Meleğimi kaybettim

İnanır mısın bende nazar olduğunu düşünüyorum son ana kadar o kadar rahattım ki gezdim tozdum hiç sıkıntı yaşamadım odasını duzdum herseyi hazırdı bir kaç gun öncesi elbiselerini hazırladım yıkadım utuledim askıladım dolap süslerini kendim yaptım kapı susunu yaptım o kadar yani iki gün içinde olan oldu normal doğum için bekliyorduk sadece

Ben ilk eve geldim bol yürüdüm evde sanki hala hamile gibiydim karnım kocamandı çocuğun odası eşyalar onlar aklıma bile gelmedi perişan haldeydim göz pınarlarım kurudu ağlamaktan uzun zamanda odaya girmedim sonra ara ara girdim ve alıştım benim umut talham gitti ama içimdeki umudum duruyor hiç kaybetmedim .

Aynen öyle başkaları için önemli değil ki benim hep riskliydi. Kanamam olup duruyordu saolsun kayinvalidem o halde bana temizlik yaptırdı. Neymiş üstüme görüyormuşum yani adet oluyormuşum kanamm 2 ayda bir oluyordu. Bi de kaç paralık temizlik yaptı da benim yüzümden oldu falan dedi. Çok üzüldüm cam silmek hali silmek o halde hafife alıncak bi şey mi insallah vicdanı rahat değildir. Gerçi taktıkları yok tekrar olur nasılsa hesabı benim canım gitmis 2 gün ağladılar tamm

Rabbim hayırlı ömürler versin evladınıza. Insallah bizde sizin gibi o mutluluğu yaşarız. Ama içimizde hep korku var.. siz kaç ay sonra hamile kaldiniz
Amin çok sagolun. O korku maalesef geçmiyor kucağına alana kadar hatta aldıktan sonra da korku hafiflese de devam ediyor. Ben normal doğum yaptım şayet kanamam dursaydi hemen ilk adetten sonra korunmayacaktim ama kısmet 6 ay korundum. 3 ayımda hamile kaldım. Allahtan ümit kesilmez inşaallah sizlerde bu dünyada anne baba olmayı yaşayacaksınız ben inanıyorum sizde inancinizi kaybetmeyin. Sevgiler

Evet çok ağır. Ama her şey geçecek inşallah 2.5 ay oldu kaybedelı daha dün gibi ama inaniyorum her şey gececek insallah
bende 23 haftalikken erken dogumla oglumu kaybetmistim yuzu gozumun onunden gitmiyor cnmbenim.. simdide tekrar hamileyim ve her anim korkuyla geciyor ;(

Bende öyle o kadar dinç ve hareketli bir hamileydim ki herkes sasirirdi bana. Tüm kontrollerim herşey normaldi kontrole bir hafta önce gitmisim dusun. Doğum yapacağım gün evimde çok kalabalık bir misafir grubu vardı öncesi temizlik sonra hazırlık servis derken oldum yorgunluktan dusun doğum sancim başlamış ben aof sınavına girdim Dr um ihmalkardi. Geldm mı herseh ust işte geliyor. Sancidan oluyorum hemşire acı esiginiz dusuk agriniz çok yok demişti. Sonra şansına bir ebe geldi 7 cm açıklık ambulansla başka hastaneye. Amaann. Geçti çok sukur. Allah iyi Dr ve hastane ile karsilastirsin herkesi

bende 23 haftalikken erken dogumla oglumu kaybetmistim yuzu gozumun onunden gitmiyor cnmbenim.. simdide tekrar hamileyim ve her anim korkuyla geciyor ;(
Inşallah hiç bi sorun yaşamadan sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Stresten uzak durmaya çalış uzman bi doktora git En ufacık bi şey bile aklına takılma doktora sor

Offf offf arkadaşım ne desem boş. Ben doktora ısrarla benim tansiyonum yükseliyo dedim, 120/80 130/80 bunlar normal dedi. Dedim ki benim normal tansiyonum hep 9/6 10/6 olur, bu tansiyon bana yüksek, benim hiç 13/8 olmazdı. Benim normalim bu değil dedim. Gebelikte olur öyle dedi. Ödemim var elim ayağım heryerim şişti dedim. Hep Normal normal dedi. Herşeye normal dedi. Yani ne diyeyim, bariz doktor hatası diyemiyorum ama bende allaha havale ediyorum. Bilmiyorum başka doktora gitseydim bebeğim kurtulur muydu, takdir diyorum, bebeğimin nasibi o kadarmış diyorum ama allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Ertuğrul aktaş bana çok yakın, bende ona gitmeyi düşünüyorum. Sen memnun musun? Devam edecek misin onda?
Benim dediğim mehmet şimşek üniversitede olan, artık orda hasta bakmıyomuş, sadece asistan eğitimi yapıyomuş. Özelde hasta bakıyomuş, muayenesi 259 liraymış. O zaten riskli gebelik uzmanı, perinatalog. Bi de inanç hoca varmış riskli gebelik uzmanı. İşte insanın başına böyle iş gelince mecbur güvenilir doktor arıyor.

Offf offf allaha havale et canım, allah onun layığını versin. Bi daha sakın gitme temizliğe filan, sakın. Eşin ne diyo?

Vallahi bende nazar olduğunu düşünüyorum, çok rahat bi gebelik geçirdim ben, hep hareketliydim, her gün 10 kilometre yol yürüyodum, çok güzelleşmiştim inanır mısın? Öyle mutluydum ki. Son ana kadar çalıştım zaten. Misafir ağırladım evimin işini yaptım bebeğimin hazırlığını yaptım. hiç sırtım belim ağrımadı, hiç nefes darlığı olmadı. Ne bileyim öyle mutluydum öyle rahattım ki. Yani sonuçta biliyorum takdir, ecel diye bi şey var, bebeğimin ömrü yetseydi hiç bi şey olmazdı ama işte nazar değdi diyorum bende. Aynen iki gün içinde kaybettim bende oğlumu, herşey normal olan bebek 2 günde elimin arasından kayıp gitti. Çok okumak çok dua etmek lazım. Allaha emanet edip yavrularımızı bekliycez.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, canım benim. Bebeğini kucağına alınca bizlere de dua et olur mu?
etmemmi cnmbenim bizim acilarimizi ancak yasiyan bilir herkes gencsiniz yine olur diyordu... ama gelde o an sen benim kalbime sor .. bebegimi mezara koyarken icimin nasil yandigini bana sor... Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin insallah

Amiiinnnnn inşaallah. Allahım tüm kalbi yaralı annelerin sesini duysun, derdimize derman olsun, kucağımızı boş koymasın.

Ben kayinvalidemle yaşıyorum. Evler altli üstlü evim ayrı ama yeme içme beraber. Bi tek yatmaya iniyorum evime. Zor günler yaşadım ama gel de anlat onlara eşim savunuyor ezdirmiyor Allah razı olsun. Hamile kaldığım zaman evimden çıkmicam. Açıkça söyledi eşim benim karım artık hep riskli olacağı için strest yapmaması lazım kalkıp iş yapmaması lazım o yüzden o zaman ayrılırım diyor. Bakalm hayırlısı artık henüz bebek dusunmuyoruz

Allah eşinle muhabbetini bozmasın canım, iyice dinlen, kendini toparla. Zamanı geldiğinde rabbim evinin neşesini gönderir sana.

Allah eşinle muhabbetini bozmasın canım, iyice dinlen, kendini toparla. Zamanı geldiğinde rabbim evinin neşesini gönderir sana.

Allah eşinle muhabbetini bozmasın canım, iyice dinlen, kendini toparla. Zamanı geldiğinde rabbim evinin neşesini gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…