- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.641
yarın da tatil işleri var galibaDiğerleri pert olmuş sanırım
Gezcekler galiba demekkiyarın da tatil işleri var galiba
Yanibakoyorum çevreme millet ya bebek arabasıyla ya da gezmiyor öyle. İnan gözlemledim bugün sadce bi çift vardı 3 çocuklu , belki yaşları 7-5-3 olabilir. Bitek onları öyle bayırlarda arabasız çocuk taşımasız gördüm yani. Kaynanamın da gazına geliyor kesinlikle. Diğer arkadailarının torunları hiç durmuyormuşmuş. E iyi de onlar 3 lardeş, 5-4-3 yaşları ve bizim gibi kimse tüm gün aktivite yaptırmıyordur onlara. Benim oğlum da şuan tek çocuk olmasa eminim ki böyle bi yeni yere geldiğimizde daha sapıtık olur. E ben de eşime söylendim canım, beni de araba tutuyor ve yollar dön dön dön yani dağ yolları, ben daha kemerimi bağlamadan çalıştırıyır arabayı, ona kızdım. Ortaya oyuruyorum oğlan kusarsa müdahale edebileyim diye onun eöniyet kemeri felaket zor. Orda bi bağırdım beni hiç umyrsamıyosun diyeSenin ne suçun varkiçocuk varken herşeyden önce onları düşünerek uyum sağlamak zorundayız erkekler malesef önce kendilerini düşünüyolar. Çocuğunda öyleyse yapı meselesi yapacak bişey yok daha küçük zaten büyüyünce herşey değişecek. Herzaman fedakarlık eden biz oluyoruz
Sen şimdi hamile olsan çocuğu taşıyamazsın o sıkıntı olacak gibi ..sen yinede temkinli ol bence daha durumunu bilmiyosun kendini fazla yorma. Hamileyken o kadar yürünürmü ya eziyet resmen yazık eşinde macerayı amma seviyormuş ama birazda seni düşüneydi baritamam yürüyüş normal doğuma faydalı bişey ama herşeyin aşırısı zarar. Boşver aldırma bide şimdi eşinin stresine girme herşeyi taka taka stres topuna döndük zaten beni de eşim bazen hiç anlamaz çok sinir eder
Ah canım benım yavalla ben 89luyum 2002 ocak ayında kar tatilinde olmuştum ilk adetimi. kendi başlayan tek adetim o oldu benim.
ertesi gün yoğun kanama geçirip bayılmıştım babam ağlamış hatta annem çok kanaması var deyince beni kucaklayıp hastaneye götürmüştü
direkt doğum kontrol hapı vermişlerdi. bir daha asla kendiliğinden adet olamadım şu yaşıma kadar.
her yıl iki ay ara verdirdiler hiç adet olmayınca tekrar hapa başlattılar.
geçen yıla kadar kullandım.
guzelgunler2019 hani sormuşsun ya nasıl oluyor diye
benim adetten sonra bir sürü küçük yumurtalarım oluyormuş sıkıştıkları için büyümüyorlar
büyümeyince çatlamıyorlar yeterli olgunlukta olmadıkları için dolayısıyla öylece içimde kalakalıyorlar ne adet olabiliyorum ne hamile
Aha o ne!!Günaydın güzel hanımlar..
Sonunda beklenen oldu Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..Eki Görüntüle 2299384
Pı allah tüp işteHayir kuzum yanlisin var dollenme yumurtaliklarda olmaztuplerde olup rahme yerlesiyo
Günaydın. Amin canım InsAllah gözlerim doldu sevinçten. Hayırlı uğurlu olsun insAllah. Benim de BAT yarınGünaydın güzel hanımlar..
Sonunda beklenen oldu Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..Eki Görüntüle 2299384
Günaydın güzel hanımlar..
Amiin inşallah canımmAha o ne!!
Dolu dolu çift çizgi!!
Hemi de yanında HCG yazıyor!!
Koş maviboncuk koş çabuk listede düzelt.
Bu ay sonunda bi gebemiz oldu
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Masallah canim saglikla sihatle devam eder insallah.
Çook teşekkür ederim. Benim de sabahtan beri mutlulktan dolup taşıyor. Allah sizi de sevindirsin inşallah.Günaydın. Amin canım InsAllah gözlerim doldu sevinçten. Hayırlı uğurlu olsun insAllah. Benim de BAT yarın
Hicbir belirti yok gebeliğe dair ama Rabbim den umudumu kesmiş olmak istemiyorum ve hiçte öyle olmadım hep umut ettim ama bu Ay duamı kabul etmiş gibi hissediyorum.Çook teşekkür ederim. Benim de sabahtan beri mutlulktan dolup taşıyor. Allah sizi de sevindirsin inşallah.
Ümitvar olunuz belli olmaz Allah büyük. bazı bünyelerde hiç belirti olmayabiliyo. Allah dualarınızı kabul etsin inşallahh.Hicbir belirti yok gebeliğe dair ama Rabbim den umudumu kesmiş olmak istemiyorum ve hiçte öyle olmadım hep umut ettim ama bu Ay duamı kabul etmiş gibi hissediyorum.
Amin canım . Bugün sanirim çok duygusalım ağlıyorum hepÜmitvar olunuz belli olmaz Allah büyük. bazı bünyelerde hiç belirti olmayabiliyo. Allah dualarınızı kabul etsin inşallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?