- Emoji Skoru
- 5.027
- Puanlar
- 158
Bende o saflarin içindeyim hiç birşey istemedimEvet kağıt var elimde sordu kabul etti. Ben çok safmışım ya o zamanlar.
Çocuklarıma yatırım yapacağım. Yazmıştım.konuya böyle girmek yerine, ekonomimiz toparlandı, her ay bir ajda ya da ne ise işte artık oran alsak. kendime bilezik istiyorum hem de çocuklara yatırım olur deseniz ? almaz mı ? yani öyle bir yazmışsınız ki hani maaşlı çalışmısınız patron hakkınıza çökmüş gibi. aptalmışım şafmışım mehirim nerde mehirim, 200 bin tl şu an alsanız hayatınızda nasıl bir radikal değişim olacak ?
ortak çocuklarınız ? açın çocuklar üzerine bir hesap adam 200 bin yatırsın oraya olur mu ? bizim var anne-baba ortak müdahale etmeden hesaptan para çekilemiyor.Çocuklarıma yatırım yapacağım. Yazmıştım.
BoşanırkenArkadaşlar ben şurada neredeyse 8 sene olacak evliyim. Dini nikahımızda ben bir şey istememiştim ama 5 reşat altın yazmış hoca. Ben ara dalgasına ne zaman vereceksin mehirimi dedim evlendiğimizden beri vermedi beyefendi. Eşim bana diyor ki bu mehir boşanacaksak vermem gereken bir şey diyor. Ben çevremden duyuyorum evlenir evlenmez alıyor millet. Şimdi ben mi haklıyım yani çoktan almalı mıydım mehiri. Yoksa kocam mı haklı boşanırken mi veriliyor?
Siz o Feyza altunu çok kendinize klavuz almayın kendisi klavuzu karga misali çünküFeyza Altun bile İnstagram sayfasında paylaşmış bu konuyu. Mahkemeye versek kazanacağımız bir para altın vs. Konusu bu. Hakmış yani.
Ben destekliyorum al at bir köşeye, madem kabul etmiş.Yok canım 2 kızım var neden zora sokayım. Yazılımcı almanyada yaşıyoruz paralanmaya başladı iyice hatta kendi şirketini kuracak yakın zamanda. Fırsattan istifade şuradan 5 reşat modundayım şu an ben.
Kimse kimsenin gırtlağına çökmedi. Mesajları okursanız kâğıdı buldum sordum. Boşanırken dendi. Ben de buraya sordum. Ki sorduğuma da pişman oldum. Kimse kocasından beş kuruş almıyor demek ki burada çocuğuna yatırım da yapmıyor belli ki. Koca ile para mevzusu aman ya rabbi modunda herkes. Ben öyle değilim. Para mevzusu yapıyorum artık. Çünkü yapmazsam gidiyor o para. Bu yüzden alıp kenara koymayı görev edindim artık 2 çocuğum var ve bu saatten sonra birikim yapmak zorundayız.Durduk yere ver benim 5 reşatımı diye eşin gırtlağına çökmek.. Evlilikte bişeyler yolunda gitmiyor demek bence.
Ben kocamdan para alıyorum. Evi de o geçindiriyor. Çünkü kocamın parası benim param, benim param yine benim paramKimse kimsenin gırtlağına çökmedi. Mesajları okursanız kâğıdı buldum sordum. Boşanırken dendi. Ben de buraya sordum. Ki sorduğuma da pişman oldum. Kimse kocasından beş kuruş almıyor demek ki burada çocuğuna yatırım da yapmıyor belli ki. Koca ile para mevzusu aman ya rabbi modunda herkes. Ben öyle değilim. Para mevzusu yapıyorum artık. Çünkü yapmazsam gidiyor o para. Bu yüzden alıp kenara koymayı görev edindim artık 2 çocuğum var ve bu saatten sonra birikim yapmak zorundayız.
Sıkıntı bence şurda başladıKimse kimsenin gırtlağına çökmedi. Mesajları okursanız kâğıdı buldum sordum. Boşanırken dendi. Ben de buraya sordum. Ki sorduğuma da pişman oldum. Kimse kocasından beş kuruş almıyor demek ki burada çocuğuna yatırım da yapmıyor belli ki. Koca ile para mevzusu aman ya rabbi modunda herkes. Ben öyle değilim. Para mevzusu yapıyorum artık. Çünkü yapmazsam gidiyor o para. Bu yüzden alıp kenara koymayı görev edindim artık 2 çocuğum var ve bu saatten sonra birikim yapmak zorundayız.
Arkadaşlar ben şurada neredeyse 8 sene olacak evliyim. Dini nikahımızda ben bir şey istememiştim ama 5 reşat altın yazmış hoca. Ben ara dalgasına ne zaman vereceksin mehirimi dedim evlendiğimizden beri vermedi beyefendi. Eşim bana diyor ki bu mehir boşanacaksak vermem gereken bir şey diyor. Ben çevremden duyuyorum evlenir evlenmez alıyor millet. Şimdi ben mi haklıyım yani çoktan almalı mıydım mehiri. Yoksa kocam mı haklı boşanırken mi veriliyor?
Kimse kimsenin gırtlağına çökmedi. Mesajları okursanız kâğıdı buldum sordum. Boşanırken dendi. Ben de buraya sordum. Ki sorduğuma da pişman oldum. Kimse kocasından beş kuruş almıyor demek ki burada çocuğuna yatırım da yapmıyor belli ki. Koca ile para mevzusu aman ya rabbi modunda herkes. Ben öyle değilim. Para mevzusu yapıyorum artık. Çünkü yapmazsam gidiyor o para. Bu yüzden alıp kenara koymayı görev edindim artık 2 çocuğum var ve bu saatten sonra birikim yapmak zorundayız.