- 6 Mayıs 2016
- 9.195
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.601
Kürtaj sonrası yapışıkşık geç kürtajlarda olabiliyormuş. Bazen spiral takıyorlar yapışıklığı gidermek için onu biliyorum.
Biliyorum canım ateş yüksek kalır da adet vakti geçerse ateş düşmezse gebelik ihtimali oluyor. Benim genelde tam adet günü düşüyor. Bilmiyorum ya çok ağrım var, hamilelik ve adet belirtileri maalesef birebir aynı, özellikle de bende. Hatta bende tam tersi hiç ağrı mağrı olmamıştı. Şimdi o kadar çok ağrım oluyo ki, kasılma kasık çekmesi kramp fln. Kesinadet olcam diyorum
Ovu testi bende hep çift çıkıo cnm.Canım her hamilelikde bir olmaz biliyosun
Dediğin gibi ateşde adet dönemi düşmezse hamilelikten büyük ihtimal
Bende hamileyken adet zamanıma doğru ölçerdim düşmezdi
Yumurtlama sonrası 13-14 gün geçse belli olur zaten . Daha ovu testi yapmıyosun dimi o da hamilelikte çift çizgi çıkıyormuş
Ay kuzum rabbim nasip ettimi gerçekten ne yapsan bebek tutunuyor. Bak geçen kuzenim taşındı ona bile yardıma gittim.hahahhahahah
ben de kilolu değilim ama şeklimi düzeltmek istiyorum dik duruş çıkık popo sıfır göbek yer çekimine uğramış bir halim var çünkü çıplakken ve eşim böyle şeylere çok önem veriyor.
hamileysen de sıkıntı yapma
Lostinparadise ın yaptıklarından sonra bebişi tutunduysa herkesin tutunur
Onu bana doktorum demişti, rahim zatenseni uyaracak diye.Ay kuzum rabbim nasip ettimi gerçekten ne yapsan bebek tutunuyor. Bak geçen kuzenim taşındı ona bile yardıma gittim.Ama tabi ağrılarım oluyor arada korkuyorum o zaman dinlenme moduna geçiyorum.
Ben artık çiçek açamıcam sanırım şimdi dokfordan döndüm Bi kistim daha oluşmuş aşılama yapalım dedi ne iğneyi temin eden eczane var ne yapacak adam içimden hiçbişey gelmiyor yaBende aynı duygu içersindeyim canım
Hakkımızda hayırlısı inşâllah bu ay sağlıkla nasip olur♥ şimdi en az yumurtlama zamanına kadar böyle keyifsiz olurum ben
Yumurtlamadan sonra yine umutlarımız çiçek açar .....
Ya kızlar bu yumrtalar nası kiste dönüşüyo?Ben artık çiçek açamıcam sanırım şimdi dokfordan döndüm Bi kistim daha oluşmuş aşılama yapalım dedi ne iğneyi temin eden eczane var ne yapacak adam içimden hiçbişey gelmiyor ya
Kiste dönen yumurta folikül kisttir canım ona kist bile denmez bir iki adetle atılır, çikolata kisinin oluşmasına sebep yok malesef illet gibi alınsa tekrarlama ihtimali var ömür boyu büyümeye devam ediyor ve yapışıklığa sebep olabiliyor benim tekti diğer yumurtalığımda da oluşmuş adetim düzenli hiçbir sağlık problemim yok rahim filmim temiz ağrı kesici ilaç bile kullanmam ama olmuş malesef canımı sıktı güzel haberlerle dönemedim doktordan evimeYa kızlar bu yumrtalar nası kiste dönüşüyo?
İlaç mı alıyosunuz nası oluyo ?
Ben hiç yaşamadım böle bişi,
O kadar düzensiz adet görürüm hiç başıma gelmedi. ?
Yaptığınız bişi varsa onu hiç denemeden denenecekler listesinden çıkarıcamda.
Korkumdan klemen fln veriyim diyen doktra hayır dedim acaba bunlar mı yapıyor diye
Ben artık çiçek açamıcam sanırım şimdi dokfordan döndüm Bi kistim daha oluşmuş aşılama yapalım dedi ne iğneyi temin eden eczane var ne yapacak adam içimden hiçbişey gelmiyor ya
Aa bu başka konu ama. Kuzenimde de çıktı ondan hem de iki yumurtalıkta da, amelyat olacak kansere dönebilirmiş ve kız daha 32 yaşında bekar. Önce yumurta dondurt dedi doktorlar bir de bu dersi çıktıKiste dönen yumurta folikül kisttir canım ona kist bile denmez bir iki adetle atılır, çikolata kisinin oluşmasına sebep yok malesef illet gibi alınsa tekrarlama ihtimali var ömür boyu büyümeye devam ediyor ve yapışıklığa sebep olabiliyor benim tekti diğer yumurtalığımda da oluşmuş adetim düzenli hiçbir sağlık problemim yok rahim filmim temiz ağrı kesici ilaç bile kullanmam ama olmuş malesef canımı sıktı güzel haberlerle dönemedim doktordan evime
Allah yardımcısı olsun farklıymış onunki de benim de kuzenim de var daha bekar o da nişanı var eylülde bekarken naparsa kar sonradan uğraştırma daha yıpratıcı inş bir an önce kurtulur kuzeninizAa bu başka konu ama. Kuzenimde de çıktı ondan hem de iki yumurtalıkta da, amelyat olacak kansere dönebilirmiş ve kız daha 32 yaşında bekar. Önce yumurta dondurt dedi doktorlar bir de bu dersi çıktı
Ama işte siz de yazdınız, tekrarı var, yokolmuyor, alınsa da tekrar oluşuyor diyorlarAllah yardımcısı olsun farklıymış onunki de benim de kuzenim de var daha bekar o da nişanı var eylülde bekarken naparsa kar sonradan uğraştırma daha yıpratıcı inş bir an önce kurtulur kuzeniniz
Çikolata kisti benim dediğim canım onunki farklıymış sanırım, yapacak bişey yok olmuşsa da gebelik tek çaresi bunun Bi tek o zaman yok oluyormuş ama bununla gebe kalan da çok var yakın zamanda kuzenim de dahilAma işte siz de yazdınız, tekrarı var, yokolmuyor, alınsa da tekrar oluşuyor diyorlar
İyi de bu yumurtalar niye çatlamıyor?çatlamayan yumurtanın son hali diye biliyorum zararsız kistler
Sagda yumurta olusuyor ama olustugu yerde kalmiyoki canim tuplerden atiliyor spermle birlesiyor rahimde.Slm kizlar birseyi merak ediyorum. Mesela sagda yumurtaniz catladi illa sagdami dölleniyor ve kese olusuyor. Ben ogluma 8 haftalikken hamile oldugumu farkettim bu konularda cahilim biraz
Sagda yumurta olusuyor ama olustugu yerde kalmiyoki canim tuplerden atiliyor spermle birlesiyor rahimde.
İyi de bu yumurtalar niye çatlamıyor?
Yumurtası çatlamayanlar düzensiz mi adet görüyor?
Polikistik over denen merette yumurtalıklar çatlamamış yumurta dolu oluyomuş mesela, pkolu arkadaşım var hep adetleri düzenli ve işte 3. Çocugu istiyor, her istediğinde 5-6 ay gecmeden gebe..
Kuzenim de düzenli adet görüyor onunki mesela o kistler yumurta deilmiş, yumurtalıkları üretiyomuş, büyüyolarmış ve yumurtalıklara yapışmışlar..
en ilginci de ben bazen uzun süre adet görmüyorum, bende ne kist var ne çatlamamış yumurta.. belki de bu sebeple hiçbi doktor bana sende yumurtlamada veya çatlamada sorun var demiyor da , senin yapın böyle diyor. 28 günde değil benim döngüm de 35_40 gün aradı döngüde.. bişeye sinirlenirsem ya da gerilirsem bi yumurtlama süreci atıyor vucudum mesela işte 60-70 de geliyor adet. Sanırım bi yumurtalığım hakkını pas geçip diğerine yol veriyor stresli dönemde.. ama kist oluşmuyor.
Buna da şükğr çok şükür diyorum, düzensiz adetler çok yıpratsa da.. ha bu arada @Mavi Boncugumm adetiçin kocaman donlar çıkmış, ben onlardan satın aldım bi paket tatile yanımda getirdim, bana ped alerji yapıyo ya.. bakalım rahat olacak mı onlar da alerji yapaxak mı, ?
Türkiyede de var mı onlardan kızlar?
Kullanmış olan yorum yapacak olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?