- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.101
Osssuuunnn her güzel şeyin bi zorluğu varRabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere de ama zor gerçekten hele 2 çocukla
Aynen öyle tatlı yorgunluklar. Rabbim size de çifter çifter nasip etsinOsssuuunnn her güzel şeyin bi zorluğu var
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere de ama zor gerçekten hele 2 çocukla
Aynen canım çok şükür yardım edenlerim var. Yoksa 2.ye cesaret edemezdim herhalde.Amin canım zordur elbet seninki bide daha küçükya dahada zorluyo tabi Allah yardımcın olsun öyle böyle geçecek günler
Yardım edenler varsa işin kolaylaşır bende kimse yok mesela napalım Allah sağlık versin
Hay Allah'da seni güldürsün yavrumdoğru söyledin ama çok doğru bi analiz yaptın
Sen gitme bari terketme beniinşâllah ileriki aylarda hamile kaldıktan sonrada gitme emi bi mazereti olanlar dışında hamişlerimizin çoğundanda ses çıkmıyo
Aktif olan en çok reyhan hatunumuz var @ReyhanHatun93 bide bazenEneaciz ile sukufenazz yazıyo. Balarisi banlanmış döner umarım @Hayal Kocak da internete giremiyodu diğerleri ortada yok
Kızlaaarrrr napıyonuzzzz. fer_nur hele sen hiç sesin çıkmıyorrr @SumeyyeKk bizi unuttu. @mervana8794 dan ses yok. @guzelgunler2019 hepten terk etti burayı. @Eneaciz cimmm nasıl oldun daha iyi misin, evin işleri bitti mi?? Lostinparadise senden de ses yok . Mavi Boncugumm bi sen varsın yaşam belirtisi gösteren. @hayaksii sende gözükmüyonnn.
Ayyy bizler ne vakit böyle bebelerimizden fırsat bulamayacağız aceppp
Anca kendime geldim kuzum yaa. Ne kuyruk ağrısıymış beter etti beniBir de çoğu bildiriminiz gelmiyor kendim girip bakıyorum
Ama hepinizi çok seviyorummmmmm
Ay etiketinin bildirimi olmamış kuzummmM maviboncugumm yorumda etiketlemese seninkini görmeyecektim
Şükür bugün kendime geldim balımmm. Sen nasılsınnn
Bak her yere yazıp banlanma lütfen
Bilmukabele güzel kalplimRabbim bedenine sağlık sıhhat versin
Etiket yapıncada mı gelmiyo bildirim
Kuzucum yanlış etiketledin beni
Neyseki banlıymış o hesaptek farkımız benimki ayrı yazılıyo onunki bitişik
bize ne düşüyor olakürklü çalışıyorum bu ara maaş zamanı
evet ya etiket olmamışAy etiketinin bildirimi olmamış kuzummm
Mavi Boncugumm yorumda etiketlemese seninkini görmeyecektim
Şükür bugün kendime geldim balımmm. Sen nasılsınnn
Bak her yere yazıp banlanma lütfen
Ayy inşallah bal arkadaşımBelki yarındanda yakınnnn kuzummmmm
Kuzum atildeyim kaç gündür bakamıyorum buraya. M maviboncugumm da etiketlemiş beni. Kaç gündür keyfim yerindeydi bugün çok salak birşey yaptım keyfim kaçtı yaKızlaaarrrr napıyonuzzzz. fer_nur hele sen hiç sesin çıkmıyorrr @SumeyyeKk bizi unuttu. @mervana8794 dan ses yok. @guzelgunler2019 hepten terk etti burayı. @Eneaciz cimmm nasıl oldun daha iyi misin, evin işleri bitti mi?? Lostinparadise senden de ses yok . Mavi Boncugumm bi sen varsın yaşam belirtisi gösteren. @hayaksii sende gözükmüyonnn.
maaşım banlanmış dimekkkk o da iyimişBanlanmak tahrik etmek tahrike sebebiyet vermekten dolayi maasınız banlanmistir
Yaa dur kuzum hemen endişelenme inşallah bişey yoktur Allahım esirgesin. Ben pek tecrübeli değilim amaKuzum atildeyim kaç gündür bakamıyorum buraya. M maviboncugumm da etiketlemiş beni. Kaç gündür keyfim yerindeydi bugün çok salak birşey yaptım keyfim kaçtı yamoralim bozuldu. yüksek bir yer vardı eşim dedi dur seni çıkartiyim kucakladı işte bende kendimi kaldırdım oturdum. Ama sonra kasığım sıkıştı acaip kötü bir ağrı girdi nefes alamadım bi 5 dakka çok kötü ağrıdı sonra hafifledi. Şuan ağrısı geçti hafif sızlama oluyor. Acile gittik ama doktor kalp atışı cihazı yokmuş kanama olursa sabah kadın doğuma muayeneye gelin dedi. Çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi durmuş mudur acaba sıkıştığı için Çok salağım ben
Niye ki yaşın kaç daha aman çocuğun yaşı mi olur ya. Gecim de sıkıntı olmazsa yapılabilir gibi geliyor. Gerçi davulun sesi uzaktan hoş banaAminyaşım dahada genç olsaydı 3.yü de isterdim ama nasip tabi bu işler hayırlısını versin Rabbim
Kuzum atildeyim kaç gündür bakamıyorum buraya. M maviboncugumm da etiketlemiş beni. Kaç gündür keyfim yerindeydi bugün çok salak birşey yaptım keyfim kaçtı yamoralim bozuldu. yüksek bir yer vardı eşim dedi dur seni çıkartiyim kucakladı işte bende kendimi kaldırdım oturdum. Ama sonra kasığım sıkıştı acaip kötü bir ağrı girdi nefes alamadım bi 5 dakka çok kötü ağrıdı sonra hafifledi. Şuan ağrısı geçti hafif sızlama oluyor. Acile gittik ama doktor kalp atışı cihazı yokmuş kanama olursa sabah kadın doğuma muayeneye gelin dedi. Çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi durmuş mudur acaba sıkıştığı için Çok salağım ben
Canım benim annem bana hamile kaldığında cahillik edip hemen olmasın daha erken diye düşürmeye çalışmış üstüste duran iki sandığın üstünden atlamış daha olmayınca sağlık ocağına gidip düşük iğnesi vurdurmuş ama nafile yapışmış kalmışımKuzum atildeyim kaç gündür bakamıyorum buraya. M maviboncugumm da etiketlemiş beni. Kaç gündür keyfim yerindeydi bugün çok salak birşey yaptım keyfim kaçtı yamoralim bozuldu. yüksek bir yer vardı eşim dedi dur seni çıkartiyim kucakladı işte bende kendimi kaldırdım oturdum. Ama sonra kasığım sıkıştı acaip kötü bir ağrı girdi nefes alamadım bi 5 dakka çok kötü ağrıdı sonra hafifledi. Şuan ağrısı geçti hafif sızlama oluyor. Acile gittik ama doktor kalp atışı cihazı yokmuş kanama olursa sabah kadın doğuma muayeneye gelin dedi. Çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi durmuş mudur acaba sıkıştığı için Çok salağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?