Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy Boncuk merhaba, ve diğer tüm kızlar Ben biraz koşturmacalıydı. Bayram temizliği idi, kış hazırlıkları idi. Detaylı okuyamasam da aslında her gün girip bildirimlere baktım ama yazdığının bildirimi gelmemiş canım ya. Birde bu ay kendimi hayallere kaptırıp üzmek istemediğim için elimden geldiğince tutuyorum kendimi çünkü hafif yine düşünmeye başladım, yok göğüslerim mi şişti yok göğsümde damarlar iyice belli oldu sanki, beyaz akintim da var Bu ay bugün ve degerlendiremedigim 1 günüm var gün aşırı sisteminde bakalım... Sen nasılsın nasıl gidiyor

Merhaba kızlar ben genellikle aşılama grubunda takılıyorum burada da sormak isterim.
Sağ tüpüm tıkalı ve şişme gördüler doktorlar tüpü almak istiyor böylece spermler sadece sola gideceklermiş hem de sağ tüpteki sıvı embriyoya zarar verip düşüğe neden olabiliyormuş çok kararsızım ama sanırım sağ tüpümü aldıracağım sizce aldırmalı mıyım?

ALLAH en hayırlı kararı vermeni nasip etsin
Bence uzman başka bir doktora daha git hatta en az 3 ayrı kişi görsün eğer onlarda aynı şeyi söylerlerse yapacak bişey yok ama hsg'de açılması lazım aslında yaptırdınmı onu? Bide neden öyle olmuş enfeksiyon falanmı vardı

İnşâllah müjdeli haberini alırsın canım
Ya ben yumurtlama dönemimde düzenli denedim bittikten sonra birkaç gün daha devam ettim ama yoruldum daha denemiyorum nasip artık ama zaten şuan yumurtlamam yok olsaydı bi işaret olurdu ovulasyondada silik hep

Canim böyle durumlarda en az 2 3 doktorun görüsünü alip haraket et. Rabbim yardimcin olsun.

Ay evet ya gün aşırı çok yoruyor cidden

Slm kizlar simdi doktordan ciktim sagda 2 yumurtam varmis 1 tanesi 18.5ml 1tanesi 15ml .solda 12ml ama gelismez dedi..yarin tekrar kontrole cagirdi.bugün yine gonalf 150ml vurulcam.bu demek oluyorki yeni ilac alicam 650tl.. ... insallah 15ml olanda gelisirde 2 yumurtayla belki sansim cogalir. Bu arada asilamadan vargectim.1500tl bulamam. Ancak yeni ilaci alabilirim bugün.

Ay canım benim Allah kolaylık versin
Maddiyatda önemli bunlara para mı dayanır
İnşaallah işe yarar ya peki o gelişmeyen yumurtalar ne oluyomuş

Aynen öle yaptım canım iki günde bir düzenli ilişki ovulasyon takibi yapmadık doktorun daha iyi olacağını söyledi oldu da Allaha sükür

Yani adetine 1 hafta falan kala da denedin ama ovulasyon kullanmadın tabi yumurtlama zamanını bilemezdin. Ay ben o kadar uzun deneyemedim
yumurtlama zamanım geçti zaten testte yine pik görürsem anca öyle denerim

Ay canım benim Allah kolaylık versin
Maddiyatda önemli bunlara para mı dayanır
İnşaallah işe yarar ya peki o gelişmeyen yumurtalar ne oluyomuş

Canim ben birkeresinde sordum cop dedi doktor.ama bu forumda bir arkadas gelisen yumurtasiyla hamile kaldiktan 1hafta sonra kücuk olan yumurtasida döllenmis.ikizleri vardi. Doktor persembe cumartesi iliski versede ben
Sali
Persembe
Cuma
Pazar
Salı degerlendircem. Gerisi rabbime kalmis.

Aynen kuzum sen daha sık dene tedbir bizden takdir Allah'tan....o küçük olan yumurtalar kendiliğinden yok oluyo o zaman birikemeyeceğine göre
Rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsin

Yani adetine 1 hafta falan kala da denedin ama ovulasyon kullanmadın tabi yumurtlama zamanını bilemezdin. Ay ben o kadar uzun deneyemedim
yumurtlama zamanım geçti zaten testte yine pik görürsem anca öyle denerim
Adetten bir gün sonra bir sonraki adete Bi hafta kalana dek denedik :)

Enfeksiyon mu bilmem ama 8 yaşındayken apandisit ameliyatı olmuştum belki onun da etkisi olmuş olabilir sonuçta sağ tarafımda. Hsg de tıkalı kanal açılıyor benimkinde şişme var yani tüp şişmiş. İnşallah en doğru kararı veririm

Aynen kuzum sen daha sık dene tedbir bizden takdir Allah'tan....o küçük olan yumurtalar kendiliğinden yok oluyo o zaman birikemeyeceğine göre
Rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsin

Canim bazi doktorlar sönüp kayboluyor diyor. Ben yinede herdurumu degerlendiricem. Rabbim affetsin esimden gizli aldim gonalf leri kenarda biraz birikmisim vardi birkismiyla 2kez asilama yaptirmistim.kalanida bu ay tükettim.

ALLAH yardımcın olsun kardeşim inşâllah hayırla sonuçlanır durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…