Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim corekotuna dikkat et ben 2 sefer kullandim kist oldu. Carsambaya büyümezse 1 kutu daha al dedi ama 1075tl alamam diye düsünuyorum.simdiden kalbim yerinden cikacak gibi.carsambaya kadar nasil dayanicam

Kıyamam yaaa

Amin inşâllah çifte bayram yaşarız hepimiz bu ay

Amin inşâllah çifte bayram yaşarız hepimiz bu ay

Kizlar doktordan ciktim 15ml ve 12ml 9ml yumurtam varmis.ama 12ml olan pek sekilli degil muhtemelem 9ml de gelismicek.15ml olan yumurtam carsamba kontrol edilecek.1taneye raziyim.

Vay be milimlerini de ölçüyolar demek teknolojiye bak alttan mı görüyo kuzum doktor? Bunların hepsi büyümüyo zaten dimi bi tanesi çatlayacak boyut kaç olunca çatlıyomuş peki? Şekli de önemli demek

benibekleyin sen ovulasyon testi kullanmıyormusun canım? Yumurtlama günün belki sandığın günlerde olmuyodur innovita kullanıyorum tavsiye ederim hassas lh artışını hemen algılıyor
Benim adetlerim mesela 33-34-35-32 bu aralıklarda olduğu için yumurtlama günümü 18-21 gün arasında zannederdim ama 13-14.günde pik oldu

Kuzum senin hiçbir ay yumurtaların çatlamıyormu? Ama adet görüyosun dimi Allah Allah çatlamayan yumurta nasıl adet oluyo

Canim bazi aylar catlamiyor hatta catlatma ignesi oldugum ay bile catlamayabiliyor. Alttan bakiyorlar.

Burdayim canim oğlan ancak uyudu. Bu saate kadar konustu. Okula yazdirdik cok heyecanli. Cantasini kapiya hazirladi koydu. Daha 1 ay var. ...

Ayy ne güzel hayırlı olsun inşâllah
Nasıl heyecanlıdır şimdi bizde bi zamanlar öyleydik o kitaplar o yeni defterin kokusu kalemler çantalar nasıl heyecan verirdi ey gidi yıllar nasıl büyüdük ebeveyn olduk benim sıpamda bugün öğlen uyumadı o yüzden biraz erken yatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…