Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bazi doktorlar sönüp kayboluyor diyor. Ben yinede herdurumu degerlendiricem. Rabbim affetsin esimden gizli aldim gonalf leri kenarda biraz birikmisim vardi birkismiyla 2kez asilama yaptirmistim.kalanida bu ay tükettim.

Rabbim çabalarının karşılığını verecek inşâllah ben inanıyorum eşler bazen bizi anlamıyolar onlar bizim gibi hissedemezler tabi bizdeki içgüdü onlarda yok

Kızlaaarrrr napıyonuzzzz. fer_nur hele sen hiç sesin çıkmıyorrr S SiriusBlackK bizi unuttu. Monaezop dan ses yok. @guzelgunler2019 hepten terk etti burayı. @Eneaciz cimmm nasıl oldun daha iyi misin, evin işleri bitti mi?? Lostinparadise senden de ses yok. Mavi Boncugumm bi sen varsın yaşam belirtisi gösteren. hayaksii sende gözükmüyonnn.

Hay Allah'da seni güldürsün yavrum doğru söyledin ama çok doğru bi analiz yaptın
Sen gitme bari terketme beni inşâllah ileriki aylarda hamile kaldıktan sonrada gitme emi bi mazereti olanlar dışında hamişlerimizin çoğundanda ses çıkmıyo
Aktif olan en çok reyhan hatunumuz var Hayhatun bide bazen Eneaciz ile sukufenazz yazıyo. Balarisi banlanmış döner umarım Hayal Kocak da internete giremiyodu diğerleri ortada yok

Aynen bende balarasını etiket yapamadım kızz. Ay kız olurmu, hele hamiş olayım doğurayım o zaman bile soracak bissürü sorum var benim. Terk eder miyim heçç aynen kimsecikler yazmıyor

Aynen bende balarasını etiket yapamadım kızz. Ay kız olurmu, hele hamiş olayım doğurayım o zaman bile soracak bissürü sorum var benim. Terk eder miyim heçç aynen kimsecikler yazmıyor

Ben o listeye süs olsun diye yazmadım sonuçta kimsenin adını biraz daha zaman geçip yazmazlarsa veya sürekli başka topiclerde yazan olursa onları da listeden çıkarıcam kim nereye istiyorsa oraya yazsın o zaman bizim listeyi işgal etmesin

Kızdırmayın haaa boncuğumuuuu

Bende buralardayım kızımdan fırsat kaldıkça girmeye çalışıyorum. Yorucu oluyor peşinden koşuyorum devamlı. Birde karnımdaki kuzu var tabi. Mide bulantım çok fazla. Canları sağolsun kuzuların. Elimden geldiğince yazmaya çalışırım

Ayy tabi ya daha küçük..Allah kolaylık versin tatlım ya mevsimi olsa ayva ye derdim o bastırıyo bulantıyı bak zencefil de azaltıyomuş
Sen ovulasyon kullanmadın dimi peki adetinin kaçıncı günlerini değerlendirmiştin?

Amin canım benim. Ovülasyon kullanmadım. O ay içinde iki gün değerlendirmiştik sadece. Yanlış hatırlamıyorsam adetin 9. ve 11. günleriydi.

Ayyy bizler ne vakit böyle bebelerimizden fırsat bulamayacağız aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…