- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
- Konu Sahibi mandalina01
-
Amin inşallah asil sanırım 6 aylık bebişin
evet canımm,sende bı bakmışsın 6ay olmuş,, bu haftasonu 6.ay bitiyo,geriye 16 hafta kalıyozaman cabuk gecıyo,ilk başta hiç gecmıyo gıbı gelıyo ınsana snra bı bakıyosun haftalar gün gibi gecmiş, sadece test sonuclarını alacagın günler gecmek bilmiyo , kendınden daha cok merk edıyosun bebişi, böyle işte, soracagın yada aklına takılan bişey olursa cvplarım canım,
Hayirlu ugurlu olsun, Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Migde bulantilarina hazirlikli ol
Ama herkeste olmuyormus.. insallah sende bulanti olmaz, benim 7/24 bulaniyor :18:
hayırlı uğurlu ve uzun ömürlü olsun inş...
ayy mide bulantındanda nefret ederim inşallah olmaz baby korkuttun beni
7/24 mide bunaltısı barbunya kadarşey neler ediyor görüyormusun kaç aylıktın sen
valla sevinirim asil çok teşekkür ederim nelere dikkat etmeliyiz neleri asla yapmamalıyız günlük rutin işlere devam mı yoksa bazı işleri bırakmak lazımmı
canım dr a da gıtmen gerekır, mesela dr bıze bebegı öğrendıgımız ilk hafta yanı 6.haftalıkken ılıskıye gırmeyın dedı 1 hafta. bıtanede progestan dıyehap vermıstı, onu 10 gun kullandım, ayrıca folık asit verdi, bebegın saglıgı için.
Aagır kaldırmak yok,
camasır ipe asıyosanız asmak yok, tek elınle boyunun yetmedıgı yere yetısmeye calısma, yukarları raflardan bısey alma,
sucuk cıgkofte gıbı seyler yememelısın,
kola gıbı asıtli içeçekler içme,
cay kahve gıbı içeçekler gunde 2 fıncanı gecmesın
ayrıca dısardan hazır bısey yememeye calıs, ben gecen hafta besın zehırlenmesı oldum, istifra ettım kaçkez, serum takıldı ıgne oldum, oylelıkle gectı.
Aynenn simdiden yaramaz
Bence 8 haftalik hamilegim ama dogum uzmani 10 hafta diyor,
Pazartesi ilk ultrasonum var, tam nekadarlik oldugu belli olacak ve ilk kez kalp atislarini duyacam Allahin izniyle
Cünkü su an sendede boyle tuhaf bir duygu var dimi inanamiyorsun, ben hala inanamiyorum, bence takiii bebegimi gördügüm zaman ultrasonda
Benim Dogum uzmanim öyle birsey demedi, normal herzamanki gibi herseyi yapabilirsin dedi, sadece cig balik falan yeme dedi, sebzelerini iyi yika dedi, agir tasima ve hoplayip ziplama yani kosu gibi seyler..
ama tabiki herkes icin farklidir bu
Folik asit'e baslamadiysan eger bugunden ittibaren basla canim..
ayy mide bulantındanda nefret ederim inşallah olmaz baby korkuttun beni
7/24 mide bunaltısı barbunya kadarşey neler ediyor görüyormusun kaç aylıktın sen
Kızlar bende 2,5 seneden sonra şimdi 8+1 haftalık hamileyim. her görenin bebek yokmu daha demelerine o kadar üzülüyodum ki anlatamam. Bu c.tesi kaynımın düğünü var, o kadar dua etmiştim ki rabbime düğünde hamile olayım diye, çok şükür kabul oldu dualarımız :) Allahım isteyen herkese gönlündekini tez zamanda versin. Şimdi de tek dileğim bebişimi kucağıma sağlıklı bi şekilde alabilmek.
Aynenn simdiden yaramaz
Bence 8 haftalik hamilegim ama dogum uzmani 10 hafta diyor,
Pazartesi ilk ultrasonum var, tam nekadarlik oldugu belli olacak ve ilk kez kalp atislarini duyacam Allahin izniyle
Cünkü su an sendede boyle tuhaf bir duygu var dimi inanamiyorsun, ben hala inanamiyorum, bence takiii bebegimi gördügüm zaman ultrasonda
canım dr a da gıtmen gerekır, mesela dr bıze bebegı öğrendıgımız ilk hafta yanı 6.haftalıkken ılıskıye gırmeyın dedı 1 hafta. bıtanede progestan dıyehap vermıstı, onu 10 gun kullandım, ayrıca folık asit verdi, bebegın saglıgı için.
Aagır kaldırmak yok,
camasır ipe asıyosanız asmak yok, tek elınle boyunun yetmedıgı yere yetısmeye calısma, yukarları raflardan bısey alma,
sucuk cıgkofte gıbı seyler yememelısın,
kola gıbı asıtli içeçekler içme,
cay kahve gıbı içeçekler gunde 2 fıncanı gecmesın
ayrıca dısardan hazır bısey yememeye calıs, ben gecen hafta besın zehırlenmesı oldum, istifra ettım kaçkez, serum takıldı ıgne oldum, oylelıkle gectı.
Benim Dogum uzmanim öyle birsey demedi, normal herzamanki gibi herseyi yapabilirsin dedi, sadece cig balik falan yeme dedi, sebzelerini iyi yika dedi, agir tasima ve hoplayip ziplama yani kosu gibi seyler..
ama tabiki herkes icin farklidir bu
Folik asit'e baslamadiysan eger bugunden ittibaren basla canim..
valla baby ben hala inanamıyorum canım, okadar garip bi duygu ki, gözün görüyo ekranda ama inanamıyosun:))), bebeğim kıpırdıyo mesela hareketlerini hissediyorum artık ama inanamıyosun, doğunca ınanıcaz herhlde:) cok tuhaf cok güzel allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
bencede canım, kişiden kısıye bebegın durumuna göre değisir, ilişki durumu verılecek haplar fılan, sonucta dr un bakıp soylemesı gerekır, bence kısa zamanda doktorada gıtmelısın mandalına
Kızlar bende 2,5 seneden sonra şimdi 8+1 haftalık hamileyim. her görenin bebek yokmu daha demelerine o kadar üzülüyodum ki anlatamam. Bu c.tesi kaynımın düğünü var, o kadar dua etmiştim ki rabbime düğünde hamile olayım diye, çok şükür kabul oldu dualarımız :) Allahım isteyen herkese gönlündekini tez zamanda versin. Şimdi de tek dileğim bebişimi kucağıma sağlıklı bi şekilde alabilmek.
bulantılar değişiyo canım, benım sadece sabahları oluyodu, birsey yemeden istifra edıyodum safra olarak okadr, ama 10.hfta basladı, 19. haftaya kadar devam etti,2ay ve her sabah bi ara hiç gecmıycek sanıyordum, 19.haftada gectı.zaten calısıyorum allahtan gün içinde olmadı, yoksa benim için cok zor olurdu, ama o 2ayda bazı yıyeceklerden asırı tıksıntı oldu bende, yemek yapamıyordum salcalı herseyden tıksndim, ne yıcegımı sasırdım.
bazende süreklı istifra etme hali oluyomuş,(aman allah korusun valla) ozamnda dr a gtmen gerek 2,3 gun siüreklı ıstıfra ettgnde, ozamn serum takıyolar,
amin, allah sağsaglım kucagımıza almayı nasıp etsin canım, sevindim
Mandiş
tebrikler mandalina01
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
darisi bana ve tüm isteyenlerin basina INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?