Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oy oy ballim bende seni yeremmm
Hoşgelmişsen sefa getirmişsen bende dedim nerde kaldı bu kız bu arada oh ağzına sağlık sende iyiki varsın bak sen buraya gelince sayfa şenleniyo

Oy oy ballim bende seni yeremmm
Hoşgelmişsen sefa getirmişsen bende dedim nerde kaldı bu kız bu arada oh ağzına sağlık sende iyiki varsın bak sen buraya gelince sayfa şenleniyo
Oyy csnını yerimmmm ağzından bal akıyoo ball aynen kız arada böyle çirkefleşesim geliyorrr. Günlük hayatın hıncını alıyom

İyiyim sıcaklara mücadele sen nabıon boncuk

Az kaldı sıcaklar bitiyo bende napam gözüm dışardaydım bugün eşim yine sinir etti beni bana inat evden gündüz çıkmadı akşama doğru çıktık ama bi işe yaramadı benim için
ben yazı çok seviyorum keşke kış gelmese ya kış çok uzun

Günaydin kizlar mutlu sabahlar, yine geceyi uykusuz sabah ettim.cok stresliyim klomende kullandim daha önce ama bu gonal f igneleri huzursuzluk stres yapti bende. Saat 10gibi kontrolüm var.dua edin ne olur yumurtam gelismis olsun. Artik maddi manevi cok yiprandik. Sadece ilaclar 1100tl tuttu.Sol kasigim agriyor sagda agri falan yok.soldakilerin sekli bozuktu insallah gecen ayki gibi kist olmamistir.

Yok canimya stres yaptikca uyuyamadim, uyuyamadikça stres yaptim . en iyisi kasarli bir gözleme yapip yiyim dedim. Belki gece gece agirlik yaparda uyurum.
Bu demek oluyorki zayıfızzz kuzumm üzülme rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah bugün güzel şeyler duyyy

Kizlar doktordan ciktim 15ml ve 12ml 9ml yumurtam varmis.ama 12ml olan pek sekilli degil muhtemelem 9ml de gelismicek.15ml olan yumurtam carsamba kontrol edilecek.1taneye raziyim.
Anlamıyom ben bu yımırta işlerinden ya. İyi mi kötü mü bı

Anlamıyom ben bu yımırta işlerinden ya. İyi mi kötü mü bı

Canim catlatilabilir yumurta 17ml_22ml arasiymis. Günde ortalama 1ml 1.5ml büyüdügü düsünülürse carsambaya 15ml olan büyür digerleri cöp olur. Birtanede yeter yeterki büyüsün

Canim catlatilabilir yumurta 17ml_22ml arasiymis. Günde ortalama 1ml 1.5ml büyüdügü düsünülürse carsambaya 15ml olan büyür digerleri cöp olur. Birtanede yeter yeterki büyüsün
Hadi bakalım inşallah o zaman bebeğimm ya bekleyişin hayırla sonuçlandın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…