- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.981
günaydın herkeseUmutumut82 canım benim de aynı problem
gonalf istemedim bu ay çörek otu deniyorum bu ay
maddi olarak alamayacağım dedim
hiç kontrole gitmeyeceğim bat tarihim belli hayırlısı bakalım gün aşırı deneyeceğiz biz öyle karar aldık eşimle
Kıyamam yaaaAz kaldı sıcaklar bitiyo bende napam gözüm dışardaydım bugün eşim yine sinir etti beni bana inat evden gündüz çıkmadı akşama doğru çıktık ama bi işe yaramadı benim için
ben yazı çok seviyorum keşke kış gelmese ya kış çok uzun
Kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 10 gündür de progestan kullanıyorum kanama olmasin diye bata 9 gun kaldi cok heycanliyim dr hicbir sıkıntınız yok dedi hepimizin hakkinda hayırlısı olsun insallah
Kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 10 gündür de progestan kullanıyorum kanama olmasin diye bata 9 gun kaldi cok heycanliyim dr hicbir sıkıntınız yok dedi hepimizin hakkinda hayırlısı olsun insallah
Kizlar doktordan ciktim 15ml ve 12ml 9ml yumurtam varmis.ama 12ml olan pek sekilli degil muhtemelem 9ml de gelismicek.15ml olan yumurtam carsamba kontrol edilecek.1taneye raziyim.
Insallah canim benim büyüyorda catlamiyor. Allah yardimcimiz olsun.
Kuzum senin hiçbir ay yumurtaların çatlamıyormu? Ama adet görüyosun dimi Allah Allah çatlamayan yumurta nasıl adet oluyo
Senin test ne zaman boncukAmin inşâllah çifte bayram yaşarız hepimiz bu ay
Senin test ne zaman boncuk
Burdayim canim oğlan ancak uyudu. Bu saate kadar konustu. Okula yazdirdik cok heyecanli. Cantasini kapiya hazirladi koydu. Daha 1 ay var....
Bu aksam kızlar erkenden ortadan kaybolmus. Hepsinin yumurtlama zamani mi acaba.
Belki sıkı çalışmaları vardır
Sen sıranı savdin tabi beklemedesin. Bende yarin baslican calismalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?