- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.021
Kızı olanlar takdik vermiyor ki erke isteyenler topigi aktif kız isteyenlerde kimseler yok kızçeleri olanlar nedir tüyolarRabbim bilir ya dua mı ediyorum bi dahaki aya test yapmadan takılacam kız erkek kabulüm sağlıklı nasip etsin Rabbim
Aynen akıntı gelince bide anlıyorum acelemiz yok hayırlı zaman da nasip olsun iki oğlum var şükür
Tamda zamanına denk gelmişkendini yorma kuzum ya yardım edecek birileri yokmu ? Ağır iş yapmaman lazım ama son 2 ayda zaten yeterince zorlanacaksın rahat uyuyamayacaksın. Bari bugünlerini dinlenerek geçir
Aynen canım çok şükür Rabbim her isteyen kardeşime nasip etsinÇok şükür canım Allah bağışlasın 2 yavrun var en azından bin şükürburda tek çocuk sahibi bile olamayan o kadar insan varki...
Rabbim bütün olmayanlara tattırsın
Hiç olmaması en zoru
Ağır iş yapmadım ama ortalıkta dolanmak, dökülen boyayı silmek, yürüyüş halinde olmak bile İnan bu rahatsızlığım için yetiyoyoksa eşim bir şey yaptırmıyor. En basiti mutfakta yemek yap bulaşık yıka yine şişiyo
Ev sobalı olunca mecbur yaptık, bebiş gelmeden
Burdayızzzz canımmmm
Kong is aarkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?
ALLAH işlerini kolaylaştırsınhele son aylarda çok çok kolaylık versin
Canım günaydın buralardayım bugün kontrolümüz var erkenden kalktım
Günaydınnnnlarrrrr. Hayırlı huzurlu mutlu bereketli sabahlarınız olsun bayanlarr. Boncuğum ben uyumuştum etiket ettiğin vakit
Canim bayram temizligiyle ugrasiyorum arada girip okuyorum. Sen nasilsin var mi bi gelisme
Canim bayram temizligiyle ugrasiyorum arada girip okuyorum. Sen nasilsin var mi bi gelisme
Geçmiş olsun kuzu. Nane limon falan iç bariKizlar ben biraz usttum galba ya bogazlar sis basim agriyo burnum akiyo cok halsizim batada 2 gun varfena yani sansima bakin dun yatarken sabaha iyi olurum ins dedm ama daha fena uyandim
Ohh sağlıklıca ilerlesin inşallah minişKontrolden geldik çok şükür bebeğimiz iyi cinsiyet için 14. Haftada öğrenebiliriz daha erken dedi.
Kizlar ben biraz usttum galba ya bogazlar sis basim agriyo burnum akiyo cok halsizim batada 2 gun varfena yani sansima bakin dun yatarken sabaha iyi olurum ins dedm ama daha fena uyandim
Saglik olsun canom.Kolay gelsin cano şükür iyiyim bende aynı bildiğin gibi:) elektrikler gitti yav hazırlıksız yakalandım işim gücüm kaldı şarjımda bitiyor
Usg görüntüsünü atsana Canım tahmin edelim cinsiyetiniKontrolden geldik çok şükür bebeğimiz iyi cinsiyet için 14. Haftada öğrenebiliriz daha erken dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?