- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.961
Çiçeklerimmmm böceklerimmmm. Canlarım ballarımmm kaymaklarımmmm ben geldimmmm. @ReyhanHatun93fer_nur hepiciniziii seviyorummm. Mavi Boncugumm bebeğiiimmm boncuğummmm seni yerimmm evet tüm mesajlarınızı okudummm sizleriii çooook seviyorum. Umutumut82 bebeğiimmmmm çok tatlı bi kız diyen ağzını yiriiimmmm seninnn. Ama beni harcıyorlar işte. Ama bu defa kendim ettim kendim buldum çenemi tutamadımm hepiniz iyikiii varsınızzz. Etiket unuttuğum varsa affola ❤❤
Oyy csnını yerimmmm ağzından bal akıyoo ballOy oy ballim bende seni yeremmm
Hoşgelmişsen sefa getirmişsen bende dedim nerde kaldı bu kız bu arada oh ağzına sağlıksende iyiki varsın bak sen buraya gelince sayfa şenleniyo
İyiyim sıcaklara mücadele sen nabıon boncuk
Uyuyamadın mı dahaaa
Bu demek oluyorki zayıfızzzYok canimya stres yaptikca uyuyamadim, uyuyamadikça stres yaptim .en iyisi kasarli bir gözleme yapip yiyim dedim. Belki gece gece agirlik yaparda uyurum.
Bu demek oluyorki zayıfızzzkuzumm üzülme rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah bugün güzel şeyler duyyy
Dalga mı geçtin kız anlamadımHele benöyle zayifimki kendimi aynada göremiyorum
Dalga mı geçtin kız anlamadım
Anlamıyom ben bu yımırta işlerinden ya. İyi mi kötü mü bıKizlar doktordan ciktim 15ml ve 12ml 9ml yumurtam varmis.ama 12ml olan pek sekilli degil muhtemelem 9ml de gelismicek.15ml olan yumurtam carsamba kontrol edilecek.1taneye raziyim.
Günaydın kuzuugünaydınlar
Anlamıyom ben bu yımırta işlerinden ya. İyi mi kötü mü bı
Hadi bakalım inşallah o zaman bebeğimm ya bekleyişin hayırla sonuçlandın inşallahCanim catlatilabilir yumurta 17ml_22ml arasiymis. Günde ortalama 1ml 1.5ml büyüdügü düsünülürse carsambaya 15ml olan büyür digerleri cöp olur. Birtanede yeter yeterki büyüsün
Hadi bakalım inşallah o zaman bebeğimm ya bekleyişin hayırla sonuçlandın inşallah
Amin kuzum cümlemizindeInsallah canim benim büyüyorda catlamiyor. Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?