- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.721
Geldim kız geldimKürklüm nerdesin gı yüzünü gören cennetlik
Günaydın kızlar.
Bugğn çok kötüyüm hala elim ayağım titriyor. Bugün demir hapına başladım. Sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor. İlacı içip evden çıktım. İlacı içtikten 20 dakka sonra falan acaip bir mide bulantısı başladı bende. Trenden nasıl indik eşimle bilmiyorum kendimi direk tuvalete attım çıkardım hep ya. Sonra yola devam ettik. Karnımı falan doyurdum ama hala halim yok. Napcam ben ya bu ilacı birde akşam aç karnına içiyim. Böyle olursa sefil olurum sabahları.
Hap olan Ferrum fort verdi canım. Sabah 5te falan kalkmam gerekecek öyle olursa çok yorulcam ama bir kaç gün vücut alışana kadar denerim olmazsa öyle. Doktor depon az baya yoksa başlamazdık dedi. Ama kullanman gerekiyor dedi.Tahlilde Ferritin 6.4 çıkmış. Ay bilmiyom ya bir daha içmeye bile korktum düşünHangi ilaç kullandığın? Hap olandan kullan gynoferon mesela bulantı yapmadı bende
Bazı ilaçlar yan etki yapabiliyor
Sabah yerinden kalkmadan hemen içip yat 1 saat sonra hemen kahvaltını yaparsın
Sende kansızlıkmı var niye erken başladın doktor mu söyledi
Ferrum değilmiç csnım ya. Ferrozinc miş kullandığım ilacın adı.Hangi ilaç kullandığın? Hap olandan kullan gynoferon mesela bulantı yapmadı bende
Bazı ilaçlar yan etki yapabiliyor
Sabah yerinden kalkmadan hemen içip yat 1 saat sonra hemen kahvaltını yaparsın
Sende kansızlıkmı var niye erken başladın doktor mu söyledi
Ferrum değilmiç csnım ya. Ferrozinc miş kullandığım ilacın adı.
Yarında içicem aynısı olursa başka bir ilaca geçiicem canım.Şart değil illa onu kullanman eğer yaramadıysa başka kullanabilirsin canım bi sürü ilaç var piyasada
Sıvı olanlar mide bulandırır hap olanlar en rahatı suyla yut gitsin
Merhaba kizlar:)
Benim 39. Gun hala regl olmadim
Bidahaki ay klomen kullanicam doktor aceleciligimden dolayi verdi birde stresle bozdum heralde dongumu:/ cogul gebelik olmasindan da korkuyorum ailede var. insallah saglikli bir bebisim olur
Hamile olmadığından eminmisin canım?
Bu kadar gecikmen olurmuydu
Yarında içicem aynısı olursa başka bir ilaca geçiicem canım.
Normalde hic olmazdi 3 aydir bebis deniyoruz ya 3 aydir hep gecikmeli. 3 gun once doktora gittim tekrar yumurtluyorsun o yuzden sokturucu vermicem birdahaki ayi kontrollu ilerlicez dedi. Klomenle catlatma ignesi yapicakmis. Once bir regl olsam :/ bi ihtimal 2. Yumurtayi degerlendirdik ama ne zaman catladi bilmedigimiz icin cok umudum yok. Bu arada hasta oldum zaturee baslangici antibiyotik iciyorum hamilelikte kullanilabilirmis. Once direndim icmedim akcigerlere inmisBi cocuk istedim her ay bisi cikti
Ay öyle oluyo hakikaten çocuk isteyince bütün sistem bozuluyor inşallah tutar 2.yum
İkiz falan olursada hiç düşünme Allah kolaylığını verir ben ilk çocuğumda isterdim ikizim olmasını tek seferde uğraşırdım en azından şimdi böyle tekrar başa sar daha zor bence. Geçmiş olsun canım bu arada dikkat et kendine
kız olsun ne olacak sanki çoğulllMerhaba kizlar:)
Benim 39. Gun hala regl olmadim
Bidahaki ay klomen kullanicam doktor aceleciligimden dolayi verdi birde stresle bozdum heralde dongumu:/ cogul gebelik olmasindan da korkuyorum ailede var. insallah saglikli bir bebisim olur
Hafta olaylarını anlamıyorum. Ama bi prenses geliyor demekkkHayırlı sabahlar canlarım. Nasılsınız❤❤
Bugün kız olduğu netleşti benimkinin. Ama anlamadığım 24+2 haftalıkken ultrasonda 22 haftalık çıktı. Normalde hep haftasıyla uyumlu oluyordu
Hastane farklıydı ondan mı yoksa sorun mu var
kız olsun ne olacak sanki çoğulll
Hafta olaylarını anlamıyorum. Ama bi prenses geliyor demekkk
Aynen öyle oldukAllah razı olsun canımmm benimmmmmsende yeşillenmişsinn
Hayırlı sabahlar canlarım. Nasılsınız❤❤
Bugün kız olduğu netleşti benimkinin. Ama anlamadığım 24+2 haftalıkken ultrasonda 22 haftalık çıktı. Normalde hep haftasıyla uyumlu oluyordu
Hastane farklıydı ondan mı yoksa sorun mu var
Belliydi zaten kız olduğu hadi gözün aydın:)
Ultrasonda 1 hafta, 10 gün gün geriden gelmesi sorun değil geç döllenmeden olur öyle hem doktorlar son adetten hesaplıyolar sonuçta yumurtlama adetin ortalarında oluyor takılma sen ona bu arada omega-3 kullanıyormusun? Balık mevsimi başlamadı henüz o zamana kadar istersen omega hapı kullanabilirsin IMOM adında bi omega var benim hamileliğim yaza denk geldiği için balık yiyememiştim bir kutu bu ilaçtan kullanmıştım tavsiye üzerine. Bide bol bol kaşar peyniri ye bol kalsiyum içerir bebeğede kilo aldırır cevizi de ihmal etme hergün 2-3 tane yemen yeterli. Fazlası sana kilo yapar
Ultrason ölçümleri sürekli değişiklik gösterir
zaten tahmini değerlerdir onlar %100 doğruyu göstermez
Boncuuuğum seni bu topiğin hekimi ilan ediyorumBelliydi zaten kız olduğu hadi gözün aydın:)
Ultrasonda 1 hafta, 10 gün gün geriden gelmesi sorun değil geç döllenmeden olur öyle hem doktorlar son adetten hesaplıyolar sonuçta yumurtlama adetin ortalarında oluyor takılma sen ona bu arada omega-3 kullanıyormusun? Balık mevsimi başlamadı henüz o zamana kadar istersen omega hapı kullanabilirsin IMOM adında bi omega var benim hamileliğim yaza denk geldiği için balık yiyememiştim bir kutu bu ilaçtan kullanmıştım tavsiye üzerine. Bide bol bol kaşar peyniri ye bol kalsiyum içerir bebeğede kilo aldırır cevizi de ihmal etme hergün 2-3 tane yemen yeterli. Fazlası sana kilo yapar
Ultrason ölçümleri sürekli değişiklik gösterir
zaten tahmini değerlerdir onlar %100 doğruyu göstermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?