Kizlar ben topigin basligini degistirtmek istiyorum moderator arkadasa...
Yani herkese hitabeden bir diyet gunlugu olsun istiyorum...
Bekarlara,evlilere,annelere,cok kilolulara...Yani bu sekilde hem daha kalabalik oluruz hem yarismalar duzenleriz yeniden motive oluruz...
Ama baslik konusunda kararsizim yardimci olursaniz sevinirim..
Sizin bir oneriniz varmi?
bencede canım kalabalık olursak daha ıyı olabılır ama baslık konusunda hcı uretken bısısı degılımdırben hemencecık mutfagımı toparlaym geleyım pc bende bu gece kurtlar adısı var ya heheheheh
benimde aklımdan geçmişti değiştirelim diye ilk adı güzeldi aslında kişiye özelden çok o tarz olması iyi bence
sabah ki bişey değilde akşam yemeeydim iyiydi neyse ama yarın geçen haftakinden fazla çıkarım gibi geliyo
Bencede keske degistirmeseydiler ama sonunda diyet gunlugu yazmadigi icin degistirdiler...neyse uygun bir baslik dusunup degistirtirim basligi bir dusuneyim...
yine yarışma yapalım ve onunla ilgili bi başlık olsun bi kaç şey aklıma geldi ama arkasına diyet günlüğü olmuyo
Bu saatten sonra bisey yeme ve bu gece gec yat fazla cikmazsin...dert etme yarin az yersin orantilarsin...
ilk adı neydıkı?
ilk adı neydıkı?
14 günde kim en çok kilo verecek bakalım gibi bişeydi yarışma yapmıştık
Yarisacagim zayiflayacagim en fit ben olacagim diyenlerin diyet gunlugu geldi aklima birde....nasil?:44:
Bu saatten sonra bisey yeme ve bu gece gec yat fazla cikmazsin...dert etme yarin az yersin orantilarsin...
slogan gibi olmuş iyi aslında dikkat çeker bende geçen kine benzer bişey diyim 5 günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlüğü ve kural 5 gün boyunca diyetini bozmayan nefine hakim olan birinci olsun menüler kontrol edilcek hergün yediğin herşey yazılcak
nasıl yani geç yatınca azmı cıkıyorsun sbh tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?