Zuzushh Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 6.262 37.534 548 34 26 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aslanesi #41 aslanesi .!.: Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan Genişletmek için tıkla... SAKINNNN
aslanesi .!.: Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan Genişletmek için tıkla... SAKINNNN
Katibin Ruhu Daadii Daaadi Polis Emre geldi. 👮🏻♀️🚨 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 47.316 212.537 548 26 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aslanesi #42 aslanesi .!.: Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan Genişletmek için tıkla... Kızım malın iyisini sana mı yedirirler kendine gel be.
aslanesi .!.: Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan Genişletmek için tıkla... Kızım malın iyisini sana mı yedirirler kendine gel be.
Led_BiR_Vele_DisTiri Amaaaan Zırt ! Pro Üye Anneler Kulübü 30 Aralık 2009 23.334 92.433 1.123 26 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aslanesi #43 aslanesi .!.: Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan Genişletmek için tıkla... Onu çıktığı yere sokarım. Şerefsize bak la. Hem kızımı dövecek hem helallik isteyecek
aslanesi .!.: Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan Genişletmek için tıkla... Onu çıktığı yere sokarım. Şerefsize bak la. Hem kızımı dövecek hem helallik isteyecek
Led_BiR_Vele_DisTiri Amaaaan Zırt ! Pro Üye Anneler Kulübü 30 Aralık 2009 23.334 92.433 1.123 26 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aslanesi #44 Katibin Ruhu .!.: Kızım malın iyisini sana mı yedirirler kendine gel be. Genişletmek için tıkla... Aynen bir an önce bizden çıksın mantigindalar
Katibin Ruhu .!.: Kızım malın iyisini sana mı yedirirler kendine gel be. Genişletmek için tıkla... Aynen bir an önce bizden çıksın mantigindalar
aslanesi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 91 35 3 26 26 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aslanesi #45 Katibin Ruhu .!.: Kızım malın iyisini sana mı yedirirler kendine gel be. Genişletmek için tıkla... Ben istemiyorum zaten ailem benim istemediği bildiği için her arayana kızım istemiyor artık soğumuş sevgisi bitmiş diyolar yine de anlamıyorlar
Katibin Ruhu .!.: Kızım malın iyisini sana mı yedirirler kendine gel be. Genişletmek için tıkla... Ben istemiyorum zaten ailem benim istemediği bildiği için her arayana kızım istemiyor artık soğumuş sevgisi bitmiş diyolar yine de anlamıyorlar
P promosyon Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2019 352 511 103 27 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aslanesi #46 Okudunuz mu ne yazıyormuş mektupta