- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.141
kız benimki anlamaz nimet falan ezan okunurken bangır bangır müzik dinler hiç alakası yok yani Allah kitap falanAhahhhh töbeee nimet kız
kızMavi Boncugumm ben seni bu aralar hep hamiş zannediyorum he içime mi doğuyor acaba?
Yaaa bak üzüldüm haakız benimki anlamaz nimet falan ezan okunurken bangır bangır müzik dinler hiç alakası yok yani Allah kitap falan
amin kuzucuğum sana bi özelden yazıcamAayyyyy ciddimisin kız bak heyecanlandım şimdihay ağzın bal yesin
İnşallah hep beraber kalırız dualarım hepimiz için
ben de üzülüyorum ama bu bir süreçtir inşallah ters teper diye baskı yapmıyorum eskiden babamla cumaya falan giderdi artık onu da yapmıyor. bir oruç tutuyor sağ olsunYaaa bak üzüldüm haa
Yok kız siz durun biz çıkalımamin kuzucuğum sana bi özelden yazıcam
Yaaa Rabbim hidayet versin kuzum gaflete düşürmesin bizleriben de üzülüyorum ama bu bir süreçtir inşallah ters teper diye baskı yapmıyorum eskiden babamla cumaya falan giderdi artık onu da yapmıyor. bir oruç tutuyor sağ olsun
neymiş hiçbir duası kabul olmuyormuş o da küsmüş
amin kuzucuğum sana bi özelden yazıcam
Allah sevdiği kulunu böyle bir sınarmış bir defa ömründe napacak diye inşallah bizimki yola döner.Yaaa Rabbim hidayet versin kuzum gaflete düşürmesin bizleri
İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip etsin. Nasıl çıktı anlamadımAllah sevdiği kulunu böyle bir sınarmış bir defa ömründe napacak diye inşallah bizimki yola döner.
ben çocuğu olunca şükürler edip secdelere kapanacağını düşünüyorum valla. öyle çok istiyor ki
milletin çocuklarını özleyip gidiyor valla. yine çıktı kuzeninin bebeğini özlemiş
dışarı çıktı yani işi vardı ordan da kuzenin bebeğini severim geç dönerim dedi kıyamam çok üzülüyorum.İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip etsin. Nasıl çıktı anlamadım
Oyyy Rabbim tez vakitte hayırla. Versin. İnşallah bu ay olsun canım benimdışarı çıktı yani işi vardı ordan da kuzenin bebeğini severim geç dönerim dedi kıyamam çok üzülüyorum.
bebeklerde çok seviyor eşimi mesela düğüne gideriz benimki bebek bakar düğünde
bakıyorum öyle sorumluluk sahibi ki seve seve yapıyor nereye gitsek illa birinin bebeğini sahiplenir annesi babası dinlensin diye kendi bakar. arkadaşlarımızın çocuklarıyla saatlerce oynar.
dün dedi ki ulan yeğenleri böyle seviyorum ya kendi çocuğum olsa var yaaa offf her dakika elimin altında ne güzel yetiştirirm.
çok şanslıyım çok şükür ama bir de gelse kendi bebişimiz...
sağlıklı olsun da kuzum hiç fark etmez elbet Rabbim bize de nasip etmiştir.Oyyy Rabbim tez vakitte hayırla. Versin. İnşallah bu ay olsun canım benim ❤❤ İnşallah
Yaaa sen kendini üzüyor musun peki doktorun o sözünden sonra ysnisağlıklı olsun da kuzum hiç fark etmez elbet Rabbim bize de nasip etmiştir.
bu sabah mesela otizmle down sendromunu konuştuk olsa ne yaparız diye.
ne olursa olsun ben evladıma bakarım senin olduğu kadar benim de olacak diyor.
onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum çünkü tüm testleri o kadar iyi ki maşallah
doktor sen sağlıklı olsan şimdiye kazayla bir sürü çocuğunuz olurdu diyor
yooo adam doğru söylüyorYaaa sen kendini üzüyor musun peki doktorun o sözünden sonra ysni
İyi bari ya. Allah esirgesin neler duyuyoruz. Çocuk olmuyor falan diye erkekten de kadından da ne kötü niyetliler varyooo adam doğru söylüyor
eşime söylüyorum bazen başkasıyla evlenseydin bu kadar hasret kalmazdın çocuğa diye. saçmalama ben başkasından değil senden olsun diye seninle evlendim diyor sağ olsun.
çok şükür. bizde kimse sormaz valla oldu mu olacak mı olmuyor mu vs ne yaşıyorsak bizimleİyi bari ya. Allah esirgesin neler duyuyoruz. Çocuk olmuyor falan diye erkekten de kadından da ne kötü niyetliler var
Bayramdan sonra gidicemmçok şükür. bizde kimse sormaz valla oldu mu olacak mı olmuyor mu vs ne yaşıyorsak bizimle
senin ne alemde profesör işlerin
hahahah onu benimki de diyor ama ben bekarken daha kötüydüm bende iltihaplı eklem romatizması varBayramdan sonra gidicemmcuma günü de 20 lik çektircem. Kız varya bende evlendikten sonra türlü türlü hastalıklar çıktı. Eşim geçen diyorki, keşke bi chek-up yaptırsaydık sana annen beni kazıkladı diyoo
Ayy Allah şifa versin zor gerçekten hastalıklarla uğraşmakhahahah onu benimki de diyor ama ben bekarken daha kötüydüm bende iltihaplı eklem romatizması var
diyor ki 30 yaşında nene gibi diz ovuyorsun 80 de napcan Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?