Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çiçeklerimmmm böceklerimmmm. Canlarım ballarımmm kaymaklarımmmm ben geldimmmm. Hayhatun fer_nur hepiciniziii seviyorummm. Mavi Boncugumm bebeğiiimmm boncuğummmm seni yerimmm evet tüm mesajlarınızı okudummm sizleriii çooook seviyorum. Umutumut82 bebeğiimmmmm çok tatlı bi kız diyen ağzını yiriiimmmm seninnn. Ama beni harcıyorlar işte. Ama bu defa kendim ettim kendim buldum çenemi tutamadımm hepiniz iyikiii varsınızzz. Etiket unuttuğum varsa affola ❤❤

Oooo hoş geldin canim... arada stres atmak iyidir. Benimde bir tık noktam vardir o geldimi kendimi kaybediyorum.ama arayi sogutma fazla

sonunda regl olabilmiş yarın çörek otuna başlayacak kankini unutmuşsun kür hazırlıyorum şu an bakalım

kürklüm seni harciyolar valla ama ben seni bedavadan sorumluluğunu başkasina devredecem başedemiyorum senle 1 haftada 2 gun banlandin dusundumde ben sana bakamiyorum

Oooo hoş geldin canim... arada stres atmak iyidir. Benimde bir tık noktam vardir o geldimi kendimi kaybediyorum.ama arayi sogutma fazla
valla her ban 2 şer 2 şer katlanıyor. Günlük hayatta sinir stres birikiyor reel de çatamayınca burda çatıyorum bende. Azcık geçiyor hırsım
sonunda regl olabilmiş yarın çörek otuna başlayacak kankini unutmuşsun kür hazırlıyorum şu an bakalım
Vay gadalarını alarımmm senin. Sonunda yahuuuu. inşallah çörekotu bebişi bekliyorum sendrnnn kuzuuuu

kürklüm seni harciyolar valla ama ben seni bedavadan sorumluluğunu başkasina devredecem başedemiyorum senle 1 haftada 2 gun banlandin dusundumde ben sana bakamiyorum
Aynen kız sen oğlundan ötürü bana tam vakit ayıramıyorsun. Ama bu defa bile isteme banlandım. Canım sağolsun

Hosgeldin Madonnacım gözümün önünde dur artık

Hosgeldin Madonnacım gözümün önünde dur artık
tamam abbaaa artık başka yerlere yazmayacamm
inşallah kuzum kahve falımda leylek çıktı bugün
kız bu leylek yol mu bebek mi
Devren kürklü devredilebilr acil
ama ayıp ediyon artık bu topikten başka yere yazmayacammm
Kizlar iyi geceler ben yatiyorum. Sabah kontrolüm var ve cok stresliyim. Belki uyursam zaman daha çabuk geçer .belirsizlikten hic hoslanmiyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzucum senin için dua edicem

tamam abbaaa artık başka yerlere yazmayacamm
kız bu leylek yol mu bebek mi
ama ayıp ediyon artık bu topikten başka yere yazmayacammm

Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzucum senin için dua edicem

Sagol kuzummm dönüp duruyorum yatakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…