- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.741
Boncuuuğum seni bu topiğin hekimi ilan ediyorumDr.Boncuk
Boncuuuğum seni bu topiğin hekimi ilan ediyorumDr.Boncuk
Yaaaa Allah razı olsunnn boncuğummmm yaaaa. Nasıl rahatladımmm inan❤❤
Omega 3 doktor vermeden alayım mı canım. Bitkisel mi oluyor? Aa kaşar peynirini de ilk kez duydum faydalı diye
Kız cidden ama maşallah çok bilgilisinOyy ballim teveccühünDr.Boncuk ha muhahahaaa süper alemsin bebeğim ya
kendi çapımda işteinşÂllah sanada sıra gelsin sanada yaparız en güzelinden
Kız cidden ama maşallah çok bilgilisininşallah du bakalım ben hamiş olam sana neler neler sorarım artık
Kız sen sadece hamilelik konusunda değilki, anan herşeyde bilgin var maşallah barekallahEyvallah gözümbenden daha bilgili olanlarda vardır elbet. Umutumut82 ve guzelgunler2019 de ihtisas yapmış arkidişlerimizden sen küçümen hamişimiz olursun artık
Neden ac karınla içiyorsun ki ben tok içiyorum zaten acken miden almaz onuGünaydın kızlar.
Bugğn çok kötüyüm hala elim ayağım titriyor. Bugün demir hapına başladım. Sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor. İlacı içip evden çıktım. İlacı içtikten 20 dakka sonra falan acaip bir mide bulantısı başladı bende. Trenden nasıl indik eşimle bilmiyorum kendimi direk tuvalete attım çıkardım hep ya. Sonra yola devam ettik. Karnımı falan doyurdum ama hala halim yok. Napcam ben ya bu ilacı birde akşam aç karnına içiyim. Böyle olursa sefil olurum sabahları.
Eyvallah gözümbenden daha bilgili olanlarda vardır elbet. Umutumut82 ve guzelgunler2019 de ihtisas yapmış arkidişlerimizden sen küçümen hamişimiz olursun artık
Kız sen sadece hamilelik konusunda değilki, anan herşeyde bilgin var maşallah barekallah
Neden ac karınla içiyorsun ki ben tok içiyorum zaten acken miden almaz onu
Benim ayak bileklerim ödem olmaya Basladı gözüm aydın
Merhabalarrrr
İyi gidiyor çok şükür canım ikili test yaptırmadım yaptırmayacağım ben.Merhaba canım nasıl gidiyo 2'li test yaptırdın mı
İyi gidiyor çok şükür canım ikili test yaptırmadım yaptırmayacağım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?