Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa Allah razı olsunnn boncuğummmm yaaaa. Nasıl rahatladımmm inan❤❤

Omega 3 doktor vermeden alayım mı canım. Bitkisel mi oluyor? Aa kaşar peynirini de ilk kez duydum faydalı diye

Sendende razı olsun yavrum ne demek bu IMOM zaten hamileliktede kullanılıyor yinede sor istersen bidahaki kontrole gidişinde söylersin doktora beyin ve göz sağlığı için omega-3 önemli
Kaşar peyniri sütten yoğurttan kat kat daha fazla kalsiyum içerir bol bol ye ama yoğurdu da ihmal etme tabi onun faydası başka. Süt illa içmek zorunda değilsin market sütlerinin ne olduğu belli değil zaten köy sütü olsa o başka. Ben hamileliğim boyunca hiç süt içememiştim☺ kaşar, ceviz,badem, yumurta, et ,baklagiller ve taze meyve sebze
Mesela semizotu da omega-3 içerir mevsimi geçmeden onu çiğ olarak salatana koy ye üstüne bol limon zeytinyağı nefis oluyor
Ispanakda brokolide çiğ yenirse daha faydalı ben mevsimi gelince salatama katarım
Hatta bu geçtiğimiz kış salatama pırasa da kattım pırasalı salata pırasa soğangil ailesinden olduğu için tadı soğan gibi zaten lezzet verir sözün özü bu gibi sebzeleri çiğ yemeli. Belkide o yüzden kan değerlerimde düşüklük yaşamadım çok şükür d vitamini dışında onu da güneş göremediğimden..
Hamdolsun ilaç kullanmadan folik asit değerim bile kanımda referansın üstünde çıkardı mâşallah mâşallah

Oyy ballim teveccühün Dr.Boncuk ha muhahahaaa süper alemsin bebeğim ya
kendi çapımda işte inşÂllah sanada sıra gelsin sanada yaparız en güzelinden
Kız cidden ama maşallah çok bilgilisin inşallah du bakalım ben hamiş olam sana neler neler sorarım artık

Neden ac karınla içiyorsun ki ben tok içiyorum zaten acken miden almaz onu

K KurkmantoluS onu demesinin nedeni bi keresinde o arkadaş idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti bi sürü antibiyotik kullanmış geçmemiş ben 2 tane ona ot götürmüştüm işyerinde yapıp içti 1 günde ağrılarının geçtiğini söylemişti iyi gelmiş
Bide biz müşteri hizmetlerinde çalışıyorduk konuşmaktan ses tellerimiz mahvolurdu
Kakule diye bi bitki var o nefes açıyo ayrıca gaz giderici özelliği de var onu yanımda götürürdüm o arkadaş bana bazen "kakule çorbası yapsana " diye takılırdı bana sürekli takılır benle stresini atardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…