- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.121
Niye ki yaşın kaç daha aman çocuğun yaşı mi olur ya. Gecim de sıkıntı olmazsa yapılabilir gibi geliyor. Gerçi davulun sesi uzaktan hoş banaBen hep çok çocuk istiyorum da
kuzummm test yaparsan artık çıkabilir çünkü çatlatma iğnesinden sonra 14 15 gün sonra regl geliyor. başarısız iğne denemeleriyle öğrendimKizlar adet tarihimi catlama gunune gore mi dusunsem gecen aya gore mi:) catlamaya gore 13. Gunumdeyim
maaşım banlanmış dimekkkk o da iyimiş
Yaa dur kuzum hemen endişelenme inşallah bişey yoktur Allahım esirgesin. Ben pek tecrübeli değilim amaMavi Boncugumm falan daha iyi bilir. Emaneti rabbime inşallah sapa sağlam dünyaya gelecek miniş sen içini ferah tut. Bizimbi akrabanın kızı ikinci çocuğa hamileydi istenmeden olmuş, kız çocuk düşsün diye nerelerde hoplamış zıplamış ama bişey olmadı işte canları Allaha emanet. Endişelenme
Hiç telaşa kapılma bak K KurkmantoluS ne güzel söylemiş Allah koruyor onu eğer nasipte yoksa oturduğun yerdede olacağı olur
Allah ömür biçmişse ne yaparsan yap yine yaşar. İçgüdülerinden dolayı korkuyosun normaldir ama strese girme bebişinde olumsuz etkilenmesin:) Allah'ın izniyle iyidir o
Allah'u Teâlâ o kadar mükemmel yere koymuşki içi su dolu bi yerde ve şuan kocaman bi alanı var
Yaa kuzular sağolun içimi rahatlattınız valla. Şimdi daha iyiyim elhamdülillah kanamam falan da yok.Canım benim annem bana hamile kaldığında cahillik edip hemen olmasın daha erken diye düşürmeye çalışmış üstüste duran iki sandığın üstünden atlamış daha olmayınca sağlık ocağına gidip düşük iğnesi vurdurmuş ama nafile yapışmış kalmışımyani demem o ki korkma böyle şeylerden o çocuk nasibinde varsa sen istesen bile ayrılamazsın ondan rahat ol ☺
Nerde geziyon. Yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat baaamYaa kuzular sağolun içimi rahatlattınız valla. Şimdi daha iyiyim elhamdülillah kanamam falan da yok.Şu tatil bitsin döncem aranıza tekrarr :))
Girip bakip çıkıyorum arada kuzumKızlaaarrrr napıyonuzzzz. @fer_nur hele sen hiç sesin çıkmıyorrr S SiriusBlackK bizi unuttu. @mervana8794 dan ses yok. @guzelgunler2019 hepten terk etti burayı. @Eneaciz cimmm nasıl oldun daha iyi misin, evin işleri bitti mi?? Lostinparadise senden de ses yok . Mavi Boncugumm bi sen varsın yaşam belirtisi gösteren. @hayaksii sende gözükmüyonnn.
Bulantılar mı var kızzzGirip bakip çıkıyorum arada kuzumanca anca toparlandim valla
Kuzum marmaristeyim. Ay çok güzel buralar ya her gün farklı bir yere gidiyom vallaNerde geziyon. Yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat baaam
Oh iyi iyiii bebiş gelmeden acuk gez toz kızzz. Güzel günler göresin inşallahKuzum marmaristeyim. Ay çok güzel buralar ya her gün farklı bir yere gidiyom vallagezmek bana göre keşke hiç çalışmasam hep gezsem ya da böyle bir yerde yaşadığımı hissediyorum gerçekten istanbul beni çok bayıyor
amin inşallah ama kan vermeden bilemezsin canımMerhaba hanimlar
Benim adet olmama iki gün var ve üc gün önce test yaptim cikmadi. Gögüslerimle ve kasiklarimda batmalar oluyor özelliklede sol tarafta. Simdide test yapmaya korkuyorum sizdede böyle belirtiler oldumu ? Ikinci cocugu istiyoruz oglumda hatirlamiyorum malesef ve belimden kalcama dogru agrim oluyo. Allahim hepinizin gönlüne göre versin insallah
Hayirlisi artikamin inşallah ama kan vermeden bilemezsin canım
Yımırtaların mı ağrıyoheyyooolaaar
biz başladık denemelere
Mavi Boncugumm bat 30 ağustosta zafer bayramı kutlamak dileğimleeee
çörek otu kullananlar kız benim daha ilk haftam yumurtalarım ağrıyor büyüyor mu yoksa ne
yaaa cidden miYımırtaların mı ağrıyokız kasıkların mı ağrıyo yani. Benimde ağrırdı yediğim günlerde. Hadi rast gele kuzu ❤❤
Çiğne çiğne. Çörekotu ölümden başka herşeye çareymiş kuzumyaaa cidden mi
işe yarıyor o zaman karnımın altı işte yanlardan kasık oluyor değil mi orasıtüplerin olduğu yerler.
yalnız bir saat çiğniyorum
eşim dalga geçiyor aha geviş getirmeye başladı diye
hahahah hayatta yemez karışımı görünce böğhh ishale benzedi aynı dediÇiğne çiğne. Çörekotu ölümden başka herşeye çareymiş kuzum ❤❤ Eşine de yedir acık görsün zehir gibi ben sevmiyom yaa
heyyooolaaar
biz başladık denemelere
Mavi Boncugumm bat 30 ağustosta zafer bayramı kutlamak dileğimleeee
çörek otu kullananlar kız benim daha ilk haftam yumurtalarım ağrıyor büyüyor mu yoksa ne
Ahahhhh töbeee nimet kızhahahah hayatta yemez karışımı görünce böğhh ishale benzedi aynı dedi
dedim sana bebe verem diye yiyorum sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?