Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa Rabbim hidayet versin kuzum gaflete düşürmesin bizleri

Yaaa Rabbim hidayet versin kuzum gaflete düşürmesin bizleri
Allah sevdiği kulunu böyle bir sınarmış bir defa ömründe napacak diye inşallah bizimki yola döner.
ben çocuğu olunca şükürler edip secdelere kapanacağını düşünüyorum valla. öyle çok istiyor ki
milletin çocuklarını özleyip gidiyor valla. yine çıktı kuzeninin bebeğini özlemiş

İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip etsin. Nasıl çıktı anlamadım

İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip etsin. Nasıl çıktı anlamadım
dışarı çıktı yani işi vardı ordan da kuzenin bebeğini severim geç dönerim dedi kıyamam çok üzülüyorum.
bebeklerde çok seviyor eşimi mesela düğüne gideriz benimki bebek bakar düğünde
bakıyorum öyle sorumluluk sahibi ki seve seve yapıyor nereye gitsek illa birinin bebeğini sahiplenir annesi babası dinlensin diye kendi bakar. arkadaşlarımızın çocuklarıyla saatlerce oynar.
dün dedi ki ulan yeğenleri böyle seviyorum ya kendi çocuğum olsa var yaaa offf her dakika elimin altında ne güzel yetiştirirm.
çok şanslıyım çok şükür ama bir de gelse kendi bebişimiz...

Oyyy Rabbim tez vakitte hayırla. Versin. İnşallah bu ay olsun canım benim İnşallah

Oyyy Rabbim tez vakitte hayırla. Versin. İnşallah bu ay olsun canım benim ❤❤ İnşallah
sağlıklı olsun da kuzum hiç fark etmez elbet Rabbim bize de nasip etmiştir.
bu sabah mesela otizmle down sendromunu konuştuk olsa ne yaparız diye.
ne olursa olsun ben evladıma bakarım senin olduğu kadar benim de olacak diyor.
onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum çünkü tüm testleri o kadar iyi ki maşallah
doktor sen sağlıklı olsan şimdiye kazayla bir sürü çocuğunuz olurdu diyor

Yaaa sen kendini üzüyor musun peki doktorun o sözünden sonra ysni

yooo adam doğru söylüyor
eşime söylüyorum bazen başkasıyla evlenseydin bu kadar hasret kalmazdın çocuğa diye. saçmalama ben başkasından değil senden olsun diye seninle evlendim diyor sağ olsun.
İyi bari ya. Allah esirgesin neler duyuyoruz. Çocuk olmuyor falan diye erkekten de kadından da ne kötü niyetliler var

çok şükür. bizde kimse sormaz valla oldu mu olacak mı olmuyor mu vs ne yaşıyorsak bizimle
senin ne alemde profesör işlerin
Bayramdan sonra gidicemm cuma günü de 20 lik çektircem. Kız varya bende evlendikten sonra türlü türlü hastalıklar çıktı. Eşim geçen diyorki, keşke bi chek-up yaptırsaydık sana annen beni kazıkladı diyoo

hahahah onu benimki de diyor ama ben bekarken daha kötüydüm bende iltihaplı eklem romatizması var
diyor ki 30 yaşında nene gibi diz ovuyorsun 80 de napcan Allah bilir.

hahahah onu benimki de diyor ama ben bekarken daha kötüydüm bende iltihaplı eklem romatizması var
diyor ki 30 yaşında nene gibi diz ovuyorsun 80 de napcan Allah bilir.
Ayy Allah şifa versin zor gerçekten hastalıklarla uğraşmak allahtan beylerimiz sağlam bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…