Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzu düşününce Hz Meryem de sperm bilene yoktu. Ümitsizlik şeytandan güzel düşün güzel olsun

Insallah canim. Rabbimden oglumu büyütebilmek icin önce saglik ve ilerde arkasini yaslayabilecegi bir kardes istiyorum..1ay hastanede yattim cok sey gördüm.insanlar ne acilar cekiyor. Bugünümüze sükürler olsun. Rabbim daha büyük dert ,keder, şifası olmayan hastalik vermesin.

Aminnnn aminnn aminnn. Herşeyin başı sağlık. 10 tane çocuğun olsa ayağa kalkacak dermanın olmasa neye yarar. Rabbim sağlıkla sıhhatli versin inşallah bebişleri.

inşallah çok gergin uyandım bu sabah eşime çattım
canım hiç bebek denemek istemiyor
göğüslerim acıyor (normalde acımaz)
acaba ben daha önce mi çatladım pms dönemine mi girdim bilmiyorum
Benim göğüs ağrısından tam 4-5 gün sora oldu pik kız! Ben de gögüs agrısı başlayınca pik gecti sanıp salıyodum! Bırakma sakın! Ben bi bu ay ovu yaptım gögüs ağrıma ragmen ve piki gögüslerimin en çok ağrımaya başladığı gün gördüm. Şuan tam 15 gündür gögüslerim ağrıyo baya alıştım ağrıyan memeye pik i görmüş olmasam hergün adet bekler adet olmadıkça bu ağrıları gebeliğe yorardım.

Hicbir belirti yok gebeliğe dair ama Rabbim den umudumu kesmiş olmak istemiyorum ve hiçte öyle olmadım hep umut ettim ama bu Ay duamı kabul etmiş gibi hissediyorum.
Asıl hiçbelirti yoksa acaba gebelik mi var diye düşünmeli insan

Valla bende isterim ama söyle bol sarimsakli kayseri mantisi
Canın sağolsun gelde sana yapayım ama biz diyetteyiz. Eşimin de az protein tüketmesi lazım. O yüzden hem etsiz olcek hemde diyet plcek en son yeşil mercimeğe kararv Erdim

dün anlatmıştım mide bulantısı, kasıklarda şiddetli sancı.
bugün de reglden bir iki gün öncesi gibi.
bilemedim cinsel isteksizlik var
ama eşim de öyle dedi o kadar uğraştık sonuna kadar deneyelim diye

Canın sağolsun gelde sana yapayım ama biz diyetteyiz. Eşimin de az protein tüketmesi lazım. O yüzden hem etsiz olcek hemde diyet plcek en son yeşil mercimeğe kararv Erdim

Valla simdi düdüklüye yesil mercimek attim. Bende diyetteyim . Hayaller manti gercekler yesilmercimek

Benim esimede benim yumurtlama zamaninda isteksizlik geliyor yumurtlama günleri bitince normale dönüyor.

Eşin de destek çıkıyorsa yap kız valla
Bak ben aylarca yapmadım bu dönem, bende de çatlama öncesi bulantı oluyormuş. Geçen böyle bi kustum gebemiyim derken 15 gün sora adet oldum meger yumurtlamaymış. Bi de bende de cinsel isteksizlik oluyor.
Eşin de destekse yap bacım yap zaten bu ay bi boş bi dolu gidiyodu uz

haklısın kuzum yapabildiğimiz kadar yapmak lazım. o zaman ben de bugün yarın çatlarım belki iyi değerlendireyim

haklısın kuzum yapabildiğimiz kadar yapmak lazım. o zaman ben de bugün yarın çatlarım belki iyi değerlendireyim
Ya bak ne dicem. Yumurtalık bölgelerine bastırınca dışardan bi baskı hissediyo musun?
Ben çoğunluk yumurtlama tarafımı hissediyorum, bu ay soldandı mesela. Ya da bacaklarını çok acınca karnını gerince fln içerde sıkıştırma var mı,?
Bir de ilişki sırasında içerden bi duvar varmış hissi oluyor mu?

Ben yıllarca bu duvar hissi ne anlamadıydım, eşimin şeyi bazen çok mu büyüyor diyordum. Sanırsam o dönem son çatlamak üzere olan dönem oluyor.

Benim esimede benim yumurtlama zamaninda isteksizlik geliyor yumurtlama günleri bitince normale dönüyor.
Kız belki de öyle deildir. Ben de öyle diyodum ya, yumurtlama öncesindeki günler geliyomuş benim eşime isteksizlik. İlk defa sbrettşm eşim yarım bırakırsa lafını etmedim fln.
Ve sandığımdan 4 gün sonraymış yumurtlama. Bu sefer o hafta bi boş bi dolu tam 3 kez ilişki oldu ben de şok oldum

Ha bi cacık çıkar mı bilmem de

Yemiyo musunuz? Valla ben diyorum sen de ye soğan sarımsak, ben yicem. Hatta oğlana da yediriyoruz tüm aile 3 gün kokuyoruz. En azından biz bize söylenmiyoruz
Yok canım çiğ soğanda sarımsakta ikimizin midesine zarar veriyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…