Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Off bilmiyorum ya kimisi etkilemez şansı arttırır diyor ☹ benim pik 28 ve 29 temmuzda olmuştu. İlişki günlerim 27-29-30-31 temmuz, 2 ağustos ve 4 ağustostu. Yumurtam 1'inde çatladıysa zaten o gün ilişki olmamıştı ondan sonra 2 günde bir denedik. Hesap yapa yapa kafayı yedik ☹ senin adetinin 23'ü hangi tarihti o günden +14 gün sonra ne zaman oluyor bakalım gelecekmi belki seninkide benimki gibi pikten 3-4 gün sonra çatlamıştır

Valla canım vucudumun hah kesin çatladı belirtilerinden tam 4 gün sora çatladığını fark ettim bu ay. Hani o akıntı fln, sonra göğüs ağrım bildiğin tavan yapmıştı. Ovüde görmesem adet olucam onun ağrısı derdim.
Siz de daha ne yapabilirsiniz elinizden geleni yapmışsınız canım, ard arda 4 ay böyle azimle deneyip de gebe kalmıyosan ondan sonra doktora görün diyolar zaten. Yani ben 2015-2016 yılında sdce bi kere o döneme denk getirip gebe kalamamıştım.
Bi de oğlum olmuş işte
2019 da ise bitek bu ay denk geldi ilk kez.
Arkadaş 2. Tur denk getirdik olmadı daha ama 3 döngü içinde kalcam gebe inanıyorum dedi işte. 2 oğlu var biri 2.5 digeri 1 yaşında, daha yeni sütten kesildi ve daha 3 adet gördü ve kadın 38 yaşında... keşke ben de onun kadar pozitif olabilsem

Böyle şuraya şunu yazasım var mavi boncuğum :
BENİM O BAT I VAR YA, GÜNCELLEMEEE GÜNCELLEMEEE

Canım benim 6 ağustos 22. Gündü, 7 ağustosta çatladı rahmimdeki rahatlığı hissettim kesinlikle hatta akşam 18-20 arası çatladı onu bile söyleyebilirim , 5 ve 7 ağustosta oldu ilişki inşallah biri denk gelmiştir. Adet de 22 ağustosta gelecek hesabım o. 5 günü var, zaten kopuyor belim karnım her fursatta ağrıyor. Bi de glifor ve tiroid ilacına başladığımdan beri ishalim bıkmıştım. Bu sabah kabız olmuşum şok hepsi adet belirtisi, ateşim de 37.2-4 arası, 37.0 a iniyor bigün sonra adet geliyor genelde.

Beni de al yanına bacım.
ben salona yazılıcam fitness
kas yapcam vücut yapıcam valla
bıktım sonra lazere gidicem
saçlarımı boyatıcam
dişlerimi beyazlatıcam
işten de ayrıldım zaten
beraber spor yaparız
30 ağustos belli olur benim durumlar regl olmam gerekiyor çünkü o zaman

Belli olmaz hamile de olabilirsin canım hamileykende ateş yükseliyor biliyosun
İnşallah tutmuştur

Maşallah arkadaşında peşpeşe doğurmuş yine mi düşünüyor yoksa
Ben adetim bitsinde bi gidip alttan baktırayım diyorum kürtajdan sonra hiç bakmadılar sadece bi defa karnımdan bakmıştı alelacele.
Bazı kişiler kürtaj sonrası yapışıklıktan bahsediyor Allah korusun inşâllah öyle bişey olmamıştır
O muayeneyle anlaşılmıyomuş galiba sadece hsg çektirilince anlaşılıyomuş o an ilaç verip yıkıyolar zaten rahmi. İnşallah yoktur ya insan bunu yaşayınca düşünmeden edemiyor

Oldum malesef üzüntüden giresim gelmedi buraya da

Bende aynı duygu içersindeyim canım
Hakkımızda hayırlısı inşâllah bu ay sağlıkla nasip olur şimdi en az yumurtlama zamanına kadar böyle keyifsiz olurum ben
Yumurtlamadan sonra yine umutlarımız çiçek açar .....

kızlar midem bulanıyor feci hem de. güzel bir kahvaltı yaptım, üşütmedim kendimi hiçbir şeyim yoktu.
bir saattir bu haldeyim.
çatlıyor mu acaba yumurtalarım

Valla ben de bu ay sallamadım 2 hafta diyet yaptım 4 kilo verdim daha 4 verecektim sonra bi yeme sardı 9.diyet takımındaydım rezil rüsva oldum
Bunlar da fotomu görünce verdi gazı senin diyet neyine diye. O arada da ovuyu ilk kez görünce gittim anın gazıyla eşimle seviştim yine ümit bağladım şuan premses gibi yatasım var adete kadar ama tatildeyiz Avusturya Alplerde ve eşim az önce 1500 metre yükseğe önce teleferikle çıkardı, sora yarısını gezerken aşağı yürüdük, ardından o dimdik yolu ineklerin arasından çıktık sağolsun
Netaeki oğlanı o taşıdı

hahahhahahah
ben de kilolu değilim ama şeklimi düzeltmek istiyorum dik duruş çıkık popo sıfır göbek yer çekimine uğramış bir halim var çünkü çıplakken ve eşim böyle şeylere çok önem veriyor.
hamileysen de sıkıntı yapma
Lostinparadise ın yaptıklarından sonra bebişi tutunduysa herkesin tutunur

Kürtaj sonrası yapışıkşık geç kürtajlarda olabiliyormuş. Bazen spiral takıyorlar yapışıklığı gidermek için onu biliyorum.

Biliyorum canım ateş yüksek kalır da adet vakti geçerse ateş düşmezse gebelik ihtimali oluyor. Benim genelde tam adet günü düşüyor. Bilmiyorum ya çok ağrım var, hamilelik ve adet belirtileri maalesef birebir aynı, özellikle de bende. Hatta bende tam tersi hiç ağrı mağrı olmamıştı. Şimdi o kadar çok ağrım oluyo ki, kasılma kasık çekmesi kramp fln. Kesinadet olcam diyorum

O neler yapmış ki kız?
Ben ilk oğlumda yaptıklarımla madalyayı alırım valla.
Testte negatif çıkınca bi hafta adet söktürücü aldım, glifora başladım.
Çılgın bi şekilde cuma işten çıkıp istanbulda yaşıyoken, frankfurta gidip sırtımda çantayla arkadaşlarımla buluşup içip gece ortamlara akop öyle iki gün geçirip, sabaha karşı uçağa binip dönmüştüm. Evde de kaybar küvetler şaraplar çaylar. O kadar adet söktürücü alıp adet görmeyince testte gebelik gördüm. Dedim bu çocuk düşmez. Doğuma kadar da kocişim beni günde 10-20 km arası yürttü hep. 7 aylık gebeyken doğum kasılmalarımı başlatmıştık yanlışlıkla

harikaaaa
o da ev taşımış bir de üstüne yüksekten düşmüştü
hakikatten tutunacak çocuk tutunuyor bir şekilde.

bu arada mide bulantım geçti ama sol kasıkta acayip ağrı oluştu şimdi de demin ayağa kalkarken çığlık attım düşünün.
şimdi bu yumurta şu an çatlıyorsa ben ilişkiye girmeyeli 38 saat falan oldu bu gece girsem tutar mı ki?

Çatladığında 24 saat yaşıyor, şuan çatlıyosa akşamki ilişkinin baya yüksek ihtimali olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…