- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.941
Çiçeklerimmmm böceklerimmmm. Canlarım ballarımmm kaymaklarımmmm ben geldimmmm.Hayhatun fer_nur hepiciniziii seviyorummm. Mavi Boncugumm bebeğiiimmm boncuğummmm seni yerimmm evet tüm mesajlarınızı okudummm sizleriii çooook seviyorum. Umutumut82 bebeğiimmmmm çok tatlı bi kız diyen ağzını yiriiimmmm seninnn. Ama beni harcıyorlar işte. Ama bu defa kendim ettim kendim buldum çenemi tutamadımm hepiniz iyikiii varsınızzz. Etiket unuttuğum varsa affola ❤❤
sonunda regl olabilmiş yarın çörek otuna başlayacak kankini unutmuşsunÇiçeklerimmmm böceklerimmmm. Canlarım ballarımmm kaymaklarımmmm ben geldimmmm.Hayhatun fer_nur hepiciniziii seviyorummm. Mavi Boncugumm bebeğiiimmm boncuğummmm seni yerimmm evet tüm mesajlarınızı okudummm sizleriii çooook seviyorum. Umutumut82 bebeğiimmmmm çok tatlı bi kız diyen ağzını yiriiimmmm seninnn. Ama beni harcıyorlar işte. Ama bu defa kendim ettim kendim buldum çenemi tutamadımm hepiniz iyikiii varsınızzz. Etiket unuttuğum varsa affola ❤❤
kürklüm seni harciyolar valla ama ben seni bedavadan sorumluluğunu başkasina devredecem başedemiyorum senle 1 haftada 2 gun banlandin dusundumde ben sana bakamiyorumÇiçeklerimmmm böceklerimmmm. Canlarım ballarımmm kaymaklarımmmm ben geldimmmm.Hayhatun fer_nur hepiciniziii seviyorummm. Mavi Boncugumm bebeğiiimmm boncuğummmm seni yerimmm evet tüm mesajlarınızı okudummm sizleriii çooook seviyorum. Umutumut82 bebeğiimmmmm çok tatlı bi kız diyen ağzını yiriiimmmm seninnn. Ama beni harcıyorlar işte. Ama bu defa kendim ettim kendim buldum çenemi tutamadımm hepiniz iyikiii varsınızzz. Etiket unuttuğum varsa affola ❤❤
valla her ban 2 şer 2 şer katlanıyor. Günlük hayatta sinir stres birikiyor reel de çatamayınca burda çatıyorum bende. Azcık geçiyor hırsımOooo hoş geldin canim... arada stres atmak iyidir. Benimde bir tık noktam vardir o geldimi kendimi kaybediyorum.ama arayi sogutma fazla
Vay gadalarını alarımmm senin. Sonunda yahuuuu.sonunda regl olabilmiş yarın çörek otuna başlayacak kankini unutmuşsunkür hazırlıyorum şu an bakalım
Aynen kız sen oğlundan ötürü bana tam vakit ayıramıyorsun. Ama bu defa bile isteme banlandım. Canım sağolsunkürklüm seni harciyolar valla ama ben seni bedavadan sorumluluğunu başkasina devredecem başedemiyorum senle 1 haftada 2 gun banlandin dusundumde ben sana bakamiyorum
İyiyim sıcaklara mücadele sen nabıon boncuk
Hosgeldin Madonnacım gözümün önünde dur artıkÇiçeklerimmmm böceklerimmmm. Canlarım ballarımmm kaymaklarımmmm ben geldimmmm.Hayhatun fer_nur hepiciniziii seviyorummm. Mavi Boncugumm bebeğiiimmm boncuğummmm seni yerimmm evet tüm mesajlarınızı okudummm sizleriii çooook seviyorum. Umutumut82 bebeğiimmmmm çok tatlı bi kız diyen ağzını yiriiimmmm seninnn. Ama beni harcıyorlar işte. Ama bu defa kendim ettim kendim buldum çenemi tutamadımm hepiniz iyikiii varsınızzz. Etiket unuttuğum varsa affola ❤❤
inşallah kuzum kahve falımda leylek çıktı bugünVay gadalarını alarımmm senin. Sonunda yahuuuu.inşallah çörekotu bebişi bekliyorum sendrnnn kuzuuuu
Devren kürklü devredilebilr acilAynen kız sen oğlundan ötürü bana tam vakit ayıramıyorsun. Ama bu defa bile isteme banlandım. Canım sağolsun
Vermeyizzzz kız madonnamızııDevren kürklü devredilebilr acil
inşallah kuzum kahve falımda leylek çıktı bugün
tamam abbaaaHosgeldin Madonnacım gözümün önünde dur artık
kız bu leylek yol mu bebek miinşallah kuzum kahve falımda leylek çıktı bugün
ama ayıp ediyonDevren kürklü devredilebilr acil
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzucumKizlar iyi geceler ben yatiyorum. Sabah kontrolüm var ve cok stresliyim. Belki uyursam zaman daha çabuk geçer.belirsizlikten hic hoslanmiyorum
İyi olur kal bizimletamam abbaaaartık başka yerlere yazmayacamm
kız bu leylek yol mu bebek mi
ama ayıp ediyonartık bu topikten başka yere yazmayacammm
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzucumsenin için dua edicem
tamam abbaaaartık başka yerlere yazmayacamm
kız bu leylek yol mu bebek mi
ama ayıp ediyonartık bu topikten başka yere yazmayacammm
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzucumsenin için dua edicem
Uyuyamadın mı dahaaaSagol kuzummm dönüp duruyorum yatakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?