- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.539
- 548
Yırtıp atacakmışsın madem neden git diyor? Ne gerek var? Adam oraya hangi akla hizmet mektup bırakıyor, ortak arkadaş söylemese günde bir kere gittiğin yer mi zeytin ağacı, nerden bilecektin? O ortak arkadaş seni oraya çekmeye çalışmış. Artık ya tecavüze uğrayacak ya da öldürülecektin orda belki de.Hayır söylememiş içeriğini, arkadaşım mahalleden başkası görmesin sonuçta sana yazılmış diye , al yırt dedi
Gitmediniz umarım. Bugün mektubu gidip aldığınızı bilen adam yarın ne yaptırmaz size,manipüle edilmeye açık bırakırsınız kendinizi.Hayır söylememiş içeriğini, arkadaşım mahalleden başkası görmesin sonuçta sana yazılmış diye , al yırt dedi
Bıraktığı yer kapımın hemen önüYırtıp atacakmışsın madem neden git diyor? Ne gerek var? Adam oraya hangi akla hizmet mektup bırakıyor, ortak arkadaş söylemese günde bir kere gittiğin yer mi zeytin ağacı, nerden bilecektin? O ortak arkadaş seni oraya çekmeye çalışmış. Artık ya tecavüze uğrayacak ya da öldürülecektin orda belki de.
Güzelim sana haber etmese bilmeyecektin bile. Ya köpek s.çacaktı ya da su dökülecekti ya da rüzgar uçuracaktı o mektubu. Riske atmak istemediler belli ki. Kapısının önünde bıçaklanan kadınlar var, dikkat et, çok güvenme.Bıraktığı yer kapımın hemen önü
Bugün de amcası yine babami aramış, gelsin elini öpsün helalik isteyecekmis babam istemiyorum dedi verecek kızım yok dediGüzelim sana haber etmese bilmeyecektin bile. Ya köpek s.çacaktı ya da su dökülecekti ya da rüzgar uçuracaktı o mektubu. Riske atmak istemediler belli ki. Kapısının önünde bıçaklanan kadınlar var, dikkat et, çok güvenme.
Helallik isteyecek olan el öptürmeye çağırmaz. Dikkat et, sürekli bir yerlere çekmeye çalışıyorlar seni.Bugün de amcası yine babami aramış, gelsin elini öpsün helalik isteyecekmis babam istemiyorum dedi verecek kızım yok dedi
Ben soyle anladim: Sapik-ex gelsin babanin elini opsun helallik istesin. Bu kizcagizi surekli darlamalari beni de korkutuyor.Helallik isteyecek olan el öptürmeye çağırmaz. Dikkat et, sürekli bir yerlere çekmeye çalışıyorlar seni.
Olabilir de. Millet kurtlu baklasını elden çıkarmanın peşinde, çeyiz bohçası gibi atıverecekler yakında kapının önüne ondan korkuyorum ahahshshBen soyle anladim: Sapik-ex gelsin babanin elini opsun helallik istesin. Bu kizcagizi surekli darlamalari beni de korkutuyor.
Bugün de amcası yine babami aramış, gelsin elini öpsün helalik isteyecekmis babam istemiyorum dedi verecek kızım yok dedi
Artık o arkadaşımla da gorusmeyecegim, sözde benim arkadaşım bana yasatiklarini bildiği halde hala konuşmaya devam ediyorBence ortak arkadaşları da uyar konu sahibesi admaın saplantılı olduğunu söyle, benimle ilgili iyi kötü iletişim kurmayın de. Konuyu açarsa da kız istemiyor bırak desinler.
EvetSavcılığa gidip, uzaklaştırma kararı aldırsanız daha iyi olur. Uzaklaştırma kararı aldırsanız daha da bela olur diye mi çekiniyorsunuz?
Evet evimize gelip helalik alıp babamın elini öpmek istiyorBen soyle anladim: Sapik-ex gelsin babanin elini opsun helallik istesin. Bu kizcagizi surekli darlamalari beni de korkutuyor.
Kızını dövdüğü için babanızdan helallik mi alacakmış? Kafası güzel herhalde bu adamın.Evet evimize gelip helalik alıp babamın elini öpmek istiyor
Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filanKızını dövdüğü için babanızdan helallik mi alacakmış? Kafası güzel herhalde bu adamın.
Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan
Siz de geri dönme gibi enerji aldım.Umarım yapmazsınızŞans istiyorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?