Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşaallah hayırlısıyla rastgelir kuzum o bebe o göbüşe girecek Allah'ın izniyle

Valla canim daha yumurtalar gelisti demedi doktor ama ben yarindan itibaren calismalara baslicam.
Salı sabah
Carsamba aksam
Persembe aksam
Cumartesi sabah.

H Habibesu 4 Eylül

Canım ben Cuma adet olurum bugün erken gebelik yaptım çıkmadı evde vardı merak ettim bi dahaki aya ben yumurtlamadan 40 saat önce bırakmıştım tutmamış hayırlısı

Hadi ya tüh nasip işte inşâllah önümüzdeki aya nasip olur bende geçen ay yumurtlamadan 3 gün önce denemiştim en son ama olmadı. Belkide spermlerin ömrü sandığımız kadar uzun değil... yani sen ovulasyonda çift çizgi çıkan günü değerlendirmedin öylemi o günden 1 gün önce mi olmuştu en son?

23-24 te pik yaptı iki gün 25 te çatladı ben 23 gecesini degerlendirdim dediğin gibi uzun ömürlü değilmiş demekki

Kızı olanlar takdik vermiyor ki erke isteyenler topigi aktif kız isteyenlerde kimseler yok kızçeleri olanlar nedir tüyolarRabbim bilir ya dua mı ediyorum bi dahaki aya test yapmadan takılacam kız erkek kabulüm sağlıklı nasip etsin Rabbim

23-24 te pik yaptı iki gün 25 te çatladı ben 23 gecesini degerlendirdim dediğin gibi uzun ömürlü değilmiş demekki

Çatladığını silikleşince anlıyosun dimi?
Hayırlısı olsun canım üzülme nasip vakti gelince olacak inşâllah...vardır bundada bir hayır önümüzdeki ay silikleştiği gündede değerlendirirsin. Nasipte kız varsa günün önemi yok zaten

Bende kuyruk sokumu kısmı sorunu var yaa. Normalde de iş yapınca hemen şişerdi. Gebe kalınca dah beter oldu. Yürüyemiyorum şuan

Tamda zamanına denk gelmiş kendini yorma kuzum ya yardım edecek birileri yokmu ? Ağır iş yapmaman lazım ama son 2 ayda zaten yeterince zorlanacaksın rahat uyuyamayacaksın. Bari bugünlerini dinlenerek geçir

Aynen akıntı gelince bide anlıyorum acelemiz yok hayırlı zaman da nasip olsun iki oğlum var şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…