- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.621
Canım o öyle değil, şöyle oluyor. Yumurta çatlıyor , sağ ya da sol yumurtalık çatlayınca o küçük oluşan şeyi emiyormuş, artık hangi taraftaysa döllenme tam o yumurtalığın içinde gercekleşiyor, döllenme olmuşken bölünme devam ederken yuvarlanarak rahme geçiyorlar, rahme tutunuyor, işte bu yolculuk ortalama ovudan sonra 7 gün sürüyor.. hani yumurtalığa yapışıp dış gebelik yapıp tüp patlamasına fln sebep olabiliyor ya.. döllenme tüpte olmasa bu nası olsun Sümmeyyecim..Sagda yumurta olusuyor ama olustugu yerde kalmiyoki canim tuplerden atiliyor spermle birlesiyor rahimde.
Yok işte o da yokmuş canım. Onu diyorum ya bi doktor da çıkıp tembellik var demedi diye.. aile mirası. Bizim ailenin kadınları cinsiyetle birlikte öğrenmiş çocuklarını. Yapımız böyle. Yumurtalar da uzun seneler gidiyor. Ergenlikte adeti de geç olduk hepimiz, ben baya 13.5 yaşımdayken adet oldum ilk kez. Menapoza da 55 civarı fln girerim. 4 sene önce yumurta rezervim de 18 yaşında biri gibiydiNasıl bi donmuş merak ettim iyi bişeyse bende alayımismini bilsem sorardım varmı diye.... ya bacım bu arada bence sende yumurta tembelliği olabilir öyle bişey duymuştum yumurta çatlıyor ama geç çatlıyor
Kist yada başka bi sorun yoksa bundan başka bişey gelmiyor aklıma yani tembellik ediyolardır heralde senin yum.lar
Canım o öyle değil, şöyle oluyor. Yumurta çatlıyor , sağ ya da sol yumurtalık çatlayınca o küçük oluşan şeyi emiyormuş, artık hangi taraftaysa döllenme tam o yumurtalığın içinde gercekleşiyor, döllenme olmuşken bölünme devam ederken yuvarlanarak rahme geçiyorlar, rahme tutunuyor, işte bu yolculuk ortalama ovudan sonra 7 gün sürüyor.. hani yumurtalığa yapışıp dış gebelik yapıp tüp patlamasına fln sebep olabiliyor ya.. döllenme tüpte olmasa bu nası olsun Sümmeyyecim..
Bana sorun bana
Gerekli gereksiz ne varsa biliom,
Ansiklopedi guzelgünler2019
Gel gelelim bu bilgiler gebe kalmamı kolaylaştırıyor mu?
Nayır
Aksine zorlaştırıyor
Yok işte o da yokmuş canım. Onu diyorum ya bi doktor da çıkıp tembellik var demedi diye.. aile mirası. Bizim ailenin kadınları cinsiyetle birlikte öğrenmiş çocuklarını. Yapımız böyle. Yumurtalar da uzun seneler gidiyor. Ergenlikte adeti de geç olduk hepimiz, ben baya 13.5 yaşımdayken adet oldum ilk kez. Menapoza da 55 civarı fln girerim. 4 sene önce yumurta rezervim de 18 yaşında biri gibiydi
Canım o öyle değil, şöyle oluyor. Yumurta çatlıyor , sağ ya da sol yumurtalık çatlayınca o küçük oluşan şeyi emiyormuş, artık hangi taraftaysa döllenme tam o yumurtalığın içinde gercekleşiyor, döllenme olmuşken bölünme devam ederken yuvarlanarak rahme geçiyorlar, rahme tutunuyor, işte bu yolculuk ortalama ovudan sonra 7 gün sürüyor.. hani yumurtalığa yapışıp dış gebelik yapıp tüp patlamasına fln sebep olabiliyor ya.. döllenme tüpte olmasa bu nası olsun Sümmeyyecim..
Bana sorun bana
Nayır
Aksine zorlaştırıyor
Yok işte o da yokmuş canım. Onu diyorum ya bi doktor da çıkıp tembellik var demedi diye.. aile mirası. Bizim ailenin kadınları cinsiyetle birlikte öğrenmiş çocuklarını. Yapımız böyle. Yumurtalar da uzun seneler gidiyor. Ergenlikte adeti de geç olduk hepimiz, ben baya 13.5 yaşımdayken adet oldum ilk kez. Menapoza da 55 civarı fln girerim. 4 sene önce yumurta rezervim de 18 yaşında biri gibiydi
Ben 87 ocak doğumluyum, 2000 yazında de daha adet olmamıştım . Ortasonda adet olmuştum ilk, ama yani hep o zamanlar da 40-45 oluyordum. Yumurtaları çarçur etmiyor bizim familya sanırımBen ekim 86'lıyım ilk adetimi 2001'in şubatında olmuştum hatta 15 yaşımdan 4 ay almışımkeşke o günlerim geri gelse ah be.....sen hangi ayda doğdun
Ben ekim 86'lıyım ilk adetimi 2001'in şubatında olmuştum hatta 15 yaşımdan 4 ay almışımkeşke o günlerim geri gelse ah be.....sen hangi ayda doğdun
Ben 87 ocak doğumluyum, 2000 yazında de daha adet olmamıştım . Ortasonda adet olmuştum ilk, ama yani hep o zamanlar da 40-45 oluyordum. Yumurtaları çarçur etmiyor bizim familya sanırım
Ben 11 yasinda regli oldum.hayatimin şokunu yasamistim ilk gün.
Abla mı diyim bundan sonra
Abla mı diyim bundan sonra
3 aylık bebeYok be 3 aylık bebeden abla mı olurmuş
3 aylık bebeolsa da sevsek yaa di mi
Ay bu arada eşimle aramız hiç iyi değil şuan. Oğlan bizi bezdirdi, tamam biz de totosu üstünde duran bi çift değiliz de bu çocuk bize gard aldı, 100 metre yürütemiyoruz. Ayaklarım yoook kucağına all annee babaaa.. çocuk taşınmak üzere yaratılmış dağ bayır geziyorsak.. ama parkta bahçede saatlerce koşup oynarken o bacaklar var. Ben de eşime söylendim, zaten onca yol gelmişiz , burası çocuklara özel bi tatilköyü. Dün öğleden sonra giriş yaptık. Daha bu sabahtan teleferiklerle bi dağa çıkıp 2 saat yürüdük. Öğledensonra da arabayla yarım saat gidip başka bi dağa çıktık orayı gezdik döndük. Oğlana soruyo ne yapmak istersin diye, çocuk diyo ki odada tren yapmak istiyorum. Tren yollarını getirdik, yol yapıp tren koyup gezdiriyo, pilli treni var. Eşim de bana söyleniyo işte anaoğul hep böylesiniz sizle tatile gelinmez diye.. zaten aktif bi çocuk merkezine gemişiz tam pansiyon, niye burda vakit gecirmiyoruz en azından günün yarısı haksız mıyım ya?
Ya 13 senede bu tatil manyaklıklarıyla ömrümü yedi işte bu adam. 7 aylık gebeyken bana 17 km lik dağ tırmanma parkuru ayarlamış insandan ne bekliyosam. 2-3 km de bi yere yatmıştım basınç farkından artık. Doğum kasılmalarını başlatmışım ben oğlan tekmeliyo sandıydım hep, doğumda onların sancı olduğunu öğrendim
Hayir kuzum yanlisin var dollenme yumurtaliklarda olmazCanım o öyle değil, şöyle oluyor. Yumurta çatlıyor , sağ ya da sol yumurtalık çatlayınca o küçük oluşan şeyi emiyormuş, artık hangi taraftaysa döllenme tam o yumurtalığın içinde gercekleşiyor, döllenme olmuşken bölünme devam ederken yuvarlanarak rahme geçiyorlar, rahme tutunuyor, işte bu yolculuk ortalama ovudan sonra 7 gün sürüyor.. hani yumurtalığa yapışıp dış gebelik yapıp tüp patlamasına fln sebep olabiliyor ya.. döllenme tüpte olmasa bu nası olsun Sümmeyyecim..
Bana sorun bana
Nayır
Aksine zorlaştırıyor
Diğerleri pert olmuş sanırımben uyumadım en son ben yazdıydım öyle kaldı muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?