- 24 Nisan 2019
- 97
- 76
- 38
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.061
Ayy Boncuk merhaba, ve diğer tüm kızlar
Aynen öle yaptım canım iki günde bir düzenli ilişki ovulasyon takibi yapmadık doktorun daha iyi olacağını söyledi oldu da Allaha sükürHatuncum sen günaşırı adet gününe kadar mı denedin?
Merhaba kızlar ben genellikle aşılama grubunda takılıyorum burada da sormak isterim.
Sağ tüpüm tıkalı ve şişme gördüler doktorlar tüpü almak istiyor böylece spermler sadece sola gideceklermiş hem de sağ tüpteki sıvı embriyoya zarar verip düşüğe neden olabiliyormuş çok kararsızım ama sanırım sağ tüpümü aldıracağım sizce aldırmalı mıyım?
Ayy Boncuk merhaba, ve diğer tüm kızlarBen biraz koşturmacalıydı. Bayram temizliği idi, kış hazırlıkları idi. Detaylı okuyamasam da aslında her gün girip bildirimlere baktım ama yazdığının bildirimi gelmemiş canım ya. Birde bu ay kendimi hayallere kaptırıp üzmek istemediğim için elimden geldiğince tutuyorum kendimi çünkü hafif yine düşünmeye başladım, yok göğüslerim mi şişti yok göğsümde damarlar iyice belli oldu sanki, beyaz akintim da var Bu ay bugün ve degerlendiremedigim 1 günüm var gün aşırı sisteminde bakalım... Sen nasılsın nasıl gidiyor
Merhaba kızlar ben genellikle aşılama grubunda takılıyorum burada da sormak isterim.
Sağ tüpüm tıkalı ve şişme gördüler doktorlar tüpü almak istiyor böylece spermler sadece sola gideceklermiş hem de sağ tüpteki sıvı embriyoya zarar verip düşüğe neden olabiliyormuş çok kararsızım ama sanırım sağ tüpümü aldıracağım sizce aldırmalı mıyım?
Ay evet ya gün aşırı çok yoruyor ciddenİnşâllah müjdeli haberini alırsın canım
Ya ben yumurtlama dönemimde düzenli denedim bittikten sonra birkaç gün daha devam ettim ama yoruldum daha denemiyorum nasip artıkama zaten şuan yumurtlamam yok olsaydı bi işaret olurdu ovulasyondada silik hep
Ay evet ya gün aşırı çok yoruyor cidden
Slm kizlar simdi doktordan ciktim sagda 2 yumurtam varmis 1 tanesi 18.5ml1tanesi 15ml .solda 12ml ama gelismez dedi..yarin tekrar kontrole cagirdi.bugün yine gonalf 150ml vurulcam.bu demek oluyorki yeni ilac alicam 650tl.. ... insallah 15ml olanda gelisirde 2 yumurtayla belki sansim cogalir. Bu arada asilamadan vargectim.1500tl bulamam. Ancak yeni ilaci alabilirim bugün.
Aynen öle yaptım canım iki günde bir düzenli ilişki ovulasyon takibi yapmadık doktorun daha iyi olacağını söyledi oldu da Allaha sükür
Ay canım benim Allah kolaylık versin
Maddiyatda önemli bunlara para mı dayanır
İnşaallah işe yarar yapeki o gelişmeyen yumurtalar ne oluyomuş
Canim ben birkeresinde sordum cop dedi doktor.ama bu forumda bir arkadas gelisen yumurtasiyla hamile kaldiktan 1hafta sonra kücuk olan yumurtasida döllenmis.ikizleri vardi. Doktor persembe cumartesi iliski versede ben
Sali
Persembe
Cuma
Pazar
Salı degerlendircem. Gerisi rabbime kalmis.
Adetten bir gün sonra bir sonraki adete Bi hafta kalana dek denedik :)Yani adetine 1 hafta falan kala da denedin ama ovulasyon kullanmadın tabi yumurtlama zamanını bilemezdin. Ay ben o kadar uzun deneyemedim
yumurtlama zamanım geçti zaten testte yine pik görürsem anca öyle denerim
Adetten bir gün sonra bir sonraki adete Bi hafta kalana dek denedik :)
Enfeksiyon mu bilmem ama 8 yaşındayken apandisit ameliyatı olmuştum belki onun da etkisi olmuş olabilir sonuçta sağ tarafımda. Hsg de tıkalı kanal açılıyor benimkinde şişme var yani tüp şişmiş. İnşallah en doğru kararı veririmALLAH en hayırlı kararı vermeni nasip etsin
Bence uzman başka bir doktora daha git hatta en az 3 ayrı kişi görsün eğer onlarda aynı şeyi söylerlerse yapacak bişey yok ama hsg'de açılması lazım aslında yaptırdınmı onu? Bide neden öyle olmuş enfeksiyon falanmı vardı
Aynen kuzum sen daha sık dene tedbir bizden takdir Allah'tan....o küçük olan yumurtalar kendiliğinden yok oluyo o zaman birikemeyeceğine göre
Rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsin
Teşekkürler canım aynen başkalarına da sorayımCanim böyle durumlarda en az 2 3 doktorun görüsünü alip haraket et. Rabbim yardimcin olsun.
Enfeksiyon mu bilmem ama 8 yaşındayken apandisit ameliyatı olmuştum belki onun da etkisi olmuş olabilir sonuçta sağ tarafımda. Hsg de tıkalı kanal açılıyor benimkinde şişme var yani tüp şişmiş. İnşallah en doğru kararı veririm
Amin canım inşallahALLAH yardımcın olsun kardeşim inşâllah hayırla sonuçlanır durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?