Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagda yumurta olusuyor ama olustugu yerde kalmiyoki canim tuplerden atiliyor spermle birlesiyor rahimde.
Canım o öyle değil, şöyle oluyor. Yumurta çatlıyor , sağ ya da sol yumurtalık çatlayınca o küçük oluşan şeyi emiyormuş, artık hangi taraftaysa döllenme tam o yumurtalığın içinde gercekleşiyor, döllenme olmuşken bölünme devam ederken yuvarlanarak rahme geçiyorlar, rahme tutunuyor, işte bu yolculuk ortalama ovudan sonra 7 gün sürüyor.. hani yumurtalığa yapışıp dış gebelik yapıp tüp patlamasına fln sebep olabiliyor ya.. döllenme tüpte olmasa bu nası olsun Sümmeyyecim..

Bana sorun bana
Gerekli gereksiz ne varsa biliom,
Ansiklopedi guzelgünler2019

Gel gelelim bu bilgiler gebe kalmamı kolaylaştırıyor mu?
Nayır
Aksine zorlaştırıyor

Yok işte o da yokmuş canım. Onu diyorum ya bi doktor da çıkıp tembellik var demedi diye.. aile mirası. Bizim ailenin kadınları cinsiyetle birlikte öğrenmiş çocuklarını. Yapımız böyle. Yumurtalar da uzun seneler gidiyor. Ergenlikte adeti de geç olduk hepimiz, ben baya 13.5 yaşımdayken adet oldum ilk kez. Menapoza da 55 civarı fln girerim. 4 sene önce yumurta rezervim de 18 yaşında biri gibiydi

Sayfamızın konuşan ansiklopedisi
Güzel günlerimiz yakın olur inşâllah guzelgunler2019

Hey maşallah bende 14 yaşımda adet oldum ama normal değilmi ben öyle biliyorum 10 yaşında adet olanlar varmış onlar gibi olmak istemezdim iyiki 14 yaşımda olmuşum
Benim annemde 15-16 'da falan olmuş ilk ama erken menapoza girdi 48 falandı yanlış hatırlamıyosam onun başından beri çok sıkıntıları olmuş zaten

Desene kiz hakliymis bende cinslik var benim yumurtalar sagdaydi kazara biri catlamis olabilir dedi doktor cünkü ptogestron yüksek cikti ama benim sol kasigim agriyor. Herhalde ordaki kist agri yapiyo

Ben ekim 86'lıyım ilk adetimi 2001'in şubatında olmuştum hatta 15 yaşımdan 4 ay almışım keşke o günlerim geri gelse ah be.....sen hangi ayda doğdun

Ben ekim 86'lıyım ilk adetimi 2001'in şubatında olmuştum hatta 15 yaşımdan 4 ay almışım keşke o günlerim geri gelse ah be.....sen hangi ayda doğdun
Ben 87 ocak doğumluyum, 2000 yazında de daha adet olmamıştım . Ortasonda adet olmuştum ilk, ama yani hep o zamanlar da 40-45 oluyordum. Yumurtaları çarçur etmiyor bizim familya sanırım

Yok be 3 aylık bebeden abla mı olurmuş
3 aylık bebe olsa da sevsek yaa di mi
Ay bu arada eşimle aramız hiç iyi değil şuan. Oğlan bizi bezdirdi, tamam biz de totosu üstünde duran bi çift değiliz de bu çocuk bize gard aldı, 100 metre yürütemiyoruz. Ayaklarım yoook kucağına all annee babaaa.. çocuk taşınmak üzere yaratılmış dağ bayır geziyorsak.. ama parkta bahçede saatlerce koşup oynarken o bacaklar var. Ben de eşime söylendim, zaten onca yol gelmişiz , burası çocuklara özel bi tatilköyü. Dün öğleden sonra giriş yaptık. Daha bu sabahtan teleferiklerle bi dağa çıkıp 2 saat yürüdük. Öğledensonra da arabayla yarım saat gidip başka bi dağa çıktık orayı gezdik döndük. Oğlana soruyo ne yapmak istersin diye, çocuk diyo ki odada tren yapmak istiyorum. Tren yollarını getirdik, yol yapıp tren koyup gezdiriyo, pilli treni var. Eşim de bana söyleniyo işte anaoğul hep böylesiniz sizle tatile gelinmez diye.. zaten aktif bi çocuk merkezine gemişiz tam pansiyon, niye burda vakit gecirmiyoruz en azından günün yarısı haksız mıyım ya?
Ya 13 senede bu tatil manyaklıklarıyla ömrümü yedi işte bu adam. 7 aylık gebeyken bana 17 km lik dağ tırmanma parkuru ayarlamış insandan ne bekliyosam. 2-3 km de bi yere yatmıştım basınç farkından artık. Doğum kasılmalarını başlatmışım ben oğlan tekmeliyo sandıydım hep, doğumda onların sancı olduğunu öğrendim

Senin ne suçun varki çocuk varken herşeyden önce onları düşünerek uyum sağlamak zorundayız erkekler malesef önce kendilerini düşünüyolar. Çocuğunda öyleyse yapı meselesi yapacak bişey yok daha küçük zaten büyüyünce herşey değişecek. Herzaman fedakarlık eden biz oluyoruz
Sen şimdi hamile olsan çocuğu taşıyamazsın o sıkıntı olacak gibi ..sen yinede temkinli ol bence daha durumunu bilmiyosun kendini fazla yorma. Hamileyken o kadar yürünürmü ya eziyet resmen yazık eşinde macerayı amma seviyormuş ama birazda seni düşüneydi bari tamam yürüyüş normal doğuma faydalı bişey ama herşeyin aşırısı zarar. Boşver aldırma bide şimdi eşinin stresine girme herşeyi taka taka stres topuna döndük zaten beni de eşim bazen hiç anlamaz çok sinir eder

valla ben 89luyum 2002 ocak ayında kar tatilinde olmuştum ilk adetimi. kendi başlayan tek adetim o oldu benim.
ertesi gün yoğun kanama geçirip bayılmıştım babam ağlamış hatta annem çok kanaması var deyince beni kucaklayıp hastaneye götürmüştü
direkt doğum kontrol hapı vermişlerdi. bir daha asla kendiliğinden adet olamadım şu yaşıma kadar.
her yıl iki ay ara verdirdiler hiç adet olmayınca tekrar hapa başlattılar.
geçen yıla kadar kullandım.
guzelgunler2019 hani sormuşsun ya nasıl oluyor diye
benim adetten sonra bir sürü küçük yumurtalarım oluyormuş sıkıştıkları için büyümüyorlar
büyümeyince çatlamıyorlar yeterli olgunlukta olmadıkları için dolayısıyla öylece içimde kalakalıyorlar ne adet olabiliyorum ne hamile

Hayir kuzum yanlisin var dollenme yumurtaliklarda olmaz tuplerde olup rahme yerlesiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…