- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.081
Canim bazi doktorlar sönüp kayboluyor diyor. Ben yinede herdurumu degerlendiricem. Rabbim affetsin esimden gizli aldim gonalf leri kenarda biraz birikmisim vardi birkismiyla 2kez asilama yaptirmistim.kalanida bu ay tükettim.
Rabbim çabalarının karşılığını verecek inşâllah ben inanıyorumeşler bazen bizi anlamıyolar onlar bizim gibi hissedemezler tabi bizdeki içgüdü onlarda yok
Al benden de o kadar yaa. Neyse inşallah bu ay tutar da isteyen herkesin di dahaki uğraşlar 2. Ye 3.Ye olur inşallahAllah'tan yaz ayındayız bide kış olsa
Benim için sürekli yıkanmak işkence zaten bu rapunzel saçlarla
Al benden de o kadar yaa. Neyse inşallah bu ay tutar da isteyen herkesin di dahaki uğraşlar 2. Ye 3.Ye olur inşallah
Kızlaaarrrr napıyonuzzzz. fer_nur hele sen hiç sesin çıkmıyorrr S SiriusBlackK bizi unuttu. Monaezop dan ses yok. @guzelgunler2019 hepten terk etti burayı. @Eneaciz cimmm nasıl oldun daha iyi misin, evin işleri bitti mi?? Lostinparadise senden de ses yok . Mavi Boncugumm bi sen varsın yaşam belirtisi gösteren. hayaksii sende gözükmüyonnn.
Aynen bende balarasını etiket yapamadım kızz. Ay kız olurmu, hele hamiş olayım doğurayım o zaman bile soracak bissürü sorum var benim. Terk eder miyim heççHay Allah'da seni güldürsün yavrumdoğru söyledin ama çok doğru bi analiz yaptın
Sen gitme bari terketme beniinşâllah ileriki aylarda hamile kaldıktan sonrada gitme emi bi mazereti olanlar dışında hamişlerimizin çoğundanda ses çıkmıyo
Aktif olan en çok reyhan hatunumuz varHayhatun bide bazen Eneaciz ile sukufenazz yazıyo. Balarisi banlanmış döner umarım Hayal Kocak da internete giremiyodu diğerleri ortada yok
Aynen bende balarasını etiket yapamadım kızz. Ay kız olurmu, hele hamiş olayım doğurayım o zaman bile soracak bissürü sorum var benim. Terk eder miyim heççaynen kimsecikler yazmıyor
Kızdırmayın haaa boncuğumuuuu♥ Ben o listeye süs olsun diye yazmadım sonuçta kimsenin adını biraz daha zaman geçip yazmazlarsa veya sürekli başka topiclerde yazan olursa onları da listeden çıkarıcam kim nereye istiyorsa oraya yazsın o zaman bizim listeyi işgal etmesin
Bende buralardayımHay Allah'da seni güldürsün yavrumdoğru söyledin ama çok doğru bi analiz yaptın
Sen gitme bari terketme beniinşâllah ileriki aylarda hamile kaldıktan sonrada gitme emi bi mazereti olanlar dışında hamişlerimizin çoğundanda ses çıkmıyo
Aktif olan en çok reyhan hatunumuz varHayhatun bide bazen Eneaciz ile sukufenazz yazıyo. Balarisi banlanmış döner umarım Hayal Kocak da internete giremiyodu diğerleri ortada yok
burdayım öğretmenimKızlaaarrrr napıyonuzzzz. fer_nur hele sen hiç sesin çıkmıyorrr S SiriusBlackK bizi unuttu. Monaezop dan ses yok. @guzelgunler2019 hepten terk etti burayı. @Eneaciz cimmm nasıl oldun daha iyi misin, evin işleri bitti mi?? Lostinparadise senden de ses yok . Mavi Boncugumm bi sen varsın yaşam belirtisi gösteren. hayaksii sende gözükmüyonnn.
Bende buralardayımkızımdan fırsat kaldıkça girmeye çalışıyorum. Yorucu oluyor peşinden koşuyorum devamlı. Birde karnımdaki kuzu var tabi. Mide bulantım çok fazla. Canları sağolsun kuzuların. Elimden geldiğince yazmaya çalışırım
Kızdırmayın haaa boncuğumuuuu
Amin canım benim. Ovülasyon kullanmadım. O ay içinde iki gün değerlendirmiştik sadece. Yanlış hatırlamıyorsam adetin 9. ve 11. günleriydi.Ayy tabi ya daha küçük..Allah kolaylık versin tatlım ya mevsimi olsa ayva ye derdim o bastırıyo bulantıyı bak zencefil de azaltıyomuş
Sen ovulasyon kullanmadın dimi peki adetinin kaçıncı günlerini değerlendirmiştin?
Amin canım benim. Ovülasyon kullanmadım. O ay içinde iki gün değerlendirmiştik sadece. Yanlış hatırlamıyorsam adetin 9. ve 11. günleriydi.
Ayyy bizler ne vakit böyle bebelerimizden fırsat bulamayacağız acepppBende buralardayımkızımdan fırsat kaldıkça girmeye çalışıyorum. Yorucu oluyor peşinden koşuyorum devamlı. Birde karnımdaki kuzu var tabi. Mide bulantım çok fazla. Canları sağolsun kuzuların. Elimden geldiğince yazmaya çalışırım
Aynısı kızımda da olmuştu. 9 ve 11. GünlerHadi ya maşallah iyi denk gelmiş... O zaman senin yumurtlaman erken oluyo demekki
sesin çıkmıyooooburdayım öğretmenim
sağ kol sol kol sağ sol bacak ne istersen ordayım abbamYerem yerem balımbeni kızdırırlarsa sana havale edicem artık sağ kolum
Acıma hiç
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere de ama zor gerçekten hele 2 çocuklaAyyy bizler ne vakit böyle bebelerimizden fırsat bulamayacağız aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?