- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.041
Kontrolden geldik çok şükür bebeğimiz iyi cinsiyet için 14. Haftada öğrenebiliriz daha erken dedi.
Ay geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin☹
Yinede ilaç içme her ihtimale karşı...
Hakiki bal varsa azıcık tarçın biraz karabiber ek yut kaşıkla yut üstüne hemen su içme. Bol limonlu zencefilli ıhlamur çok iyi gelir. Yiyebiliyosan acı ye pulbiberli bol limonlu çorba iç bunları yap bak kısa sürede nasıl toparlıyosun inşâllah♥ Soğukta mı kaldın niye bu kadar üşüttün?
kürklü kürklü kürklüOhh sağlıklıca ilerlesin inşallah miniş
Canım canım canımkürklü kürklü kürklü
Aminn canım inşallahOhh sağlıklıca ilerlesin inşallah miniş
Amin canım benim İnşallah hayırlısıSağlıkla büyüsün inşâllah oğlun olur
Canım USG de sadece baş vücut ve bacaklar gözüküyor hiçbir şey gözükmüyor ondan atmadım doktor hiç belli değil cinsiyet dedi.Usg görüntüsünü atsana Canım tahmin edelim cinsiyetini
Gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun madem CanımCanım USG de sadece baş vücut ve bacaklar gözüküyor hiçbir şey gözükmüyor ondan atmadım doktor hiç belli değil cinsiyet dedi.
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinGönlündeki hayırlısıyla nasip olsun madem Canım
Nasip canımKızı olanlar takdik vermiyor ki erke isteyenler topigi aktif kız isteyenlerde kimseler yok kızçeleri olanlar nedir tüyolarRabbim bilir ya dua mı ediyorum bi dahaki aya test yapmadan takılacam kız erkek kabulüm sağlıklı nasip etsin Rabbim
hahaha bebişim biz bugünden itibaren gün aşırı hep deneyeceğiz o yüzden yumurtlamaya bakmayacağım. yumurtalarım büyüdü mü diye de baktırmayacağım.benibekleyin sen ovulasyon testi kullanmıyormusun canım? Yumurtlama günün belki sandığın günlerde olmuyodur innovita kullanıyorum tavsiye ederim hassas lh artışını hemen algılıyor
Benim adetlerim mesela 33-34-35-32 bu aralıklarda olduğu için yumurtlama günümü 18-21 gün arasında zannederdim ama 13-14.günde pik oldu
Bende öle yapmiştimhahaha bebişim biz bugünden itibaren gün aşırı hep deneyeceğiz o yüzden yumurtlamaya bakmayacağım. yumurtalarım büyüdü mü diye de baktırmayacağım.
her daim döllenecek sperm tutacağız içindeçatlarsa garanti olsun
bat 30 ağustos olduuu
Buyurunnnnnkızlarrrrr
hahaha bebişim biz bugünden itibaren gün aşırı hep deneyeceğiz o yüzden yumurtlamaya bakmayacağım. yumurtalarım büyüdü mü diye de baktırmayacağım.
her daim döllenecek sperm tutacağız içindeçatlarsa garanti olsun
bat 30 ağustos olduuu
Bende öle yapmiştim
İyi olmaya çalışıyorum canım. Allah razı olsun❤❤❤
Sen nasılsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?