Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere de ama zor gerçekten hele 2 çocukla

Amin canım zordur elbet seninki bide daha küçükya dahada zorluyo tabi Allah yardımcın olsun öyle böyle geçecek günler
Yardım edenler varsa işin kolaylaşır bende kimse yok mesela napalım Allah sağlık versin

Aynen canım çok şükür yardım edenlerim var. Yoksa 2.ye cesaret edemezdim herhalde.

Anca kendime geldim kuzum yaa. Ne kuyruk ağrısıymış beter etti beni Bir de çoğu bildiriminiz gelmiyor kendim girip bakıyorum
Ama hepinizi çok seviyorummmmmm

Ay etiketinin bildirimi olmamış kuzummm
Mavi Boncugumm yorumda etiketlemese seninkini görmeyecektim

Şükür bugün kendime geldim balımmm. Sen nasılsınnn

Bak her yere yazıp banlanma lütfen

Son düzenleme:
Anca kendime geldim kuzum yaa. Ne kuyruk ağrısıymış beter etti beni Bir de çoğu bildiriminiz gelmiyor kendim girip bakıyorum
Ama hepinizi çok seviyorummmmmm

Bilmukabele güzel kalplim Rabbim bedenine sağlık sıhhat versin
Etiket yapıncada mı gelmiyo bildirim

Ay etiketinin bildirimi olmamış kuzummm M maviboncugumm yorumda etiketlemese seninkini görmeyecektim

Kuzucum yanlış etiketledin beni
Neyseki banlıymış o hesap tek farkımız benimki ayrı yazılıyo onunki bitişik

kürklü çalışıyorum bu ara maaş zamanı
bize ne düşüyor ola
Ay etiketinin bildirimi olmamış kuzummm
Mavi Boncugumm yorumda etiketlemese seninkini görmeyecektim

evet ya etiket olmamış yok yok biraz ara veriyorum kavgaya
Belki yarındanda yakınnnn kuzummmmm
Ayy inşallah bal arkadaşım

Kuzum atildeyim kaç gündür bakamıyorum buraya. M maviboncugumm da etiketlemiş beni. Kaç gündür keyfim yerindeydi bugün çok salak birşey yaptım keyfim kaçtı ya moralim bozuldu. yüksek bir yer vardı eşim dedi dur seni çıkartiyim kucakladı işte bende kendimi kaldırdım oturdum. Ama sonra kasığım sıkıştı acaip kötü bir ağrı girdi nefes alamadım bi 5 dakka çok kötü ağrıdı sonra hafifledi. Şuan ağrısı geçti hafif sızlama oluyor. Acile gittik ama doktor kalp atışı cihazı yokmuş kanama olursa sabah kadın doğuma muayeneye gelin dedi. Çok korkuyorum ya bebeğimin kalbi durmuş mudur acaba sıkıştığı için Çok salağım ben

Banlanmak tahrik etmek tahrike sebebiyet vermekten dolayi maasınız banlanmistir
maaşım banlanmış dimekkkk o da iyimiş
Yaa dur kuzum hemen endişelenme inşallah bişey yoktur Allahım esirgesin. Ben pek tecrübeli değilim ama Mavi Boncugumm falan daha iyi bilir. Emaneti rabbime inşallah sapa sağlam dünyaya gelecek miniş sen içini ferah tut. Bizimbi akrabanın kızı ikinci çocuğa hamileydi istenmeden olmuş, kız çocuk düşsün diye nerelerde hoplamış zıplamış ama bişey olmadı işte canları Allaha emanet. Endişelenme

Amin yaşım dahada genç olsaydı 3.yü de isterdim ama nasip tabi bu işler hayırlısını versin Rabbim
Niye ki yaşın kaç daha aman çocuğun yaşı mi olur ya. Gecim de sıkıntı olmazsa yapılabilir gibi geliyor. Gerçi davulun sesi uzaktan hoş bana Ben hep çok çocuk istiyorum da

Hiç telaşa kapılma bak K KurkmantoluS ne güzel söylemiş Allah koruyor onu eğer nasipte yoksa oturduğun yerdede olacağı olur
Allah ömür biçmişse ne yaparsan yap yine yaşar. İçgüdülerinden dolayı korkuyosun normaldir ama strese girme bebişinde olumsuz etkilenmesin:) Allah'ın izniyle iyidir o
Allah'u Teâlâ o kadar mükemmel yere koymuşki içi su dolu bi yerde ve şuan kocaman bi alanı var

Canım benim annem bana hamile kaldığında cahillik edip hemen olmasın daha erken diye düşürmeye çalışmış üstüste duran iki sandığın üstünden atlamış daha olmayınca sağlık ocağına gidip düşük iğnesi vurdurmuş ama nafile yapışmış kalmışım yani demem o ki korkma böyle şeylerden o çocuk nasibinde varsa sen istesen bile ayrılamazsın ondan rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…