Mehay'ın Diyet Günlüğü

mehaycım kurallar nedır nezaman tartı gunu hergun menu bıldırımı falan yapıacazmııı:52:

canim aslinda bu yaris digerlerinden farkli cunku bir haftalik degil iki haftalik , yani 2 haftada bir kilo bildirimi yapiyoruz...sebebi ise her hafta bildirim sonrasi kendimizi kaçamaklara verip o hafta hemen verdigimiz kilolari geri almamak...2 haftada bir olursa bildirimler en azindan 2 haftada bir kaçamak yapilir diye dusundum....
gerçi bu haftamin yarisi kaçamakla gecti misafirler saolsun....ama moral bozmak yok onumuze bakicaz hep:ssz:
birde hergun mutlaka neler yedigimizi yaptigimiz sporlari paylasiyoruz hepsi bu canim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
canim aslinda bu yaris digerlerinden farkli cunku bir haftalik degil iki haftalik , yani 2 haftada bir kilo bildirimi yapiyoruz...sebebi ise her hafta bildirim sonrasi kendimizi kaçamaklara verip o hafta hemen verdigimiz kilolari geri almamak...2 haftada bir olursa bildirimler en azindan 2 haftada bir kaçamak yapilir diye dusundum....
gerçi bu haftamin yarisi kaçamakla gecti misafirler saolsun....ama moral bozmak yok onumuze bakicaz hep:ssz:
birde hergun mutlaka neler yedigimizi yaptigimiz sporlari paylasiyoruz hepsi bu canim :))

tamamdır canım gayette mantıklıııı banda uyar yarın gorusmek uzeree ozaman ben sımdı cıkıyorum yemek falan yapıcam gorusmek uere kızlarrr oğlum gelene kadar yıne ugramaya calısıcammm:9::9::9:

canim çok uzuldum gercekten ...seni uzmek istemem ama neden vefat etti bebegin??

yok canim ustunden bir yildan fazla gecti ve alistim uzun zaman once.doguma bir gun kala gece kanamam basladi acile gittik bebek yasiyordu sonra kalp atimlari dusmeye basladi acil sezeryana aldilar .sonrada bize cok kan kaybetmis olu dogdu dediler.5 dakika once kalbi atiyordu ama 5 dakikada durmus iste kalbi.vasa previa cikti otopsi raporu.cok nadir gorulen bir durum.Allahin takdiri ilahi dedik nbaska bir aciklamasi yoktu anlayacagin.

tamamdır canım gayette mantıklıııı banda uyar yarın gorusmek uzeree ozaman ben sımdı cıkıyorum yemek falan yapıcam gorusmek uere kızlarrr oğlum gelene kadar yıne ugramaya calısıcammm:9::9::9:
tamam canim gorusuruz yarin basliyorsun maratona bugun ne yiyeceksen ye sonra aglamak zirlamak yok ona gore:20: :1:
yok canim ustunden bir yildan fazla gecti ve alistim uzun zaman once.doguma bir gun kala gece kanamam basladi acile gittik bebek yasiyordu sonra kalp atimlari dusmeye basladi acil sezeryana aldilar .sonrada bize cok kan kaybetmis olu dogdu dediler.5 dakika once kalbi atiyordu ama 5 dakikada durmus iste kalbi.vasa previa cikti otopsi raporu.cok nadir gorulen bir durum.Allahin takdiri ilahi dedik nbaska bir aciklamasi yoktu anlayacagin.

ayy canim yaa aynisi banada oldu...suyum geldi gittik açilma yok dediler beklettiler 24 saatten fazla beni bana normal dogum yaptirtmak için beklettiler bisey yememide yasakladilar...açliktan benimde bebeginde tansiyonu dustu kalp atislari 60 a indi acilen sezeryana alindim bebegim kurtuldu ama çok atesliydi kuvezde kaldi bir sure....Allahim korumus bende oyle olabilirdim , daha oncede dusugum vardi onda bile psikolojim alt ust olmustu zaten...Allahim yasatmasin bir daha çok geçmis olsun canim....:26::50:

kizlar bende lesliyle 1 mile yuruyus 700 mekik çekip geleyim...sonrada oglumu okuldan alirim yedirip onu geri goturdugumdeyse 20 dakika step ve biraz daha lesliyle yuruyus yaparim....sonrada burda olursaniz konusuruz :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canim gorusuruz yarin basliyorsun maratona bugun ne yiyeceksen ye sonra aglamak zirlamak yok ona gore:20: :1:

ayy canim yaa aynisi banada oldu...suyum geldi gittik açilma yok dediler beklettiler 24 saatten fazla beni bana normal dogum yaptirtmak için beklettiler bisey yememide yasakladilar...açliktan benimde bebeginde tansiyonu dustu kalp atislari 60 a indi acilen sezeryana alindim bebegim kurtuldu ama çok atesliydi kuvezde kaldi bir sure....Allahim korumus bende oyle olabilirdim , daha oncede dusugum vardi onda bile psikolojim alt ust olmustu zaten...Allahim yasatmasin bir daha çok geçmis olsun canim....:26::50:

tesekkurler canim.sukurler olsunki sen ve bebegin ucuz atlatmissiniz.ihmalkarliklar var tabiki ama sonuca baktiginda kader diyosun.coook zor gunlerdi ama gecti.hala canimin yandigi oluyor cogu zaman ama elden birsey gelmiyor.arkasinada bu dusuk olayi olunca kendimce kararlar aldim ve zamana biraktim.bu aradada kendimi yenilemeye karar verdim.kilolarla basladim ise.

tesekkurler canim.sukurler olsunki sen ve bebegin ucuz atlatmissiniz.ihmalkarliklar var tabiki ama sonuca baktiginda kader diyosun.coook zor gunlerdi ama gecti.hala canimin yandigi oluyor cogu zaman ama elden birsey gelmiyor.arkasinada bu dusuk olayi olunca kendimce kararlar aldim ve zamana biraktim.bu aradada kendimi yenilemeye karar verdim.kilolarla basladim ise.

en iyisini yapmissin canim...bu arada ozelden bisey yazdim sana hemen bak cevap ver cikicam ben:ssz::27:

evet bende cok uzuldum hersey arkadasimin doner getirmesiyle basladi ben yalnizken hiç sorunsuz diyetime devam ederim normalde...ama iste boyle olunca...:26:

saol canim moral verdin bana:2:

evet malesef basimiza ne geliyorsa misafir agirlamaktan geliyor:26:kimseyi kabul etmeyelim bundan sonra:27:

iyi dusunmussun canim masallah iyi vermissin tebrik ederim...:34::nazar:

iyi canim yaa daha ne istiyorsun 1.5 kilo kaybetmissin ne guzel iste bu sekilde her hafta 1.5 kilo versen ayda 6 kilo yapar daha ne olsun:34:

rica ederim canim :31:

ya bende bu diyetlerden sonra bebek istiyorum subattan sonra .aslina bakarsan ideal kiloma ulastiktan sonra oyle bir karar aldim.sogan kurunude okumustum bebek sahibi olmayi kolaylastirdigini falan o yuzden sordum.benim ilk bebegim 2011 ekimde dogdugu gun oldu .gecen ayda 3 aylikken dusuk yaptim :((((sogan kurunu deneyip yenilenmek adina birseyler yapayim diye dusunuyorum.

canim gecmis olsun cok üzüldüm Allah sabir versin :(((

günaydinlar :3:

kahvaltim

2,5 dilim kizarmis siyah ekmek
soganli domatesli salata, az tereyagi
yesil- siyah zeytin az bal 1,5 yumurta

Nasıl gidiyor kızlar? bende henüz acıkma belirtisi yok 2 kup yeşilçayımı içtim saat 11 de şimdi bi kaç tane ceviz yiyeceğim

evet kizlar sporlarimi yaptim geldim....
leliyle 1 mile yuruyus (20 dakika)
step 20 dakika
mekik 1000 :ssz: evet yanlis gormediniz kizlar:21:1000 mekik çektim bugun 20 dakikada:32:

simdi hesapladimda kalori sepetinden bugun aldigim kaloriyi geçmis yaptigim sporun kalorisi...bakin :
1] Mekik 15 dak 159.45
[2] Step (40 adım/dak) 11 dak 100.672
[3] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 30 dak 138.24
[4] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105
[5] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Reçel 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[8] yumurta 1.5 adet 120

Toplam : -15.362 kal.

ama simdi gidip kellogs barre yiycem 2 tane kahve esliginde...malum ogle yemegi vakti geldi :1:

evet kizlar sporlarimi yaptim geldim....
leliyle 1 mile yuruyus (20 dakika)
step 20 dakika
mekik 1000 :ssz: evet yanlis gormediniz kizlar:21:1000 mekik çektim bugun 20 dakikada:32:

bogazina hakim olamayip arada kacamaklar yapsanda :))))spor konusunda supersin.lesliyle spor iyi biseymi bari bende yapayim..

bogazina hakim olamayip arada kacamaklar yapsanda :))))spor konusunda supersin.lesliyle spor iyi biseymi bari bende yapayim..

hiçte bile 2 kere bogazima hakim olamadim ben sadece:19::19:
canim ilk zamanlar sevmemistim ben pek ama sonralardan beni nasil terlettigini farkettim birde gerçekten yolda hizli hizli yuruyormussun gibi oluyor disari çikilmayan bu soguk kis gunlerinde en iyi spor bence:34::34:

hiçte bile 2 kere bogazima hakim olamadim ben sadece:19::19:
canim ilk zamanlar sevmemistim ben pek ama sonralardan beni nasil terlettigini farkettim birde gerçekten yolda hizli hizli yuruyormussun gibi oluyor disari çikilmayan bu soguk kis gunlerinde en iyi spor bence:34::34:

saka yapiyorum favorimsin biliyosun :))))ben evin hemen yaninda spor salonu var oraya uyeyim gidip yuruyus bandi bisiklet yapiyorum terliyorum sonrada step,karin kalca,aerobik dersleri falan oluyor onlara katiliyorum.birde aklinda bulunsun bilmiyorum zamanin uygun olurmu arastirmalarim sonucu spor icin en uygun zamanin 16-19 oldugunu ogrendim.herzaman bu saatleri tutturamiyoruz ama mumkun oldugunca uymaya calisiyorum..

Back
X