun gamzeyle ders calıstıgım ıcın spor yapamadım bıde hıc canım ıstemedı yapmayı
cok degıl aslında canım ya ama bız az yemeye basladık ya ona gore cok gıbı gelıyor
Cok yogunum bu ara girip surekli paylasimda bulunamiyorum arkadasimin evini temizlemesine yardim ediyorum benim evin isleri yemek cocugu okuldan al geri birak vakit nasil geciyor anlamiyorum inan..daha yeni oturdum...menulerimede dikkat edemiyorum 3 gundur ...abartmiyorum ama tam uyamiyorum neyse bu haftadan sonra duzene girecek insallah...
Ben hic spor yapamiyorum bu ara(
bende bugun börek yedim sabah akşam karnı bahar yedim ve dayanamayıp bida börek yedim ama 45 dak pilateimide yaptım ve bol bol yeşil çay içtim
Kac dilim yedin? 3 dilimi gecmediysen bisey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?