- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
- Konu Sahibi mandalina01
-
Ah ögrendinmi kac haftalik diye
Bende 2 gun once ilk ultrasona girdim acayip bisey ya.. kalp atisini gormek..
Ah ögrendinmi kac haftalik diye
Bende 2 gun once ilk ultrasona girdim acayip bisey ya.. kalp atisini gormek..
zaman gecıyo valla gorceksın, evvvet sen 6 aylık olunca bizimkı dogmuş olcak nasıpse:)).. hatırlatcam bende sana:))), ben normal dogum düşünüyorum bi terslık cıkmassa, doktorumla daha konusmadım, gecen bı konusayım dedım, daha erken erken dedi:))) güldü, ben normal isityorum, bakalım hayırlısı.
evet sen bebişinin altını temizlerken ben koca göbekle dolaşıyor olurum ortalıkta :))
cinsiyeti bellimi bebişinin
ne zaman konuşmak lazım normal doğum filan diye doktorla birde doktorlar sezeryana daha çok yatkınlar çekiniyorum açıkcası söylemeyede
ayy benimde o günler gelcekmı diyesım gelıyoo, hayal gibi, :))
evet oğlumuz olacak nasıpse, 12 hftada soyluyolar bazen erkek gıbı yada kız gıbı dıye, genelde dgru cıkıyo, ama saptıgıda oluyomuş:). bizede 12de erkek gıbı demıstı, 16.hftada ultrasıonun 5.dakıkasnda zorla gorduk, göstermedı terbıyelı kuzum:)))
senın daha erken zaten, ben buay bıle sormayabılırım yada soylemeyebilirim,7.ay daha iyi gibi, en azndan dgumada yakın, zaten hersey normalse, normaldogum olması daha mantıklı, zorunlu olmadıkca ben normal düşünüyorum, bi terslık cıkmaz ınşallah.
Benim doktorum kuzenımnde doktoruydu o tavsıye etti, ki iyiki etmiş, doktor onu ıkna etmeye calısmış normal dogum yap dıye, kız sezeryan ıstıyodu, sezeryan oldu. benm doktor pek sezeryan taraftarı degıl, zorunda olmadıkca ıstemez sanıyorum, inşallahta oyle olur canım,
sen doktorunu bi arastır,tavsıyeylemı gttın,kım tavsıye ettıyse dogumla ılgılı sorabılırsın onlara... az cok anlasılıyo.
oyyy yerim ben o minik meleği utanmışda mı göstermemiş :))
inşallah çıkmazda normal olur asil
benim doktorumda genelde normal yaptırmış hakkındaki söylentileri duyduğumdan gittim nettende araştırdım hastalarının hepsi normal yaptırdığını söylüyor ama özel hastane olunca bir ilk olunca içimde bir şüphe var zamanla görecez bakalım
evet utanmış herhlde annesinin kuzusu:)))... inşallah canım, hayırlısıyla saglıkla yaparız doğumlarımızı...benımkıde ozel ama, doktor önemli, içini ferah tut canım.
İnşallah canım ya sanırım fazla düşünmeye başladım azcık rajhat olmalı
duygular bi ara yogunlasıyo, bole düşüünüp duruyosun,bebege neler lazım,bebek nekadr oldu, dogumnasıl olcak vb....... gibi bazende rahata baglıyosun canım, hamilelıkte duygu değişimi, duygu yogunlugu:)))))))))
burada olan eşime oluyor :))
hamileymişim
akşam test yaptım yok dedim yanlıştır belki az önce yine hastanede yaptırdım evet hemde yüksek dediler hala inanamıyorum sanki normal bir gün sanki hamiş değilmişim gibi inanamıyorum yaaaa
evet aynen:))), katlancaklar artık 9 ay kadar:))sana yakın zamanda yasadıgımız bı olayı anlatayım, hem yazdım hem oynadım:)))).......... gecen aksam otekı odaya gttım, eşimde ınternetn basndaydı dıger odada, durdum odada bakalım kaç dkıka snra bana bakmaya gelcekk dıye, tam 25 dakıka snra geldı, nasıl gıcık oldum, ben bayılmış olsam dıyorum tam 25 dakıka snra farketcen, aferın sana, oyle boyle, soylendım durdum, durduk yere bısey cıkarıyorum, ama isteyerek olmuyoooooo, ben eskıden bıukadar manyak deıldım, oglu beni bu hale getırdı:))))))))))))
ben suanda dorıuktayım yanı, 5 & 6 ay arası hem alıngan hem de aglamaklı oldum:))). aglama kısmı gectıde, alınganlık devam edıyo:))
cnm hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 8 haftalık hamileyim
Senin ilkmi tatlım ?benim ikinci olacak inşallah 1 tane oğluşum var.
amin hurr seninkinide inşalalh herkesin bebeğinide inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sen kalp atışlarını duymuşsundur
evet ilk hur oo daha iyi asille benim senden öğrenebileceğimiz şeyler vardır
amin cnm inşallah hepimize duydum tatlım çok güsel duygu minicik kalbi pıt pıt atıyodu.6 haftalıkken duydum cnm.
benim doktorum 8 haftalıkken gel dedi ya niye erteledi ki beni çok merak ediyorum
bende 8 haftalıkken duydum kalp atışını canım, hamıle oldugumu ogrendıgımde bende 6 hftalıktım, 8.hftada gel kalp atısıınıda duyarsın demıstı, merak etme yani..
bu tattiği bende kullanayım iyiymiş :)))))
geçen bende dedim eşime babamın evinden getirmedim oğlunu bana sigara yasaksa sana da yasak ben süt içeceksem sende içeceksin dua et doğum sancısını da ortak koşmuyorum :))) adamcağız böyle kaldı
hassaslığı biliyordum ama ağlamaktamı ondan dı geçenlerde hababam sınıfını izlerken az daha ağlıyacaktım duygu yüklemesi oldum sandım kendi kendime ne oluyor buradada ağlanırmı dedim :)))
güzel günler bunlar merak etmesi bile güzel Allah herkese nasip etsin
mesaim bitmek üzere asil bebişinede kendine de iyi bak iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?