Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hiçbirzaman Allah'tan umut kesmeyin
Benim dayımın oğlunun eşi verem hastasıydı tedavi görürken ilaç içerken hamile kalmış doktora gitmiş ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş SubhânAllah...Kün feyekûn
Allah Ol der ve oluverir. Bir arkadaşım 5 sene çocuk için uğraştı oğlu tüp bebek oldu
2.ye hamile şimdi hemde korunurken kendiliğinden olmuş yakında doğuracak. Sonsuz kudret sahibi Allah'ın herşeye gücü yeter. O lütufkârdır
O'na daha çok yönelmemizi, şükrü unutmamamızı ve sabretmemizi istiyor

aynen öyle hem bak seninki başka hastalık Rabbim şifasını verince şıp diye tutacak belki.
bana doktorum artık tüp bebek düşünmeye başla dedi.
böylesi daha zor.
İnşallah senin bu ay tüpe gerek kalmadan olacak. Senin şifan çörekotu

inşallah ❤
milletin de konusunu bulandırdık diye ban yemeyiz inşallah
çörekotu olursa Eneaciz gibi ben de konu açacağımmmm
Aynen şimdi başlarlardı yok haram sevgili olmak vs diye gerek yok diyaloğa zaten banlara doyamıyom. Aç kız aççç inşallah bu ay sendr aççç

Aynen şimdi başlarlardı yok haram sevgili olmak vs diye gerek yok diyaloğa zaten banlara doyamıyom. Aç kız aççç inşallah bu ay sendr aççç❤❤
orada diyemedim de eğer iki kişi sizin birbirinizi sevdiğinizi ve birbirinize eş olmak istediğinizi biliyor ve inanıyorsa Allah katında nişanlı gibi sayılıyormuşsunuz. neyse burayı da bulandırmayayım
fer_nur
kürklünü çekip aldım valla riskli durumlardan

Ben 28'im senin dediğin de doğru ya. Kuzenimin eşi ilk çocuğunu 33 de doğurdu. Şimdi 2.Ye cesaret edemiyor

Hepsi yavasca terkediyor

Kızlar testime bakarmısınız 3-4 saat içindeki gözlemlediklerim sonuc ne sizce adetime daha 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20190808_000829.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20190807_204839.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20190807_204853.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20190807-WA0063.webp
    5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…