Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beyin ameşyatıyla ilgili olabilir mi canım ya? Bir amelyat sonrası 6 ay bekleyin diyor genelde cerrahlar.

nasıl yapıcam onu canım belime yakı mı sarayım
Bi arkadaş beli hep açık geziyomuş, ikinciye gebe kaldığında belimi kapalı tuttum sıcak tuttum dedi öyle gebe kaldım dedi. Ben de belimi çok açık tutmamaya çalışıyorum artık bağlantısı olabilir valla

Öyle canım 28-29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti dün adet oldum 15 ağustosta demekki -14 gün önce 1 ağustosta mı çatladı pikten 3 gün sonra
Oha bak senin ilginç. Pik den 17 gün sora mı geldi adet? Ben de tam bunu sorcaktım test yapanlara. Bakalım benim pik den kaç gün sonra gelecek. Hayatımda ilk defa pik gördüm de heycanlıyım

Beyin ameşyatıyla ilgili olabilir mi canım ya? Bir amelyat sonrası 6 ay bekleyin diyor genelde cerrahlar.

Canim benim beyinle ilgili ama omirilikten yani belimden kapali ameliyat oldum. Sadece sirtimdan igneyle omirilige yama yapildi yirtilan yere. Doktor 2 ay sonra düsünebilirsin dedi. Benim 4.ayim... tabi hersey Allahtan ölüme bile bahane lazim.

Canım bi uyuşturucu bişi vermediler mi sana? Sebep o. Ben burnumdan amelyat oldum da 6 ay bekledim

Canım bi uyuşturucu bişi vermediler mi sana? Sebep o. Ben burnumdan amelyat oldum da 6 ay bekledim

Yok canim uyusturulmadi hic.canlı canlı yapildi.cünkü omirilik sinirlere bagli oldugundan uyusturmuyorlar. Hissetmen gerekiyor ayaklarindaki sinirleri.Tabi cok canim yandi o ayri. Sırttan omirilige igne ile girip kendi kanini basıyorlar. farkli bir hastalik. Hastaligim boyunca Kullanilan tek ilac coraspin demir hapi ve serum.

Oha bak senin ilginç. Pik den 17 gün sora mı geldi adet? Ben de tam bunu sorcaktım test yapanlara. Bakalım benim pik den kaç gün sonra gelecek. Hayatımda ilk defa pik gördüm de heycanlıyım

Belki de gelmez... Ya evet 2 gün boyunca pikti zaten 3.gün silikleşti o günün üstünden bile 16 gün geçti silikleştiği gün çatlıyo diyolar ama benimki uzun sürdü demekki... O aralar sık denemiştik yok arkadaş bu iş denemeklede olmuyo nasip Allah nasip edecek takdir Onun beklicez sabır tekrar test almak istiyorum hiçbir sitede innovita kalmamış ya şaka gibi laboquick var ama innovita yok Instagram'da bi bayan satıyomuş ama alan birine sordum o da pahalı satıyor

Geç kaldın inşallah da.. mavi boncuğum döküldü

Sıra kimde?
Benim bat 22 ağustos, ovu takipli bu sefer, garanti sonuçlu yani tam 37. Gün gelecek kendisi. Gelirse elimde sopayla bekliyor olacağım o ayrı
Benim ki 19 Ağustos BAT. Walla Allah'a bıraktık o yüzden olmuş biliyorum bu işi. Gonlum o yönde ..
Inşallah bu batlari görmeyeceğiz

Hayhatun yok kız ben açığım ama hep göbekli biri olduğumdan hiç belim sırtım açık değildir plajda bile mayo giyiyorum bikini değil mutlaka atletim olur yaz kış pantolonuma sokuştururum

Ya şey diyolar aslen ben de onu yeni okudum, en en koyu hali var ya, ordan12- 36 saat sora çatlıyomuş . Ama siz ard arda çok yüklendiyseniz çatlama öncesi işte. Tam çatladığına kaliteli sperm yetişmediyse. İlişki olmuşmuydu peki? Biliyosun hersey uygun bile olsa yüzde 25 ihtimal oluyor, yumurta spermi begenecek de....
Ben de bak hala hesap yapıyorum işte
Diyorum
19
21
23(22 sabahı koyu 23 sabahı açılma başlamıştı)
26
Bi de eşimin ailesindeydik işte ancak bi daha dün 32 de ilişki oldu.
44 de fln adet olcam çıldırırım artık o kadar ovu ile bakıp

Benim ki 19 Ağustos BAT. Walla Allah'a bıraktık o yüzden olmuş biliyorum bu işi. Gonlum o yönde ..
Inşallah bu batlari görmeyeceğiz
İnşallah canım ya.. bu ay herkes kırmızıları görmüş galiba hiç yeni gebe haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…