- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.701
Kızlaaaar bana akşam yemeği söyleyin yaetsiz bişyyy
Bi severim ki varya. Bizim bey o saydıklarının hiç birini yemezMusakka yap etsiz gayet lezzetli oluyo patlıcan biber domatesin tam mevsimi☺
Kız belki de öyle deildir. Ben de öyle diyodum ya, yumurtlama öncesindeki günler geliyomuş benim eşime isteksizlik. İlk defa sbrettşm eşim yarım bırakırsa lafını etmedim fln.
Ve sandığımdan 4 gün sonraymış yumurtlama. Bu sefer o hafta bi boş bi dolu tam 3 kez ilişki oldu ben de şok oldum
Ha bi cacık çıkar mı bilmem de
Mesir macunu yedirdin mi ? Ben bu ay o hafta sevişsek de sevişmesek de aktarın hediye ettiği ufak mesir macunundan birer kaşık yedirdim. Bu ne bee iğrenç tadı dedi.. beni seviyosan ye dedim yediCanim benim tedaviyle oldugundan doktor iliski günü veriyor yani yumurtlama zamani belli oluyor ama esim strese giriyor belli etmemeye calissamda anliyor valla bu yumurtlama günlerinde parmaklarimi bogazina gözlerine sokasim geldi. Adam tutuldu kaldi yalvardim hatta bir ara iliski sırasında kendimi dua ederken buldum. Çarpilmadan bir olsaydi şu iş. Doktor yumurtan catlamamis diyincede bak boşuna strese soktun beni diyor. Arkadas yaptiklari bir o iş var ondanda zevk aliyorlar.hamilelik dogum acilari bebek bakimi sorumlulugu gece nöbetleri bizde .birde adam zevk alsin diye yalvariyoruz.
Mesir macunu yedirdin mi ? Ben bu ay o hafta sevişsek de sevişmesek de aktarın hediye ettiği ufak mesir macunundan birer kaşık yedirdim. Bu ne bee iğrenç tadı dedi.. beni seviyosan ye dedim yediilişki sırasında hiç takılma yaşamadı. Gerçi şirketten izinli okulu da yaz tatilinde, kafası rahat. Kafası böyle rahatken hergün istesem oluyo ama ben yoğundum işte iş dolayısıyla. Keşke bu hafta olaydı ovu tarihim. Herkes tatildeyken
aaa evet özellikle duvar hissi sanki spermler ordan ileri gidemezmiş gibi bir his.Ya bak ne dicem. Yumurtalık bölgelerine bastırınca dışardan bi baskı hissediyo musun?
Ben çoğunluk yumurtlama tarafımı hissediyorum, bu ay soldandı mesela. Ya da bacaklarını çok acınca karnını gerince fln içerde sıkıştırma var mı,?
Bir de ilişki sırasında içerden bi duvar varmış hissi oluyor mu?
Ben yıllarca bu duvar hissi ne anlamadıydım, eşimin şeyi bazen çok mu büyüyor diyordum. Sanırsam o dönem son çatlamak üzere olan dönem oluyor.
ay evet dün gece 10. sayfaya kadar gelmiştim ben deAyh kızlar bi konu vAr gözümden yaş geldi on dakkadır onuokuyorum. Oğlan baktımı hoşlandımı hoşlandığını anlamadı mı ne başlığı ay nolur okuyun iki gıdım siz de gülün terapi gibi yorumlara bitim yerlerdeyim
yük ihtimal, çatlayınca bi rahatlama gevşeme geliyo rahme. 4-5 gün kadar. Ardından rahmimi tekrar hissetmeye başlıyorum içerde bi dans etmediği kalıyoaaa evet özellikle duvar hissi sanki spermler ordan ileri gidemezmiş gibi bir his.
evet acı var valla karnımı gerince özellikle
Kizlar ben ciddi ciddi tüp bebek düsünmeye basladim.ama fiyatlarla ilgili fikrim yok. Annem anlamis bebis icin ugrastigimi. Bende yardim ederim birlikte öderiz kizim dedi. Kendimde biraz para biriktiricem yasım ilerledi gerekirse 1künyem 1 yüzügüm 1 küpem var onlarida bozdurucam aralik gibi yaptiricam.1 sefer şansimi denicem o da olmazsa rabbimin vardir bir bildigi der bırakırım..fiyat konusunda bilgisi olan varsa istanbulda bilgilendirirse sevinirim.
Daha çatlamamış bü
yük ihtimal, çatlayınca bi rahatlama gevşeme geliyo rahme. 4-5 gün kadar. Ardından rahmimi tekrar hissetmeye başlıyorum içerde bi dans etmediği kalıyo
Şuan var yaaa
Artık yumurtalık mı?
Tüp mü?
Rahimmi bilmiyorum da soldan soldan bi yüklenme kramp...
oğlsnı uyutabilirsek sauna varmış, oraya gidicem. Sauna ağrıyı alır diye umuyorum
Canım sen İstanbul'damıydın bende İstanbul'dayım ama fiyat konusunda bilgim yok ☹ devlet hastaneleri bi kısmını karşılıyor diye biliyorum Allah hayırlı yer denk getirsin
İnşallah çabalarının karşılığını hayırlısıyla verir
Insallah canim rabbim oglumun yüzüne baksin. Yavrum demin dolabindan 4 tane peluş oyuncagini almis yatagina sarilmis uyurken anne bak 4 tane kardesim oldu dedi.sanki suratima bir tokat vurdu hala ağlıyorum.birde hasta olduktan sonra daha cok istemeye basladim.bana birsey olursa esim illaki evlenir oglum yanliz kalmasin istiyorum.
Insallah canim rabbim oglumun yüzüne baksin. Yavrum demin dolabindan 4 tane peluş oyuncagini almis yatagina sarilmis uyurken anne bak 4 tane kardesim oldu dedi.sanki suratima bir tokat vurdu hala ağlıyorum.birde hasta olduktan sonra daha cok istemeye basladim.bana birsey olursa esim illaki evlenir oglum yanliz kalmasin istiyorum.
Ay Allah gecinden versin canım ya hiçbirimizin garantisi yokki bu dünyada
Rabbim yavrularımızı bizsiz bırakmasın
Allah'ın lütfu kudreti sonsuz ne zaman ne vereceğini bilemeyiz sen sakın karamsarlığa kapılma 41 gün Meryem suresi okumuşmuydun? Ben oğluma hamile kalmadan önce okudum bide hergün 21 defa Yâ Musavvir esmasını çek . Şöyle çevrende gördüğün bildiğin yardıma muhtaç birileri varsa elinden ne gelirse sadaka verip mutlu edersen Allah mükâfatını elbet verir canım
3 kişinin duası reddedilmezmiş çünkü
1- Ana baba duası
2- Mazlumun duası
3- Misafirin duası
Yer Gök dua biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah'ın takdiri
Cok sükür annem babam hep biz senden raziyiz Allahta senden razi olsun derler.
Elimden geldigince herkese karsiliksiz yardim ederim.hicbirseyi ziyan etmem degerlendirir ihtiyaci olana veririm.oglumuda o sekilde egitmeye calisiyorum.mesela cok sevdigi 2 cantasi var bugün 1 tanesini olmayan birine vermeye karar verdik.ilk önce kullanilmisivermek icimden geldi bizde cok cok iyi degiliz maddi olarak. Sonra oglumun kefareti bagisi olsun diye yenisini verdim. Bana bir tanidik soylemisti.arada oglunun cok sevdigi bir oyuncagi kiyafeti veya cok severek yedigi bur cikolatayi ihtiyaci olan bircocukla paylas cocugunun bagişı olur demisti.
yasin cok okuyorum ama meryem suresini birkacgün okudum.belki regliden sonra baslarim yine
Ne güzel ne mutlu sana canım Allah kat kat karşılığını verecektir eminim...ana baba rızası almakda çok mühim Allah onların rızasını da kazananlardan eylesin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?