Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız ben daha hiç ban yemedim nasıl başarıyorsun
bacaklarını kırıcam bak
ne yaptın doktorlara gittin mi?
anlat bize
Kız valla bilmeden kural ihlali yapıyom. Aksiyon olan bi konuya arkadaşı etiketlediydim. Banlanmışım adam topluyor gibi oldum sandım doktora gitmedim kuzu bayramdan sonraydı ya haftaya randevu alcaz işte. Bu bayram arası diş çektirdim ya. Ay oda ödem yapmış beni öldürdü 1 haftada 3 kilo verdim güzel oldu ama ama çok acıktım çok zorlandım yaaa. Şimdi de sırada kolposkopi var bakalım haftaya hangi gün verrlerse. Sizin hep mesajları okudum kuzu. Regl olmamışın hala. Kız ben 1 hafta erken oldum çörekotundan dolayı. hala da leke leke geliyor şaka gibi çok uzadı. İnşallah sen bebişten olmuyosundur. Bat ne zamandı??

kız benim ovü dönemim daha
yeni bitirdim yemeyi ama hissediyorum yumurtalarım ağrıyor dün kötüydüm baya sonra geçti
ay sonu gibi bat tahmini 30 ağustos tam denencek zamanlar ama hiç içimden gelmiyor bir tuhaf oldum

Kız sen benden sonra mı yemeğe başlamıştınki. Doğru ya. Bende önce sanıyorum. Bence pes etme kuzu sonra keşke deneseydim dersin n

inşallah çok gergin uyandım bu sabah eşime çattım
canım hiç bebek denemek istemiyor
göğüslerim acıyor (normalde acımaz)
acaba ben daha önce mi çatladım pms dönemine mi girdim bilmiyorum
Valla kuzu göğüs ağrısı şu bu bence hepsi psikolojik. Bende ne zaman bebek düşüncesi aklımıza girdi her ay hiç olmayan şeyelr oldu. Bence öyle şeylere takılma. Biraz gelişigüzel yaşamaya çalış. Hesap kitap gerçekten çok yordu beni. Millet yıllarca iyi sabretmiş Rabbim bize o kadar bekletmesin diyorum. O yüzden canım istemiyor demi aşka getir kendini

Günaydın güzel hanımlar..
Sonunda beklenen oldu Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..Eki Görüntüle 2299384

Şimdi gördüm merak ediyordum bende
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin darısı başımıza inşâAllah

Hicbir belirti yok gebeliğe dair ama Rabbim den umudumu kesmiş olmak istemiyorum ve hiçte öyle olmadım hep umut ettim ama bu Ay duamı kabul etmiş gibi hissediyorum.

Insallah duan kabul olmustur. Ozaman bizlerede edersin. Bende yumurtlayamadigimi bildigim halde ufacicikta olsa bur ihtimal olabilir diye dua eduyorum.

Insallah duan kabul olmustur. Ozaman bizlerede edersin. Bende yumurtlayamadigimi bildigim halde ufacicikta olsa bur ihtimal olabilir diye dua eduyorum.
Valla kuzu düşününce Hz Meryem de sperm bilene yoktu. Ümitsizlik şeytandan güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…