- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.561
ooooo kimler gelmişşşş nasılsın kuzum cinsiyet belli mi?Merhabalarrr
İyiyim canım benim çok şükür. 4 eylülde gitcem kontrole inşallah. O zaman belli olur dedi doktor. Bende merak ediyorum.ooooo kimler gelmişşşş nasılsın kuzum cinsiyet belli mi?
hadi hayırlısı keyfin nasıl ?İyiyim canım benim çok şükür. 4 eylülde gitcem kontrole inşallah. O zaman belli olur dedi doktor. Bende merak ediyorum.
Her an mide bulantısı hissi dışında iyi çok şükür.hadi hayırlısı keyfin nasıl ?
Beyin ameşyatıyla ilgili olabilir mi canım ya? Bir amelyat sonrası 6 ay bekleyin diyor genelde cerrahlar.Kuzum sagdaki 2yumurtada 3.60cm olmus soldaki yumurta kendi icine kanamis dedi hepsi kendisi regliyle atilir dedi. Simdide aradi progestron 25.80 cikmis dedi. Doktorda saskin bende şaskinim arkadas ben simdi yumurtladimmi yumurtlamadimmi. acaba minik olan yumurtalarmi sonradan catladi. Gerci catladiysada iliskiyi kesmistik. Ya sabır
Bi arkadaş beli hep açık geziyomuş, ikinciye gebe kaldığında belimi kapalı tuttum sıcak tuttum dedi öyle gebe kaldım dedi. Ben de belimi çok açık tutmamaya çalışıyorum artık bağlantısı olabilir vallanasıl yapıcam onu canım belime yakı mı sarayım
Oha bak senin ilginç. Pik den 17 gün sora mı geldi adet? Ben de tam bunu sorcaktım test yapanlara. Bakalım benim pik den kaç gün sonra gelecek. Hayatımda ilk defa pik gördüm de heycanlıyımÖyle canım28-29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti dün adet oldum 15 ağustosta demekki -14 gün önce 1 ağustosta mı çatladı pikten 3 gün sonra
Beyin ameşyatıyla ilgili olabilir mi canım ya? Bir amelyat sonrası 6 ay bekleyin diyor genelde cerrahlar.
Canım bi uyuşturucu bişi vermediler mi sana? Sebep o. Ben burnumdan amelyat oldum da 6 ay bekledimCanim benim beyinle ilgili ama omirilikten yani belimden kapali ameliyat oldum. Sadece sirtimdan igneyle omirilige yama yapildi yirtilan yere. Doktor 2 ay sonra düsünebilirsin dedi. Benim 4.ayim... tabi hersey Allahtan ölüme bile bahane lazim.
Canım bi uyuşturucu bişi vermediler mi sana? Sebep o. Ben burnumdan amelyat oldum da 6 ay bekledim
Oha bak senin ilginç. Pik den 17 gün sora mı geldi adet? Ben de tam bunu sorcaktım test yapanlara. Bakalım benim pik den kaç gün sonra gelecek. Hayatımda ilk defa pik gördüm de heycanlıyım
Benim ki 19 Ağustos BAT. Walla Allah'a bıraktık o yüzden olmuş biliyorum bu işi. Gonlum o yönde ..Geç kaldın inşallah da.. mavi boncuğum döküldü
Sıra kimde?
Benim bat 22 ağustos, ovu takipli bu sefer, garanti sonuçlu yanitam 37. Gün gelecek kendisi. Gelirse elimde sopayla bekliyor olacağım o ayrı
Oldum malesef üzüntüden giresim gelmedi buraya da
Kıvamı ve rengine dikkat et üstüne görüyorsundur InsAllahOldum malesef üzüntüden giresim gelmedi buraya da
Ya şey diyolar aslen ben de onu yeni okudum, en en koyu hali var ya, ordan12- 36 saat sora çatlıyomuş . Ama siz ard arda çok yüklendiyseniz çatlama öncesi işte. Tam çatladığına kaliteli sperm yetişmediyse. İlişki olmuşmuydu peki? Biliyosun hersey uygun bile olsa yüzde 25 ihtimal oluyor, yumurta spermi begenecek de....Belki de gelmez... Ya evet 2 gün boyunca pikti zaten 3.gün silikleşti o günün üstünden bile 16 gün geçti silikleştiği gün çatlıyo diyolar ama benimki uzun sürdü demekki... O aralar sık denemiştik yok arkadaş bu iş denemeklede olmuyo nasip Allah nasip edecek takdir Onun beklicez sabırtekrar test almak istiyorum hiçbir sitede innovita kalmamış ya şaka gibi laboquick var ama innovita yok Instagram'da bi bayan satıyomuş ama alan birine sordum o da pahalı satıyor
İnşallah canım ya.. bu ay herkes kırmızıları görmüş galiba hiç yeni gebe haberi yokBenim ki 19 Ağustos BAT. Walla Allah'a bıraktık o yüzden olmuş biliyorum bu işi. Gonlum o yönde ..
Inşallah bu batlari görmeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?