meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

Amin inşallah asil sanırım 6 aylık bebişin

evet canımm,sende bı bakmışsın 6ay olmuş,, bu haftasonu 6.ay bitiyo,geriye 16 hafta kalıyo zaman cabuk gecıyo,ilk başta hiç gecmıyo gıbı gelıyo ınsana snra bı bakıyosun haftalar gün gibi gecmiş, sadece test sonuclarını alacagın günler gecmek bilmiyo, kendınden daha cok merk edıyosun bebişi, böyle işte, soracagın yada aklına takılan bişey olursa cvplarım canım,

valla sevinirim asil çok teşekkür ederim nelere dikkat etmeliyiz neleri asla yapmamalıyız günlük rutin işlere devam mı yoksa bazı işleri bırakmak lazımmı

Migde bulantilarina hazirlikli ol
Ama herkeste olmuyormus.. insallah sende bulanti olmaz, benim 7/24 bulaniyor :18:

Migde bulantilarina hazirlikli ol
Ama herkeste olmuyormus.. insallah sende bulanti olmaz, benim 7/24 bulaniyor :18:

ayy mide bulantındanda nefret ederim inşallah olmaz baby korkuttun beni
7/24 mide bunaltısı barbunya kadarşey neler ediyor görüyormusun kaç aylıktın sen

7/24 mide bunaltısı barbunya kadarşey neler ediyor görüyormusun kaç aylıktın sen

Aynenn simdiden yaramaz
Bence 8 haftalik hamilegim ama dogum uzmani 10 hafta diyor,
Pazartesi ilk ultrasonum var, tam nekadarlik oldugu belli olacak ve ilk kez kalp atislarini duyacam Allahin izniyle
Cünkü su an sendede boyle tuhaf bir duygu var dimi inanamiyorsun, ben hala inanamiyorum, bence takiii bebegimi gördügüm zaman ultrasonda

valla sevinirim asil çok teşekkür ederim nelere dikkat etmeliyiz neleri asla yapmamalıyız günlük rutin işlere devam mı yoksa bazı işleri bırakmak lazımmı

canım dr a da gıtmen gerekır, mesela dr bıze bebegı öğrendıgımız ilk hafta yanı 6.haftalıkken ılıskıye gırmeyın dedı 1 hafta. bıtanede progestan dıyehap vermıstı, onu 10 gun kullandım, ayrıca folık asit verdi, bebegın saglıgı için.
Aagır kaldırmak yok,
camasır ipe asıyosanız asmak yok, tek elınle boyunun yetmedıgı yere yetısmeye calısma, yukarları raflardan bısey alma,
sucuk cıgkofte gıbı seyler yememelısın,
kola gıbı asıtli içeçekler içme,
cay kahve gıbı içeçekler gunde 2 fıncanı gecmesın
ayrıca dısardan hazır bısey yememeye calıs, ben gecen hafta besın zehırlenmesı oldum, istifra ettım kaçkez, serum takıldı ıgne oldum, oylelıkle gectı.

Benim Dogum uzmanim öyle birsey demedi, normal herzamanki gibi herseyi yapabilirsin dedi, sadece cig balik falan yeme dedi, sebzelerini iyi yika dedi, agir tasima ve hoplayip ziplama yani kosu gibi seyler..
ama tabiki herkes icin farklidir bu

Folik asit'e baslamadiysan eger bugunden ittibaren basla canim..

Son düzenleme:

valla baby ben hala inanamıyorum canım, okadar garip bi duygu ki, gözün görüyo ekranda ama inanamıyosun:))), bebeğim kıpırdıyo mesela hareketlerini hissediyorum artık ama inanamıyosun, doğunca ınanıcaz herhlde:) cok tuhaf cok güzel allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

bencede canım, kişiden kısıye bebegın durumuna göre değisir, ilişki durumu verılecek haplar fılan, sonucta dr un bakıp soylemesı gerekır, bence kısa zamanda doktorada gıtmelısın mandalına

Kızlar bende 2,5 seneden sonra şimdi 8+1 haftalık hamileyim. her görenin bebek yokmu daha demelerine o kadar üzülüyodum ki anlatamam. Bu c.tesi kaynımın düğünü var, o kadar dua etmiştim ki rabbime düğünde hamile olayım diye, çok şükür kabul oldu dualarımız :) Allahım isteyen herkese gönlündekini tez zamanda versin. Şimdi de tek dileğim bebişimi kucağıma sağlıklı bi şekilde alabilmek.

bulantılar değişiyo canım, benım sadece sabahları oluyodu, birsey yemeden istifra edıyodum safra olarak okadr, ama 10.hfta basladı, 19. haftaya kadar devam etti,2ay ve her sabah bi ara hiç gecmıycek sanıyordum, 19.haftada gectı.zaten calısıyorum allahtan gün içinde olmadı, yoksa benim için cok zor olurdu, ama o 2ayda bazı yıyeceklerden asırı tıksıntı oldu bende, yemek yapamıyordum salcalı herseyden tıksndim, ne yıcegımı sasırdım.

bazende süreklı istifra etme hali oluyomuş,(aman allah korusun valla) ozamnda dr a gtmen gerek 2,3 gun siüreklı ıstıfra ettgnde, ozamn serum takıyolar,

amin, allah sağsaglım kucagımıza almayı nasıp etsin canım, sevindim

evet ya çok tuhaf hafta sonu gidecem doktora bakalım

yaa ben bilmediğim için pazar günü düğünde ne hopladım zıpladım dolaplardan kaç gündür neler indirip kaldırıyorum var ya hele sucuk bir aydır her gün yiyorum çiğ köftede sık sık yapılmayacak herşeyi yapmışım Allahım korusun bundan sonra dikkat edecem

ufff folik asit hamilelikten önce başlanmıyormuydu

tebrikler mandalina01
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
darisi bana ve tüm isteyenlerin basina INSALLAH

Amin inşallah
ozaman bizim inanmamız normal hiç belirti yok

bencede canım, kişiden kısıye bebegın durumuna göre değisir, ilişki durumu verılecek haplar fılan, sonucta dr un bakıp soylemesı gerekır, bence kısa zamanda doktorada gıtmelısın mandalına

hafta sonu için randevu alacam akşam eve gidince işyerinde alamıyorum cumartesi bulursam sıra gidecem :))

Aminnn inşallah sağ salim sağlıklı alırsın bebişini kucağına o etrafın sözlerine bakışlarına illet oluyorum zaten ayna lazım onlara

az önce bir arkadaşımla görüştüm oda 2 aylıkmış bir hafta sonra görürsün bunaltıyı diyor senin gibi oda herkese göre değişir ama genelde bulanır dedi bunları söylemen iyi oldu şimdi yazdığınız her bilgiyi not alıyorum ki buradan dönüp bulmak zor olur yada unuturum diye sağolun kızlar

amin, allah sağsaglım kucagımıza almayı nasıp etsin canım, sevindim

Aminn herkese inşallah

yutisssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…