- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.161
valla çok şükür sen deniyor musun yoksa korunuyor musun bu süreçteAyy Allah şifa versin zor gerçekten hastalıklarla uğraşmakallahtan beylerimiz sağlam bin şükür
Korunuyoruz canımmvalla çok şükür sen deniyor musun yoksa korunuyor musun bu süreçte
aman beeee off hayırlısıyla bir iyileşseydin sen de.Korunuyoruz canımm
Evet bebeğim ya istiyoraman beeee off hayırlısıyla bir iyileşseydin sen de.
senin eşin de çok istiyor mu bebek?
yaaa yerim. çok iyi anlıyorum seni ben.Evet bebeğim ya istiyorhatta sürekli ailelere nasıl bir sürprizle söyleyeceğinin hayallerini kuruyor. Kendimden çok ona üzülüyorum
Aynen öylee nasip diyor vakti var diyor. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah diyoryaaa yerim. çok iyi anlıyorum seni ben.
sen üzülme diye de pek konuşmuyor değil mi?
Allah bize de nasip edecek üzülme ❤
aynen öyle hem bak seninki başka hastalık Rabbim şifasını verince şıp diye tutacak belki.Aynen öylee nasip diyor vakti var diyor. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah diyor❤
İnşallah senin bu ay tüpe gerek kalmadan olacak. Senin şifan çörekotuaynen öyle hem bak seninki başka hastalık Rabbim şifasını verince şıp diye tutacak belki.
bana doktorum artık tüp bebek düşünmeye başla dedi.
böylesi daha zor.
inşallahİnşallah senin bu ay tüpe gerek kalmadan olacak. Senin şifan çörekotu
Aynen şimdi başlarlardı yok haram sevgili olmak vs diye gerek yok diyaloğainşallah ❤
milletin de konusunu bulandırdık diye ban yemeyiz inşallah
çörekotu olursaEneaciz gibi ben de konu açacağımmmm
orada diyemedim de eğer iki kişi sizin birbirinizi sevdiğinizi ve birbirinize eş olmak istediğinizi biliyor ve inanıyorsa Allah katında nişanlı gibi sayılıyormuşsunuz. neyse burayı da bulandırmayayımAynen şimdi başlarlardı yok haram sevgili olmak vs diye gerek yok diyaloğazaten banlara doyamıyom. Aç kız aççç inşallah bu ay sendr aççç❤❤
inşallah ❤
milletin de konusunu bulandırdık diye ban yemeyiz inşallah
çörekotu olursaEneaciz gibi ben de konu açacağımmmm
Heyecandan yapamiyorumkikuzummm test yaparsan artık çıkabilir çünkü çatlatma iğnesinden sonra 14 15 gün sonra regl geliyor. başarısız iğne denemeleriyle öğrendim
Ben 28'imİnşâllah dilediğin kadar çocuğun olur kız
2 ay sonra inşâllah 33'e giricem
evet gencim ama ileri yaşlarda hamile kalmak çocuk büyütmek vs daha zor oluyo
Sen kaçsın? Ya bilemem tabi ama ileri yaşlarda herkes cesaret edemez 3.çocuğa
Heyecandan yapamiyorumki
Bende catlatma ignesi olma ihtimalim vardi kendiliginden catlayinca gerek kalmadi
iyiydi benceİyi dayanmışsın:)
Ben yumurtlama öncesi ve sonrasını kapsayan 6 gün denedim o yetti bana
Hepsi yavasca terkediyorHay Allah'da seni güldürsün yavrumdoğru söyledin ama çok doğru bi analiz yaptın
Sen gitme bari terketme beniinşâllah ileriki aylarda hamile kaldıktan sonrada gitme emi bi mazereti olanlar dışında hamişlerimizin çoğundanda ses çıkmıyo
Aktif olan en çok reyhan hatunumuz varHayhatun bide bazen Eneaciz ile @sukufenazz yazıyo. Balarisi banlanmış döner umarım @Hayal Kocak da internete giremiyodu diğerleri ortada yok
bir sen çıktın dirayetli kussan da yazdın buralara bizi bırakmadınHepsi yavasca terkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?