Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye ki yaşın kaç daha aman çocuğun yaşı mi olur ya. Gecim de sıkıntı olmazsa yapılabilir gibi geliyor. Gerçi davulun sesi uzaktan hoş bana Ben hep çok çocuk istiyorum da

İnşâllah dilediğin kadar çocuğun olur kız
2 ay sonra inşâllah 33'e giricem
evet gencim ama ileri yaşlarda hamile kalmak çocuk büyütmek vs daha zor oluyo
Sen kaçsın? Ya bilemem tabi ama ileri yaşlarda herkes cesaret edemez 3.çocuğa

Yaa kuzular sağolun içimi rahatlattınız valla. Şimdi daha iyiyim elhamdülillah kanamam falan da yok. Şu tatil bitsin döncem aranıza tekrarr :))

Nerde geziyon. Yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat baaam
Kuzum marmaristeyim. Ay çok güzel buralar ya her gün farklı bir yere gidiyom valla gezmek bana göre keşke hiç çalışmasam hep gezsem ya da böyle bir yerde yaşadığımı hissediyorum gerçekten istanbul beni çok bayıyor

Oh iyi iyiii bebiş gelmeden acuk gez toz kızzz. Güzel günler göresin inşallah

Merhaba hanimlar

Benim adet olmama iki gün var ve üc gün önce test yaptim cikmadi. Gögüslerimle ve kasiklarimda batmalar oluyor özelliklede sol tarafta. Simdide test yapmaya korkuyorum sizdede böyle belirtiler oldumu ? Ikinci cocugu istiyoruz oglumda hatirlamiyorum malesef ve belimden kalcama dogru agrim oluyo. Allahim hepinizin gönlüne göre versin insallah

amin inşallah ama kan vermeden bilemezsin canım

heyyooolaaar
biz başladık denemelere
Mavi Boncugumm bat 30 ağustosta zafer bayramı kutlamak dileğimleeee
çörek otu kullananlar kız benim daha ilk haftam yumurtalarım ağrıyor büyüyor mu yoksa ne
Yımırtaların mı ağrıyo kız kasıkların mı ağrıyo yani. Benimde ağrırdı yediğim günlerde. Hadi rast gele kuzu

Yımırtaların mı ağrıyo kız kasıkların mı ağrıyo yani. Benimde ağrırdı yediğim günlerde. Hadi rast gele kuzu ❤❤
yaaa cidden mi
işe yarıyor o zaman karnımın altı işte yanlardan kasık oluyor değil mi orası tüplerin olduğu yerler.
yalnız bir saat çiğniyorum
eşim dalga geçiyor aha geviş getirmeye başladı diye

Çiğne çiğne. Çörekotu ölümden başka herşeye çareymiş kuzum Eşine de yedir acık görsün zehir gibi ben sevmiyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…