Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaa bende o soruyu 3 cicek annesi 'a sormuştum onun 3 tane kızı varya ama hatırlamadığını söyledi. Burdaki hamiş arkadaşlarında bi kısmının kızı olacak bide onlara soralım kıızzzzz hatun Hayhatun bak hele buraya sen tüyo ver bari amin valla en önemlisi sağlık ...bende onu diliyorum özellikle kürtaj olduktan sonra sağlıktan önemli hiçbişeyin olmadığını daha iyi anladım yeterki olsunda sağlıklı hayırlı olsun☹

Aynen akıntı gelince bide anlıyorum acelemiz yok hayırlı zaman da nasip olsun iki oğlum var şükür

Çok şükür canım Allah bağışlasın 2 yavrun var en azından bin şükür burda tek çocuk sahibi bile olamayan o kadar insan varki...
Rabbim bütün olmayanlara tattırsın
Hiç olmaması en zoru

Tamda zamanına denk gelmiş kendini yorma kuzum ya yardım edecek birileri yokmu ? Ağır iş yapmaman lazım ama son 2 ayda zaten yeterince zorlanacaksın rahat uyuyamayacaksın. Bari bugünlerini dinlenerek geçir

Ağır iş yapmadım ama ortalıkta dolanmak, dökülen boyayı silmek, yürüyüş halinde olmak bile İnan bu rahatsızlığım için yetiyo yoksa eşim bir şey yaptırmıyor. En basiti mutfakta yemek yap bulaşık yıka yine şişiyo

Ev sobalı olunca mecbur yaptık, bebiş gelmeden

ALLAH işlerini kolaylaştırsın hele son aylarda çok çok kolaylık versin

Kong is a

Kizlar ben biraz usttum galba ya bogazlar sis basim agriyo burnum akiyo cok halsizim batada 2 gun var fena yani sansima bakin dun yatarken sabaha iyi olurum ins dedm ama daha fena uyandim

Ay geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin☹
Yinede ilaç içme her ihtimale karşı...
Hakiki bal varsa azıcık tarçın biraz karabiber ek yut kaşıkla yut üstüne hemen su içme. Bol limonlu zencefilli ıhlamur çok iyi gelir. Yiyebiliyosan acı ye pulbiberli bol limonlu çorba iç bunları yap bak kısa sürede nasıl toparlıyosun inşâllah Soğukta mı kaldın niye bu kadar üşüttün?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…