Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanibakoyorum çevreme millet ya bebek arabasıyla ya da gezmiyor öyle. İnan gözlemledim bugün sadce bi çift vardı 3 çocuklu , belki yaşları 7-5-3 olabilir. Bitek onları öyle bayırlarda arabasız çocuk taşımasız gördüm yani. Kaynanamın da gazına geliyor kesinlikle. Diğer arkadailarının torunları hiç durmuyormuşmuş. E iyi de onlar 3 lardeş, 5-4-3 yaşları ve bizim gibi kimse tüm gün aktivite yaptırmıyordur onlara. Benim oğlum da şuan tek çocuk olmasa eminim ki böyle bi yeni yere geldiğimizde daha sapıtık olur. E ben de eşime söylendim canım, beni de araba tutuyor ve yollar dön dön dön yani dağ yolları, ben daha kemerimi bağlamadan çalıştırıyır arabayı, ona kızdım. Ortaya oyuruyorum oğlan kusarsa müdahale edebileyim diye onun eöniyet kemeri felaket zor. Orda bi bağırdım beni hiç umyrsamıyosun diye
Adet de geliyo ya iyice atarlı hatun oldum zaten

Ah canım benım ya
Yani tek ben değilim adet sorunu yaşayan burdaki..
Senin durumunun yanında benimkinin lafı olmaz.
Hayıt otu hapı denedin mi canım?
Bir de glifor?
Bir de hipotalamusuna bakıldı mı?
Belki bunlardan doktoruna bahaedersen biri sana iyi gelebilir.
Çok geçmiş olsun ben bilmiyordum bunları. Senin durumun bambaşka

Günaydın güzel hanımlar..
Sonunda beklenen oldu Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..Eki Görüntüle 2299384
Aha o ne!!
Dolu dolu çift çizgi!!
Hemi de yanında HCG yazıyor!!

Koş maviboncuk koş çabuk listede düzelt.

Bu ay sonunda bi gebemiz oldu

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayir kuzum yanlisin var dollenme yumurtaliklarda olmaz tuplerde olup rahme yerlesiyo
Pı allah tüp işte tüp dediğine ben hala yumurtalık demiş bulundum yanlış bilgi verdim haklısın . Ama sağ ya da sol tüpte oluyor ve bazen o tüplerden birine yapışabiliyor. Ana konu rahimde değil tüplerde olduğuydu.

Düzelttiğin için teşekkürler.

Günaydın güzel hanımlar..
Sonunda beklenen oldu Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..Eki Görüntüle 2299384
Günaydın. Amin canım InsAllah gözlerim doldu sevinçten. Hayırlı uğurlu olsun insAllah. Benim de BAT yarın

Aha o ne!!
Dolu dolu çift çizgi!!
Hemi de yanında HCG yazıyor!!

Koş maviboncuk koş çabuk listede düzelt.

Bu ay sonunda bi gebemiz oldu

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amiin inşallah canımm
Sizlere de dua edicem Allah en tez vakitte sağlıklı hayırlı evlada kavuştursunn inşallah.

Hicbir belirti yok gebeliğe dair ama Rabbim den umudumu kesmiş olmak istemiyorum ve hiçte öyle olmadım hep umut ettim ama bu Ay duamı kabul etmiş gibi hissediyorum.
Ümitvar olunuz belli olmaz Allah büyük. bazı bünyelerde hiç belirti olmayabiliyo. Allah dualarınızı kabul etsin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…